wat voor fea ben jij ?

als je wilt weten wat voor fea jij bent(ja origineel hoor je fea te schrijven ( voor mensen die het nog niet snappen: met fea bedoel ik fee)). je kan een van de vier zijn:

vuur

water

aarde

lucht

Mogelijke uitkomsten

water fea (61 x uitgekomen)

je bet een water fea,
de meeste water fea zij erg ijdel en kijken graag naar hun spiegelbeeld in het water oppervlak, ook zij ze erg ontdeugend zoals de meeste fea, net zoals sirenen kunnen ze mensen het water in lokken en ze laten verdrinken om op te eten ( hoe kun je!...). zoals alle fea kunnen ze zich laten zien als mens. vaak zijn ze ondanks dat ze zo ijdel zijn wel verlegen en laten zich niet graag aan mensen zien.

vuur fea (10 x uitgekomen)

je bent een vuur fea,
vuur fea zijn erg machtig en spelen graag met vuur(letterlijk en figuurlijk), ze houden erg van hitten en zijn graag in de buurt van vuurtjes, sommige wonen zelfs in vulkanen, vuur fea zij ook erg onvoorspelbaar, als ze woedend ( boos maar dan 3x zo erg) zijn dan gebruiken ze hun krachten om alles wat op hun pad komt te vernietigen. ook zij vuur fea vaak erg slim en zijn ook erg creatief. ze halen ook graag kattekwaad uit, soms loopt dat verkeerd af door hun ontdeugendheid maar ze hebben we snel ergens spijt van.

aarde fea (6 x uitgekomen)

je bent een aarde fea,
aarde fea geven veel om de natuur en zijn vaker in de buurt bij mensen dan andere fea. soms creëren ze de mooiste dingen: van een prachtig kristal tot een exotische bloem. de meeste fea hebben nog wat buiten wereldse trekjes, de aarde fea daarintegen niet, ze kunnen zich perfect vermommen als een mens en worden meestal niet herkend. ook zij aarde fea de kleinste fea die er zijn. een van hun magiche krachten zijn het sturen van liefde. ze voelen ook de gevoelens van normale mensen.

lucht fea (35 x uitgekomen)

leven meestal in de bergtoppen. ze worden niet vaak gezien door mensen omdat ze vaak aan het vliegen zijn tussen de wolken. lucht fea zijn de op een na kleinste fea. ze hebben hele grote vleugels die ze in kunnen trekken als ze weer op de grond zijn. lucht fea zijn ook erg dromerig en zijn vaak versleept in een dagdroom. het liefst zouden ze de hele dag slapen om de mooiste dromen te zien.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?