Welke Inazuma Eleven girl past bij jou?

Ben jij groot fan van Inazuma Eleven? Of niet? Wil je gewoon weten wie van de meiden bij jou past? Doe dan nu deze quiz want Silvia, Celia, Nelly, Tori, Sue en Camelia zitten op jou te wachten!

Mogelijke uitkomsten

Silvia Woods (132 x uitgekomen)

Jij bent precies als Silvia! Je hebt niet echt veel vertrouwen in de overwinning maar als je de blik in hun ogen ziet ben je al meteen over gehaald om extra veel in ze te geloven! Je doet er alles aan om ze te laten winnen en dat gaat super! Je bent al vanaf het begin van de voetbal club bij hun en dat zet je extra in beweging. Net als Silvia Woods dus.

Celia Hills (367 x uitgekomen)

Je bent de jongste van de managers maar zet je ook behoorlijk in je wil er echt alles aan doen om de jongens te laten winnen! Je bent een perfecte manager maar af en toe doe je een beetje te streng tegenover je leeftijdgenoten van het team daar moet je dus mee oppassen! Verder ben je gek op de sfeer die voetbal brengt en dat wil je zo houden ik weet jou toekomst al te voorspellen het is de zelfde als die van Celia Hills!

Nelly Raimon (153 x uitgekomen)

In het begin had je geen vertrouwen in het team maar dat is veel sterker geworden toen je zag hoeveel vertrouwen zij hadden. Daardoor ben jij precies als Nelly Raimon het enige wat er bij jou verandert moet worden is de manier waarop je de jongens behandelt. Je ben net als Nelly iets te streng maar dat word verandert als je er maar op let!

Victoria "Tori" Vanguard (256 x uitgekomen)

Je bent net zo enthousiast en fanatiek als Tori. Daarom zet je je altijd met de volle 100% in het maakt niet uit voor wat. Je houd het meeste van voetbal en daar ben je ook altijd mee bezig ook al regent het sneeuwt het of komt er een orkaan aan je doet er alles voor. Je moet wel uitkijken met je enthousiasme want dat maakt je vrienden nog al in de war, vooral de jongens!

Suzette "Sue" Hartland (264 x uitgekomen)

Je maakt je vriendinnen graag gek met je flauwe grappen en kan niet zo goed tegen trieste momenten net als Sue. Je moet iemand niet gaan claimen want het komt dan erg verkeert over tenzij je het bedoelt als Sue die Erik claimt. Je houd ervan om te voetballen en als er niets leuks in de winkel ligt doe je dat dan maar. Jij bent net zoals Sue en ik een beetje getikt. Maar je bent vooral gek op die ene jongen van je team...

Camelia Travis (97 x uitgekomen)

Je bent nogal stil en dat is een eigenschap van Camelia. Je bent een goede manager en geeft veel om de spelers je bent de manager die het meeste doet als het om zorg gaat je bent eigenlijk een soort moeder van het team.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?