[Sa] My last breath

....
ik weet geen uitleg
dit iis een stand alone (DUHH xD)

Mogelijke uitkomsten

i will be gone forever (26 x uitgekomen)

Ik loop over straat. Tranen stromen over me wangen, De pijn alles wordt me te veel. Het regent en het is donker. Maar dat kan me niets schelen. Alles wat ik nu wil is weggaan weg van hier weg van alles. Alles wil ik vergeten alle dingen die ik heb meegemaakt. Ik denk aan alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Maar ik wordt er alleen maar verdrietiger van. Opeens gaat me telefoon. MAMstaat er op heet scherm. Ik druk op het Rode knopje en gooi me telefoon weg. Ik wil echt niet met iemand praten . Nu niet ,nooit niet. Niet na alles wat er gebeurt is.Het is te erg. Niemand zal ooit te weten komen wat er is gebeurt.
TEnzij ze het schrift Onder me bed vinden. Daar staat alles in geschreven. Omdat ik het niemand kon vertellen want niemand zou me geloven. Iedereen zou me voor gek verklaren.
Na lang gelopen te hebben kom ik langs een verlaten gebouw. Ik twijfel geen seconden in ren het gebouw in de trappen op naar boven. zodra ik op het dak sta loop ik rustig naar de rant van het dak. Tranen stromen naar beneden. Tot ze uiteindelijk Op de grond uit elkaar spatten.
Ik sta nu al een tijd op het dak. Zonder me te bewegen. Al mijn herrinderingen komen terug. Vanaf dat ik leerde lopen tot nu. Mijn leven was zo goed. Ik was vrolijk en had een goed leven. maar nu is alles anders. Lievde verandert in haat
tranen van geluk veranderen in tranen van verdriet en pijn. Ik zag het allemaal weer gebeuren de klappen de pijn.. de man de man die me verkracht heeft die me een jaar voor van alles en nog wat gebruikt heeft. Ik weet het nu zeker. Ik ga niet terug Nu niet Nooit niet. Ik draai me om en laat me vallen. De diepte in. Het is alsof ik zweef. Maar ik zweef niet ik val.
Uiteindelijk voel ik alleen nog maar pijn. Elk deel in me lichaam doet zeer. Ik kan me niet meer bewegen. Alles wordt ineens zwart en ik voel dat me hart stopt.1 ding is nu zeker, ik ben dood Het is eindelijk gelukt. Ik heb het al zo vaal geprobeerd maar elke keer mislukte het. Maar nu nu is het eindelijk gelukt
This was my last breath

reacties graag ^^ ik will graag weten wat jullie ervan vonden.

.... (5 x uitgekomen)

.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • bakura

    i will be gone forever

    1 decennium geleden
  • Tragically

    o.0 zo erg! maar wel mooi geschreven!

    xX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?