Imagine. ♥

Kijk bij wie je uitkomt ! (:

Kijk mijn stories !

Mogelijke uitkomsten

Harry Edward Styles (19 x uitgekomen)

#imagine

Harry en jij zijn nu één jaar bij elkaar, en jullie vieren het om samen naar Parijs te gaan. Jij en Harry zijn bij de Eiffeltoren, helemaal alleen aangezien Harry het afgehuurd had. Je kijkt verbluft naar het uitzicht en Harry slaat zijn handen om je middel heen. 'Ik weet nog de eerste dag dat ik je zag.' fluisterde Hazza. Je glimlachte omdat je ook wist. 'Ik weet alles nog, de eerste keer dat we elkaar zagen, onze eerste zoen, ons eerste jaar.' vertelde je verlegen. Je begon te blozen en je keek naar de grond. Harry pakte je kin vast zodat je hem wel moest aankijken. Je keek in zijn prachtige groene ogen die schitterden. 'Ik hou van je.' fluisterde hij. Je glimlachte en fluisterde - wat bijna niet te horen was - dat je ook van hem houd. Hij kwam dichterbij en kuste je voorzichtig alsof je bijna brak. Toen hij zijn lippen van de jouwe afhaalde zag je dat zijn ogen nog steeds schitterden. Je draaide je voorzichtig om zodat je het prachtige uitzicht kon zien. Harry sloeg zijn handen om je middel en zijn mond kwam naar je oor. Hij zong 'Little Things' voor je. Toen hij klaar met zingen was draaide je je om zodat je hem goed kon aankijken. Je kon je toekomst met hem zien.

Niall James Horan (33 x uitgekomen)

#imagine

Je volgde een pad vol met rozenblaadjes. Niall had een verrassing voor je vertelde hij. Het pad stopte en je keek even om je heen zodat je de omgeving goed kon bekijken. Het was de eerste keer dat je Niall ontmoette, nu hebben jullie al zo'n 4,5 jaar verkering. Opeens voelde je twee handen op je ogen, je schrok even maar toen je wist wie het was ontspande je. 'Raad eens.' fluisterde de stem - waarvan je wist dat het Niall was. 'Uhhm OMG BEN JIJ MIJN PRIVÉCLOWN?' grapte je terwijl je je omdraaide en in Niall's prachtige ogen keek. Hij grinnikte even en keek je weer serieus aan. 'Ik hou zoveel van jou weet je dat?' Je bloosde even. 'Ik hou ook van jou.' zei je hem wat hem ook deed blozen. Hij pakte je hand en jullie liepen hand in hand naar een tafel vol met eten. Jij hield - net als Niall - heel erg veel van eten. Nadat jullie klaar waren met eten begon Niall te praten. 'Prinses, ik ken je al heel lang en...' vertelde hij terwijl hij op zijn knie ging. Je wist waar dit toe zou leiden en je kreeg tranen in je ogen. Niall pakte een zwart doosje uit zijn jaszak en keek je aan. 'Lieve lieve [y/n] wil je alsjeblieft met me trouwen?' vroeg hij. Je knikte en er liep een traan over je wang. Niall schoof de ring om je vinger en kwam langzaam naar je toe om je te zoenen. Je was nog nooit zo gelukkig als op dit moment.

Zayn Javadd Malik (31 x uitgekomen)

#imagine

Je ging bij een parkje zitten om te rusten. Je had genoeg van alle drama en je besloot wat rust te nemen voordat je weer naar huis ging. Je genoot even van de zon toen iemand naast je ging zitten. Het was een jongen - een hele knappe jongen. Je glimlachte even, en hij glimlachte terug. Je sloot je ogen en genoot weer even van de zon. In Londen was het een wonder als de zon zo fijn scheen als nu dus je moest er gewoon van genieten. Je hoorde wat geritsel, waarschijnlijk schreef de jongen iets op een papiertje. 'Misschien is dit een rare vraag, maar mag ik je naam weten?' vroeg de jongen opeens. 'Uhhm ik heet [y/n].' vertelde je onzeker. 'Weet je het zeker? Je kijkt zo onzeker,' lachte de jongen. 'Mijn naam is Zayn, Zayn Malik.' Je lachte naar hem, de naam paste wel bij hem. Jullie begonnen wat te praten, en je kwam erachter dat hij van een beroemde boyband 'One Direction' was. Je had er nooit van gehoord, maar je had ook meer iets met andere muziek. Het werd al laat en Zayn nodigde je uit bij hem thuis maar je wees hem af. Je moest echt naar huis toe. Hij gaf je een knuffel en hij geef je een briefje. Het was zijn nummer, je keek weer op maar hij was alweer weg. Dit gaat nog wat worden dacht je.

Liam James Payne (38 x uitgekomen)

#imagine

Je was met wat vrienden naar de bioscoop geweest, nu ging je met je beste vriend Liam even naar jouw huis. Jullie keken even tv en besloten dat Liam hier ging slapen omdat het al laat was. Hij sloeg een arm om je heen en je nestelde tegen hem aan. '[y/n].' fluiserde Liam. Je maakte een geluidje dat je hem hoorde. 'Ik ken je nu al heel erg lang, en ik weet niet of dit onze vriendschap gaat verpesten maar wil je een keertje met me uit?' bloosde hij. Je keek hem vol ongeloof aan, vanaf de eerste dag dat je hem zag was je verliefd op hem. Je dacht dat het nooit iets zou worden omdat hij je volgens jou nooit op die manier zag. '[y/n]?' vroeg Liam. 'Liam, ik wil echt heel graag met je uit gaan.' glimlachte je. Hij keek je aan met een stralende glimlach en zijn pretoogjes. Je zag hem nog nooit zo gelukkig, maar waarschijnlijk zag hij je ook nooit zo gelukkig.

Louis William Tomlinson (29 x uitgekomen)

#imagine

Je ging al een paar weken uit met Louis, en je was super gelukkig. Je was bij zijn huis om een film te kijken, maar jullie vonden het beide veel te saai. 'Zullen we maar eens iets anders doen?' vroeg Louis je wenkbrauwwiebelend. Je lachte en knikte. Louis keek je duivels aan en begon je te kietelen. Je schaterde het uit van het lachen en Louis bleef maar doorgaan hoe vaak je ook genade riep. Na een paar minuten - die voor jou eindeloos voelde - stopte hij met kietelen. Hij keek je serieus aan en tilde je op zijn schoot. Hij kwam langzaam dichterbij en hij zoende je voorzichtig. Je voelde hem glimlachen tegen jou lippen aan. Toen je zijn lippen van die van hem afhaalde keek hij je aan. '[y/n], we daten nu al voor een tijdje maar wil je mijn vriendin zijn?' vroeg hij blozend. Je gaf antwoord door een zoen op zijn lippen te geven. 'Is dat een ja?' vroeg hij. Je lachte en knikte. Hij lachte met je mee en keek je aan met zijn prachtige ogen. Je wenste dat je dit moment voor altijd kon behouden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Lynn1D

    Ohmygodddd Niall! Omg <3

    1 decennium geleden
  • BOOKWURM

    Niall !

    1 decennium geleden
  • Chuchote

    Ik moest deze quiz gwn nog een keer doen! Nu komt er Niall uit, omggg!

    1 decennium geleden
  • Chuchote

    Oh god, deze quizz! Ik had Louis, echt supersweet! Kudoo! Nouja alsik weet hoe dat werkt dan (:

    1 decennium geleden
  • xIsoldee

    ohn.<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?