Welk dier hoort bij jou?

Iedereen heeft een dier in zich. Als je het gouden kompas van p. pullman hebt gelezen zeg je dan deamon. Welk dier ben jij?

Mogelijke uitkomsten

Zwaan (72 x uitgekomen)

Sierlijk en elegant deze woorden gelden voor jou! Je kan heel mooi rondlopen maar als je boos word is het gedaan met dat poeslieve gedrag. Dan klapper je met je vleugels en zeg je steevast: Flikker toch op joh! Verder kan het zijn dat je ijdel bent. Je bent ook zelfverzekerd, dat is een goede eigenschap. Maar doe toch minder uit de hoogte en blaas wat minder hoog van de toren. En he waar komen al die andere dieren vandaan? Je hebt nieuwe vrienden!

Rat (13 x uitgekomen)

Je kunt snel rennen en je bent ook een beetje klein. Of is dat kleine gedeelte niet waar? Je zult wel denken bah ratten! Maar dat is niet zo, net als een rat ben je snel, op je benen, maar ook in je hoofd. Best wel handig als je moet liegen. Maar denk wat langer na, want soms praat je je mond voorbij en kwets je iemand. Let daar op en je bent de favoriet van de leraren, maar ook van je klasgenoten. Of je collega's en baas.

Vlinder (29 x uitgekomen)

Hallo daar lieve vlinder? Hey kun je me wel horen? Je bent een echte dromer! Vlinders kunnen de mooiste fantasie werelden hebben! Let wel op dat je niet te ver weg afdrijft want dat kunnen we niet hebben! Jij zou wel een goede schrijver kunnen zijn. Vlindertje als je een jongen bent, wees dan niet verontwaardigt want dit betekend dat je gewoon dromerig bent en later, maar waarschijnlijk nu al, verhalen zou kunnen schrijven. Of wat dacht je van dingen uitvinden? Of van recepten bedenken? Zie je vlinders zijn niet meisjesachtig!

Leeuw (0 x uitgekomen)

Wow stoer hoor je bent een leeuw! Je bent een wijs en sterk persoon. Maar niet zoals een rat snel denkend. Je bent in je hoofd wel slim en ruimdenkend, maar je bent meer zoiets als: 1+1=2. Je vind grappen zoals 1+1= raampje gewoon dom. Maar als je van die wegen afstapt want daarvoor ben je wel dapper genoeg als leeuw, kun je wat soepeler zijn. Verder is de leeuw dapper en een groepsdier.

Kat (19 x uitgekomen)

Je bent slim maar gebruik dat wel voor goede dingen hè? Voor kattenkwaad kun je het beter niet gebruiken, want zo slim en voorzichtig dat je bent, heb jij er geen problemen mee maar anderen wel! Omdat jij zo voorzichtig bent kunnen zij je nooit aanpakken en blijf jij ermee doorgaan. Niet meer doen! Verder blijft het gewoon bij plagen en je pest nooit echt. Ook houd je van luxe dingen en ben je een beetje arrogant. Minder van dat en meer van eerlijkheid en bescheidenheid he?

Hond (8 x uitgekomen)

Je bent super trouw! Als je bediende zou zijn, zou je nooit iets stelen, behalve als je familie arm wordt. Als je iemand als vriend hebt steun je diegene door dik en dun. Dus de meeste andere personen doen ook zo tegen jou. Je hebt een natuurlijk gevoel voor rechtvaardigheid. Ook ben je dapper. Er bestaan niets voor niets bordjes met een hondenkop met ik waak hier teksten erop. Maar soms kun je opdringerig zijn ook al bedoel je het goed. Geef anderen gewoon ruimte en je bent de beste vriend ter wereld!

Gans (1 x uitgekomen)

Je kan je mond ver opendoen! Maar als het erop aankomt zit je opeens met een of andere griep thuis. Je beschouwd jezelf als een vrije vogel en daardoor ben je een beetje brutaal. Maar zoals iedereen weet is dit gewoon macho gedrag en vertrouwen je daardoor minder. Want ook al doe je zo cool en nonchalant vanbinnen heb je een marsepeinen hart met een klein beetje slagroom erop. Je kan verkeerde vrienden krijgen en je laten beïnvloeden. Laat je niet verleiden tot pesten en zeg die rare vrienden gelijk dag want met die moet je niet om gaan! Voor de rest ben je best aardig en mogen mensen je wel. Net als de ganzen in de lucht kun je best hard roepen.

Dolfijn (70 x uitgekomen)

Zoals je naam al verteld ben je dol fijn. Mensen mogen je echt met je zonnige, vrolijke en van nature lieve karakter. Je bent het zonnetje in huis en je bent een slim persoon. Maar soms kun je over enthousiast doen en kijken mensen je raar aan. Ook kun je, als je al boos word, echt superduper boos worden! Let daar op en je maakt nog meer vrienden die je al hebt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Kraaivacht

    Vlinder ik voel me meer een stinkdier.:P

    9 jaar geleden
  • Stylesfor

    Kat, klopt wel:)

    1 decennium geleden
  • RatzLove

    Rat!(H)(H)(H)(H)
    klopt voor de helft,en ratten zijn niet vies hoor:(:(
    Mijn lievelingsdiertjes(H)(H)

    1 decennium geleden
  • BrightSky

    Dolfijn, de beschrijving klopt helemaal!

    1 decennium geleden
  • Kelpie

    miauw!
    een poesie!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?