Wil jij mijn story lezen?

Het is misschien een afgezaagde vraag maar omdat er zo weinig mensen zijn die de story lezen, maak ik er een quiz van om te zien of jullie hem leuk vinden.
TIP: HET GAAT OVER THE VAMPIRE DIARIES.

Mogelijke uitkomsten

Jij bent perfect voor deze story! (7 x uitgekomen)

Je bent helemaal weg van the vampire diaries! Dit is de link:http://www.quizlet.nl/stories/103878/the-hunter-in-me-a-vampire-diaries-story/
dit is het verhaal:Luciana Hunter word naar Mystic Falls gestuurd door de Hunter- overheid om de overvloed van vampieren in de kop te drukken. In Mystic Falls ontmoet Luciana Damon Salvatore en tegen de regels in begint ze een relatie met Damon. Tegelijk gaat ze op pad om andere vampieren te vermoorden. Natuurlijk niet zonder gevaar. En daarboven op begint ze gevoelens te krijgen voor Klaus. Wie - als hij wist wie ze was- haar zeker zou vermoordden. En als het nog niet genoeg is komt de Hunter-overheid te weten dat ze iets met een vampier heeft. Als dat maar goed komt.
Hope you like it!

* de foto is de afbeelding van mijn story

Misschien (7 x uitgekomen)

Jij bent niet zo fan van the vampire diaries of kent ze niet maar misschien is iets anders eens leuk?
Allesinds is hier de link: http://www.quizlet.nl/stories/103878/the-hunter-in-me-a-vampire-diaries-story/
Hier al de korte uitleg ;p = Luciana Hunter word naar Mystic Falls gestuurd door de Hunter- overheid om de overvloed van vampieren in de kop te drukken. In Mystic Falls ontmoet Luciana Damon Salvatore en tegen de regels in begint ze een relatie met Damon. Tegelijk gaat ze op pad om andere vampieren te vermoorden. Natuurlijk niet zonder gevaar. En daarboven op begint ze gevoelens te krijgen voor Klaus. Wie - als hij wist wie ze was- haar zeker zou vermoordden. En als het nog niet genoeg is komt de Hunter-overheid te weten dat ze iets met een vampier heeft. Als dat maar goed komt.

*de foto is de afbeelding van mijn story

Dit verhaal is niks voor jouw (7 x uitgekomen)

Je bent helemaal niet fan van vampieren en doet liever ander dingen. Jammer maar toch bedankt om de quiz te doen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Triplet

    I'M SO BOREDDD, dus misschien doe ik 't wel. Haha, maar ik heb nog nooit The Vampire Diaries gekeken ofzo.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?