Ben jij Zilver of toch Goud?

Ben jij het pure Zilver?
Of toch het dure Goud?


NB: Niet alles wat bij de uitkomsten staat is altijd van toepassing!

Mogelijke uitkomsten

Goud. (170 x uitgekomen)

Jij bent goud:

Iets over deze kleur:

Goud wordt geassocieerd met rijkdom en het is de belangrijkste kleur van de zon en haar Goden. Het is een zeer krachtig kleur met een duidelijke richting. Zondag en de planeet Mercurius behoren bij goud en in de magie staat hij voor ambities op lange termijn, mannelijke kracht, voorspoed, promotie, gezondheid, beroemdheid, succes, fortuin, waardering, veiligheid, humor, erkenning, hebzucht, zonnig en een lang leven.

Goud is geschikt:
-Rust te creëren.
-Bevorderen van een succes en ambities.
-Faam en fortuin aan te trekken.
-Bescherming van negatieve krachten.
-Verwezenlijking van dromen.

Sleutelwoorden bij Goud: het liefhebbende hart , liefde tot de zon en de natuur, het bewuste leven. Verzwaring van wit naar geel. De rijkdom van de geest. Goedheid en het liefhebbende hart. Inspiraties van een zéér hoge orde.

Chankra: het hele chakrastelsel.
Kristallen / edelstenen: amber, citrien, tijgeroog en topaas.

Goud in het positieve: goud is de kleur van de ziener, de visionair en van iemand die de wereld in positieve zin zal veranderen.
Goud in het negatieve: een schelle tint kan duiden dat iemand bezeten is macht en tot elke prijs wereldse rijkdom wil verkrijgen.

Sterrenbeeld goud: leeuw.
Planeet bij goud: zon.

Omdat goud de kleur is met de sterkste helende eigenschappen duidt het ook op gezondheid, vitaliteit en een natuurlijk lichamelijk en geestelijk herstelvermogen. Een dof gouden tint kan duiden op een neiging tot verslavingen, obsessies en dwangneuroses. Goud gaat over het zenuwstelsel, de ruggengraat en de huid.

Zilver. (143 x uitgekomen)

Jij bent zilver:

Iets over deze kleur:

Zilver heeft verborgen capaciteiten en hoort bij maandag. Het is de kleur van de maan en zijn maangodinnen, Isis, Selena, en Diana. In de magie wordt zilver veel gebruikt voor nachtelijke rituelen omdat zilver tijdens het ritueel snel inzicht geeft en plotselinge visioenen helder maakt. In de magie staat zilver voor, dromen, capaciteit, intuïtie en geheime wensen.

Zilver is geschikt:
-Diepe reflectie en liefde.
-Visioenen verhelderen.
-Inzicht bevorderen.
-Ontcijferen van dromen.

Sleutelwoorden bij zilver: de gevoelswereld, de maan, droomwereld, het onbewuste leven, mysterie en vrouwelijke intuïtieve wijsheid, evenals voor geleidelijke groei of vermeerdering, zuiverheid.

Chakra: voorhoofd.
Kristallen/ edelstenen: hematiet, maansteen, rozenkwarts.

Zilver in het positieve: verborgen mogelijkheden, opwindende raadsels en geheimen die als ze worden blootgelegd, vreugde zullen brengen. Eerste kiemen van fantasie en creatieviteit
Zilver in het negatieve: metaalachtige flitsen kunnen aangeven dat iemand probeert een illusie of droombeeld te scheppen of hunkert naar opwinding en stimulatie.

Sterrenbeeld bij zilver: kreeft
Planeet bij zilver: maan

Statistieken

Statistieken

Reageer (47)

  • UrWishhx

    Goud ; Klopt redelijk wel

    1 decennium geleden
  • BastilleDan

    leuke quiz !

    1 decennium geleden
  • Selenophile

    Zilver, en klop heel erg.

    1 decennium geleden
  • Caramelpopcorn

    Goud,
    Leuke quiz.

    X

    1 decennium geleden
  • Klaar

    Gold, klopt wel :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?