Op wie lijk jij qua karakter uit Born to Serve?

Iedereen heeft wel karaktertrekjes die hetzelfde zijn als die van een ander. Of die persoon nou vijftig jaar oud mannetje is, of juist vier jaar oud meisje, jullie hebben altijd wel iets gemeen. Nu zijn er natuurlijk ook personen waar je meer mee overeenkomt. En als je deze quiz doet, zul je erachter komen wiens karakter uit het verhaal Born to Serve je bent..

Born to Serve gaat over Lily, een 17-jarig meisje die bij haar moeder woont, haar vader heeft ze nooit gekend, beter nog, Lily heeft niemand ooit gekend, op haar moeder na. Maar zodra de beste vriend van haar moeder elke maand op bezoek komt, verandert niet alleen haar leven, maar ook haar wereldbeeld.

Mogelijke uitkomsten

Lily Landsdale (1 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op de hoofdpersoon uit het verhaal, Lily.
Lily is een lief, onschuldig, en onderdanig meisje. Ze zal alles doen wat je aan haar vraagt, zonder mokken. Ze zal ook altijd doen wat ze denkt dat er van haar verwacht wordt, zelfs als niet naar gevraagd is, en op welke vraag je ook stelt, ze zal antwoorden wat ze denkt dat je wilt horen. Maar als je haar beter leert kennen, zal ze wel uit haar schulp kruipen, en eerlijk tegen je zijn, met soms erg scherpe opmerkingen.

Louise Landsdale (1 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Louise. Louise is de strenge moeder van Lily, en verwacht eigenlijk teveel van haar dochter. Louise heeft een kort lontje, en dat ontvlamt vooral als Lily niet, of niet goed genoeg, doet wat er van haar gevraagd wordt. Hoewel de meeste mensen het niet zien, heeft ze toch het hart op de juist plek zitten. Niet elke keuze in haar leven is even slim of goed doordacht geweest, maar daar zal ze me moeten leven, want de tijd terugdraaien kan niet.

Christian Campbell (15 x uitgekomen)

Christian is echt een schat van een jongen. Hij weet altijd wat er gezegd moet worden om de situatie te redden, en hierdoor is hij echt met bijna iedereen bevriend. In combinatie met Christians beste vriend William kan het echt een jongen met gestoorde acties zijn, maar dat is elke jongen. Hij is trouw aan zijn familie en zijn vrienden, en zal deze nooit verraden. Christian is echt iemand waarop je kunt vertrouwen, zodra hij jou vertrouwt.

William Johnsonn (10 x uitgekomen)

William is geen alledaagse jongen. Als je hem voor de eerste keer ontmoet, zul je denken dat hij een flirt is, maar ken je hem wat langer, zul je zien dat hij de meest vreemde opmerkingen kan maken op de meest ongepaste momenten. Maar omdat iedereen dit onderhand wel van hem gewend is, krijgt hij hier nooit problemen mee. Naast de vreemde opmerkingen, is William ook heel erg goed in het maken van hele scherpe opmerkingen, hij weet altijd bij iedereen een lach op zijn of haar gezicht te brengen.

Jeffrey Johnsonn (3 x uitgekomen)

Jeffrey is Williams vader. Hij is slim, nobel, vergevingsgezind en aardig tegen iedereen. Maar toch schuilt er achter deze aardigheid ook verdriet, want zijn dochter is verdwenen, en nog niet teruggevonden. Hij weet dit verdriet alleen erg goed te verbergen voor de buitenwereld, dus vrij weinig mensen hebben dit door.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • PickIe

    William Johnsonn, want ik ben echt zó'n flirt. :'D
    Maar het klopt. Ik ben inderdaad geen alledaagse jongen.
    Nope, William is awesome, I'm happy.(bloos)

    1 decennium geleden
  • Saldion

    Christian :D klopt ook wel

    1 decennium geleden
  • Nortia

    Christian Campbell

    1 decennium geleden
  • Neverlands

    Christian! ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?