Welke 1D hottie is jouw toekomstige boyfriend?

Er komt een nieuw meisje bij jou in de klas, Rose, ze komt uit Londen de leraar wijst jou aan om haar wegwijs te maken op school omdat jou Engels erg goed is.

Rose en jij zijn beste vriendinnen geworden en als ze op vakantie terug gaat naar Londen mag jij mee. In het vliegtuig begin ze jou allemaal vragen te stellen over op wat voor type jongen jij valt omdat ze 5 wel hele leuke single vrienden heeft.

Mogelijke uitkomsten

Ik denk dat Louis wel bij jou past! (45 x uitgekomen)

'Omg ik weet het zeker jij en Lou passen perfect bij elkaar' riep Rose door het vliegtuig heen, de hele tijd liepen jullie te hypere over de komende geweldige vakantie en je was best wel benieuwd naar die Louis.

Jullie stapten het vliegtuig uit en wandelde niet veel later met jullie koffers de ontvangsthal in van het vliegveld, je dacht aan Louis, zou hij knap zijn?
'ROSIEEE!' Riep iemand met een pet en een zonnebril op, 'LOU!' Gilde Rose, je stelde je netjes voor aan Louis maar je vroeg je wel af hoe hij er eigenlijk uit zag.
Jullie stapte Louis zijn auto in (die erg mooi was!) en Louis deed zijn zonnebril en pet af en keek je lachen aan....
'OMFG DAT IS LOUIS TOMLINSON' riep het stemmetje in je hoofd terwijl je van buiten alleen maar stom kon glimlachen.


Een paar uur later zaten jullie bij Louis thuis, waar jullie de rest van de vakantie zouden door brengen, jullie hadden ieder een eigen kamer gekregen en er werd aan de deur geklopt; 'hi [y/n], ik vroeg me af of je het misschien leuk vond om vanavond een hapje met mij te gaan eten?'

Omg jij en Harry zouden zo cute zijn samen (30 x uitgekomen)

'Omg ik weet het zeker jij en Harry passen perfect bij elkaar' riep Rose door het vliegtuig heen, de hele tijd liepen jullie te hypere over de komende geweldige vakantie en je was best wel benieuwd naar die Harry.

Jullie stapten het vliegtuig uit en wandelde niet veel later met jullie koffers de ontvangsthal in van het vliegveld, je dacht aan Harry, zou hij knap zijn?
'ROSIEEE!' Riep iemand met een pet en een zonnebril op, 'HAZZ!' Gilde Rose, je stelde je netjes voor aan Harry maar je vroeg je wel af hoe hij er eigenlijk uit zag.
Jullie stapte Harry zijn auto in (die erg mooi was!) en Harry deed zijn zonnebril en pet af en keek je lachen aan....
'OMFG DAT IS HARRY STYLES' riep het stemmetje in je hoofd terwijl je van buiten alleen maar stom kon glimlachen.


Een paar uur later zaten jullie bij Harry thuis, waar jullie de rest van de vakantie zouden door brengen, jullie hadden ieder een eigen kamer gekregen en er werd aan de deur geklopt; 'hi [y/n], ik vroeg me af of je het misschien leuk vond om vanavond een hapje met mij te gaan eten?'

Niall zou perfect zijn voor jou! (92 x uitgekomen)

'Omg ik weet het zeker jij en Niall passen perfect bij elkaar' riep Rose door het vliegtuig heen, de hele tijd liepen jullie te hypere over de komende geweldige vakantie en je was best wel benieuwd naar die niall.

Jullie stapten het vliegtuig uit en wandelde niet veel later met jullie koffers de ontvangsthal in van het vliegveld, je dacht aan Niall, zou hij knap zijn?
'ROSIEEE!' Riep iemand met een pet en een zonnebril op, 'NAILLER!' Gilde Rose, je stelde je netjes voor aan Niall maar je vroeg je wel af hoe hij er eigenlijk uit zag.
Jullie stapte Niall zijn auto in (die erg mooi was!) en Niall deed zijn zonnebril en pet af en keek je lachen aan....
'OMFG DAT IS NIALL HORAN' riep het stemmetje in je hoofd terwijl je van buiten alleen maar stom kon glimlachen.


Een paar uur later zaten jullie bij Niall thuis, waar jullie de rest van de vakantie zouden door brengen, jullie hadden ieder een eigen kamer gekregen en er werd aan de deur geklopt; 'hi [y/n], ik vroeg me af of je het misschien leuk vond om vanavond een hapje met mij te gaan eten?'

Ik zie jou echt al gewoon samen met Liam (40 x uitgekomen)

'Omg ik weet het zeker jij en Liam passen perfect bij elkaar' riep Rose door het vliegtuig heen, de hele tijd liepen jullie te hypere over de komende geweldige vakantie en je was best wel benieuwd naar die Liam.

Jullie stapten het vliegtuig uit en wandelde niet veel later met jullie koffers de ontvangsthal in van het vliegveld, je dacht aan LIAM, zou hij knap zijn?
'ROSIEEE!' Riep iemand met een pet en een zonnebril op, 'LILI!' Gilde Rose, je stelde je netjes voor aan Liam maar je vroeg je wel af hoe hij er eigenlijk uit zag.
Jullie stapte Liam zijn auto in (die erg mooi was!) en Liam deed zijn zonnebril en pet af en keek je lachen aan....
'OMFG DAT IS LIAM PAYNE' riep het stemmetje in je hoofd terwijl je van buiten alleen maar stom kon glimlachen.


Een paar uur later zaten jullie bij Liam thuis, waar jullie de rest van de vakantie zouden door brengen, jullie hadden ieder een eigen kamer gekregen en er werd aan de deur geklopt; 'hi [y/n], ik vroeg me af of je het misschien leuk vond om vanavond een hapje met mij te gaan eten?'

Jijnen Zayn, yep purfecct match! (31 x uitgekomen)

'Omg ik weet het zeker jij en Zayn passen perfect bij elkaar' riep Rose door het vliegtuig heen, de hele tijd liepen jullie te hypere over de komende geweldige vakantie en je was best wel benieuwd naar die Zayn.

Jullie stapten het vliegtuig uit en wandelde niet veel later met jullie koffers de ontvangsthal in van het vliegveld, je dacht aan Zayn, zou hij knap zijn?
'ROSIEEE!' Riep iemand met een pet en een zonnebril op, 'ZAYNY!' Gilde Rose, je stelde je netjes voor aan Zayn maar je vroeg je wel af hoe hij er eigenlijk uit zag.
Jullie stapte Zayn zijn auto in (die erg mooi was!) en Zayn deed zijn zonnebril en pet af en keek je lachen aan....
'OMFG DAT IS ZAYN MALIK' riep het stemmetje in je hoofd terwijl je van buiten alleen maar stom kon glimlachen.


Een paar uur later zaten jullie bij Zayn thuis, waar jullie de rest van de vakantie zouden door brengen, jullie hadden ieder een eigen kamer gekregen en er werd aan de deur geklopt; 'hi [y/n], ik vroeg me af of je het misschien leuk vond om vanavond een hapje met mij te gaan eten?'

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • MNMemories

    BOOBEAR! :) vervolg?

    1 decennium geleden
  • XMusicBeatsX

    LOUIS! AAAH VERVOLG!

    1 decennium geleden
  • Pareltje

    Liam, omgomg, love him<3

    1 decennium geleden
  • VeerleClifford

    Vervolg PLEASE
    This is amaZAYN

    1 decennium geleden
  • VeerleClifford

    Liam
    Haha zo reageer ik in het echt ook:$
    En ik zou zoog graag met hem gaan eten(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?