Wie ben je werkelijk, als niemand kijkt?

Wil je zeker weten wie je bent als niemand kijkt, doe dan deze quiz.

Mogelijke uitkomsten

Vrije geest (0 x uitgekomen)

Heel duidelijk, jij bent een vrije geest! Of je nu alleen, of in gezelschap bent, je krijgt continu alternatieve ingevingen en interessante voorstellingen! Je haat het om je naar bepaalde richtlijnen te gedragen en hebt een probleem met autoritaire personen. Je blijft nooit lang op een plek, wisselt vaak van vrienden en wat vandaag nog zeker was, is morgen al veranderd. Het maakt niet uit in wat voor situatie je je bevindt: jij laat zien waar het heen gaat! Je bent net als een wild dier. Om jou te bedwingen is vrijwel onmogelijk.

Serieus! (30 x uitgekomen)

Je bent een serieus iemand. Je vrienden hechten veel waarde aan je, omdat je erg betrouwbaar en er ook altijd voor hun bent. Je staat met beide benen op de grond en weet wat je wilt. Met een gezonde portie zelfvertrouwen lukt uiteindelijk alles waar je aan begint. Met deze instelling zul je ook nog erg ver komen.

Menselijk! (67 x uitgekomen)

Je bent menselijk. Of je nu alleen bent of in gezelschap, jij bent over het algemeen erg aardig en eerlijk. Geld, aanzien en roem spelen voor jou geen enkele rol in het leven. Zolang het goed gaat met de mensen in je omgeving, gaat het ook goed met jou. Wat je niet kunt uitstaan zijn mensen die doen alsof ze iemand anders zijn, zodat ze bij iemand in de smaak vallen. Daarom blijf je altijd trouw aan jezelf en denk je er niet over na, wat anderen over je denken. Jij bent er in maar een versie: jijzelf.

origineel! (0 x uitgekomen)

Je bent zo origineel dat je leven echt op een kunstwerk lijkt! Wat je ook doet, of het nou alleen is of met anderen, je blijft trouw aan jezelf! Of iemand kijkt of niet, je loopt gewoon helemaal over van de creativiteit en fantasie! Om met jou een gesprek te voeren is veel amusanter dan welk ander gesprek dan ook! Je vrienden bewonderen je vanwege je spannende leven. Heb je er al eens over nagedacht om een boek te schrijven over je leven en de avonturen die je beleeft hebt?

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • PoppyApple

    Menselijk :/
    Nou dat weet ik niet zo zeker ;)

    9 jaar geleden
  • Gunderson

    menselijk ja duhh is iedereen tochh xD

    9 jaar geleden
  • Nicely

    Serieus, lol

    9 jaar geleden
  • Britt_Wijnands

    Ja glitterhond11 ik ben niet heel goed in afkorten van teksten

    9 jaar geleden
  • Winnie_The_Lou

    Menselijk, ja dat klopt wel

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?