Welk monster ben jij?~Supernatural

Altijd al willen weten welk Supernatural monster het best bij je past? Hier heb je de perfecte quiz voor gevonden!
De volgende 'monsters' die er in voorkomen:
-Engelen
-Demonen
-Vampieren
-Geesten
-Shapeshifters

Deze monsters komen het meest voor, als jullie meer uitkomsten willen of een vervolg, laat een reactie achter


Voor diegene die Supernatural niet kennen:
Het gaat over twee broers Sam en Dean en ze jagen op monsters
Misschien lijkt dit suf maar dat is het totaal niet!


Benieuwd? Doe de quiz, bekijk de serie, Supernatural en ik heb ook een story: http://www.quizlet.nl/stories/120699/soulmates--supernatural/

Mogelijke uitkomsten

Angels (54 x uitgekomen)

Je lijkt het meest op een Angel
Op het eerste moment denk je van joepie ik ben een engel! Maar wees daar maar niet zo zeker van. Angels zijn de strijders van God en hebben niks te kiezen. Ze hebben geen vrije wil en moeten altijd luisteren naar de orders van boven af. Als je dat niet doet dan staat dat gelijk aan hoogverraad. Angels zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt de lagere range, de cupido's, de garrison(deze groep is gestationeerd op de aarde) en de aartsengelen. De aartsengelen zijn de sterkste wapens van de hemel. Er zijn vier aartsengelen: Michael, Gabriel, Rafael en Lucifer. Lucifer zelf is aan de kant van de demonen maar hij is en blijft een engel. Wat je nog mee rekening moet houden is dat engelen elkaar zien als broers en zussen. Je kan vermoord worden door een angelblade ,je kan niet door een cirkel van heilige olie vuur. Als iemand een angel banish sigil tekent zal je verdwijnen en naar de andere kant van de planeet worden geblazen. Niet echt prettig. Je bent wel zeer sterk, hebt vleugels, je kan terug in de tijd, je kan teleporteren, er is 'angelradio', je hebt bovennatuurlijke krachten enzoverder.

Wil je nog meer weten over engelen? Dan adviseer ik om te beginnen kijken naar Supernatural .

Demons (49 x uitgekomen)

Je lijkt het meest op een Demon
Je denkt vast op het eerste moment of: "Jeej, mhahaha." of "Oh nee he". Maar demonen zijn een geval apart. Demonen zijn ontstaan door Lucifer, een gevallen engel die de eerste demon maakte: Lilith. Nu wordt een demon gemaakt als een mens een deal sluit met een demon. Na tien jaar leven komt een Hellhound de ziel halen en brengt hem naar Hel. Daar wordt hij gemarteld totdat hij zelf mensen zal martelen. Na een proces (demonen vertellen nu eenmaal niet al hun geheimen) ben je een demon en door dit proces heb je geen menselijkheid meer. Die is verdwenen en komt nooit meer terug tenzij je de demon terug zou genezen ,maar dit is een moeilijk en zwaar proces.Demonen zijn er ook in verschillende soorten en maten. Een demon (in zijn 'ware' vorm is bij ons een donkere rookwolk) heeft bepaalde krachten: bezit nemen van mensen en lijken(anders zouden ze niet op de aarde kunnen rondlopen, je kan ze tegenhouden door een anti-possesion tattoo te dragen), ze leven eeuwig, kunnen niet op normale manieren worden gedood, sterker dan normaal, telekinese enz. Je kan een demon vermoorden door een special demonknife(zeldzaam) of door de Colt, een geweer dat alles kan doden buiten 5 dingen, een engel kan een demon ook vermoorden. Demonen kunnen ook niet tegen zout, ijzer, ze laten zwavel en een magnetisch veld achter en je kan ze terug naar hel sturen met een exorcisme.

Als je nog meer wilt weten over demonen raad ik je aan om naar Supernatural te kijken.

Ghosts (39 x uitgekomen)

Je lijkt het meest op een Geest
Geesten, we kunnen het allemaal worden. Als je dood gaat komt er een reaper langs. Die zal je meenemen naar de Hemel, naar Hel en als je een monster bent ga je naar Purgetory. Maar wat als je niet mee wilt? Dan word je een geest. Je kan de 'gewone' wereld zien, maar zij zien jou niet. Na een lange tijd worden alle geesten gek. Ze beginnen mensen aan te vallen. Geesten bestaan ook in alle soorten en maten. Geesten kunnen niet tegen ijzer, ze kunnen niet door zout. Je vermoord ze door hun botten te verbranden. Als die al verbrand zijn moet je zoeken naar een haarlok of zo. Hun krachten zijn: telekinese, zich na een tijd zichtbaar maken voor mensen, teleporteren, extra kracht enz.

Als je nog meer wilt weten over geesten kijk dan naar Supernatural . =)

Vampires (103 x uitgekomen)

Je lijkt het meest op een vampier
Nu zal je vast denken: Yes, Edward en ik forever! Dan denk je verkeerd. Vampieren zijn totaal anders en glinsteren zeker niet in de zon. Ze kunnen niet goed tegen de zon maar ze gaan er niet dood van. Ook hebben ze geen twee hoektanden maar ze hebben een extra rij tanden. Deze zijn intrekbaar. Vampieren hebben wel een erge bloeddorst en moeten dan zelf regelmatig drinken. Je wordt een vampier als een vampier je zijn bloed geeft. Daarna begin je te veranderen en al snel snak je naar vers mensenbloed. Mmm, smakelijk. Hun krachten zijn: supersterk, bovennatuurlijke zintuigen, het eeuwige leven, enz.
Je kan ze verwonden met: Dead Man's Blood(bloed van iemand die net overleden is).
Vermoorden kan met de colt maar de meest voorkomende manier is (nee, niet met een staak of een weerwolf) onthoofding. Anders blijven ze leven. Vampieren zijn ook zeer loyaal in hun groep. Ze leven en trekken in groepen.

Als je meer wilt weten over vampier kijk dan naar Supernatural :p

Shapeshifters (46 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op een shapeshifter
Op het eerste moment denk je vast, wat is dat nu weer? Een shapeshifter is iemand die de vorm kan aannemen van iedere mogelijke persoon. Sommige vermoorden die persoon en nemen dan dat lichaam over , andere hebben alleen een aanraking nodig en sommige nemen zelf niet bestaande figuren! Er zijn dus duidelijk sterkere en zwakkere shapeshifters. Als een shapeshifter verandert van lichaam valt de huid van de vorige persoon, hij vervelt zoals een slang. Niet echt aangenaam, is het niet? Ze worden als mensen geboren maar ontdekken dan later dat ze van vorm kunnen veranderen. Het speciale krachten zijn: iedereens vorm aannemen, ze zijn sterker en sneller, ze kunnen hun botten terug zetten en genezen van gewone wonden. Je kunt ze herkennen: Als je op een video of bewakingscamera iemand met lichtgevende ogen ziet dan heb je een shapeshifter. Hoe verwond/vermoord je ze: ze kunnen niet tegen zilver.

Wil je meer weten kijk dan naar Supernatural!

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • TheNogitsuneFAN

    Demon (duivel)

    8 jaar geleden
  • Irusu

    Geest! Leuke quiz!

    8 jaar geleden
  • Fett

    Geest, supergaaf!

    Je quizzen zijn echt goed!

    9 jaar geleden
  • Somerhalders

    Ik ben een angel. Where's my grace?

    9 jaar geleden
  • Loner_girl

    Yay shapeshifter 😃

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?