Wie van mijn zelfbedachte Harry Potter personages ben jij?

Wil je mijn zelfbedachte personages uit Harry Potter zien en weten WIE jij daar van bent? Doe dan deze test. Sorry als er spelfouten in zitten, dit is mijn eester quiz!

Mogelijke uitkomsten

Veronica Diggory (42 x uitgekomen)

Jij bent Veronica Diggory, het nichtje van Carlo! En mijn persoonlijke favorieten! Je bent lief, stoer,vertrouwelijk, populair, in het begin verlegen, maar dat veranderd, doet alles voor je vrienden. Je ouders hadden je nooit wat over magie vertelt, dus Carlo deed het maar. Maar toen je ouders dat hoorde lieten ze je het vergeten, maar niet heus. Toen je je brief kreeg, mocht je gelukkig van je ouders er heen, maar moest zeggen dat je als dreuzel bent geboren, in plaats van Pure-blood. Voor je eerste jaar word je moeder vermoord door een dooddoener, waar jij bij was! Later kom je als enige Diggory in Griffoendor. Je helpt Harry Marcels geheugensteen terug te krijgen van Draco en jij word een jager!Je eerste vrientje heet Justin Smith, maar dumpt je later voor Cho. Je ging samen met Kaylie,Harry,Hermelien en de Wemel naar de Zwerkbalwedstrijd, waar je Dracos leven red van Kaylie, die hem wilde vermoorden met haar krachten (die jij ook hebt☺) en sinds dien is hij smoor verliefd op je, ook al ben je als dreuzel geboren(denkt hij). Je kan ook prachtig zingen en geeft daarom een optreden (omdat je vrienden dat wildw) in Zweinsveld. Als Draco de heletijd over je zei(maar niet gemeen bedoelt) Mudblood en jij hem verbetert met Mugglebornd schreeuw je uit:IK BEN PURE-BLOOD NOU GOED?? En toen had nog meer interesse in je, Yeah! (Niet heus) toen zijn vader hoorde dat je hem niet leuk vond, vermoorde hij je broertje als straf en bevol Sneep je bestie Emma te doden met Sectum Sempra! Sinds dien had je daar ook een trauma aan, net als de dood van je moeder. Later dreigt Draco(als hij een dooddoener is) je vrienden te vermoorden als je hem niet de kamer van hoge nood laat zien en zijn vriendinnetje te zijn, je doet dat omdat je meer om hen geeft. Later hoort iedereen dat je met hem bent en niemand, behalve Noa(die ook een dooddoener wil worden) wil meer vrienden met je zijn, maar dan komt Draco je troosten en je ziet dat ie ook heel lief kan zijn. Later in de vakantie voor je laatste jaar word je ook een dooddoener net als draco en noa, en toen je schrik ook je zusje waar je zo
Veel om geeft Hope. Later als Voldemort vraagt je aan zijn kant te komen, zegt Hope dat ze bang is( en al je vrienden hebben je vergeven) blijf je bij de goede met je zusje. Draco stond al bij zn familie. Als je Kaylie ziet huilen bij haar peetvader Lupos, zegt Oliver opeens: Misschien moet je ff verder op kijken. En wie ligt daar dood op de grond? Je dierbare zusje. Dan kijk je naar de openieuwe deur en ziet Draco staaniet die je wil troosten maar gewoon doorloopt! Jij denkt: meteen uitmaken. Jullie hebben best wel ruzie (vooral jij), maar opeens zegt ie: Waarom wil je het uitmaken als ik je het hardst nodig heb? Please maak het niet uit.😢 Jij zegt daar op: Hoe kan ik nee zeggen tegen dat gezicht.😢😘 Later denkt Draco dat je liever met Oliver wilt zijn en zegt dat dat niet erg is (vind ie wel want je bent de liefde van zn leven) maar je wil niet met hem zijn, je wil met Draco zijn💋. Later krijgen jullie 3 kinderen: Hope Emma Malfoy, Justin Jeremy Malfoy en Scorpius Malfoy. Hope na je dierbare zusje, Emma na je bff/ eerste vriendin, Justin na je eerste vriendje (want die gaat later ook dood omdat hij aan het to verschool toernooi heeft meegedaan voor magieschool Fireflies(zelfbedachten school), Jeremy na je broertje en Scorpius, omdat dat ook zo in de film is😅!

Kaylie Black (23 x uitgekomen)

Jij bent de stoere,zorgzame, soms gemene(vooral tegen Draco) Kaylie! Jij bent de eerste die ik ooit heb bedacht. Je bestie is Veronica en je zou het meteen geloven(zij ook) als jullie twins zijn. Je ouders waren de beste vrienden met de ouders van Harry, ze waren op bezoek op de avond dat ze vermoord werden, jou ouders werden ook vermoord. Maar jij en Harry overleven het en krijgen allebei het litteken. Toen je ouders dood waren, woonde je tot je 11de bij je peetvader, Remus Lupin. Op je 11de ging je naar de Wemels, waar je opgroeide. Sinds je ontmoeting met Draco vond hij je leuk, maar jij hem niet want je had al Harry. Die je later dumpt voor Cho (in de hoop dat ze hem zag staan) maar je vond de neef van je bestie (Carlo) zo leuk, dus dat boeide je niet veel. In je 4de jaar ga je met Harry, Hermelien, Veronica en de Wemels naar de Zwerkbalwedstrijd, waar je Draco probeert te vermoorden, maar Veronica stopt je omdat ze niet wil dat je naar Azkaban gaat. En sinds dien vind ie jou niet meer leuk, maar Veronica. Je bent daar best blij mee, maar je baalt voor haar maar ze zei dat ze dat wel kom handelen. In Zweinsveld geef je samen met Veronica een optreden (Veronica zingt het meest maar jij regelt de muziek en bespeelt piano en gitaar) Later krijgen je met Carlo, totdat hij het opeens uitmaakt omdat hij iemand Veel leuker had gevonden. Je hard was zo gebroken, dat je op een gegeven moment naar hem toe ging, en hem vertelde hoe je je voelde. Toen zei hij dat hij van zn nieuwe vriendinnetje had gehoort dat JIJ het had uigemaakt. Dan zei ze opeens: ik ken jou. Wat is je naam? Jij zei: Kaylie Lupin Black, en jij dan? Kyra Sirius Black, je zus. Wacht, ben jij degene die ik op die foto zag? Ja.💖 Later heb jij weer met Carlo en vergeeft je zus. Toen Sirius (je oom) werd vermoord, was je hard net als dat van Harry gebroken. Als je Lupos en Tops dood ziet, is je hard nog meer gebroken. Toen je Carlo dood zag, kon jij hem weer levend maken met je speciale helende krachten en je zelfbedachten spreuk: Inpirius! Je zit net als de meeste van je familie in Griffoendor. Later trouw je met Carlo en ben je familie met je bestie, YAY! Later krijgen jullie 2 kinderen: Kiara Sirius Black en Nymphadora Lupin Black.

Laila of Linda Blossem (10 x uitgekomen)

Je bent de gemene, populaire, smoor verliefde(op Draco) Laila of Linda. Je bent gemeen tegen iedereen die niet uit Zwadderich komt en die iets tegen je liefde van je leven Draco hebben. Draco vind je alleen niet zo leuk, maar dat boeit je niks. Als je de kans krijgt, brobeer je Veronica te doden, maar dat lukt je niet want ze is sterker dan jou en er komt ook al een leraar bij. Je krijgt er 2 weken nablijven voor. Je bent een echte Diva, je denkt alleen maar aan jezelf en je uiterlijk, als je met iemand wil moet ie wel knap en populair zijn, anders vind je hem maar een loezer. Op een gegeven moment merk je dat je ff niet aan Draco moet denken, maar aan vechten. Daardoor word je ook aardig en geeft meer om innerlijk. Je trouwt met Dean Thomas of Joost Flets-Friemel.

Emma Watterson (43 x uitgekomen)

Je bent de lieve,stoere,onbevreesde Emma! Je bestie is Veronica en jullie zijn al vanaf de kleuterschool(ja je bent als dreuzel geboren) besties. Je vind het leuk om je bestie Veronica Zwerkbal te zien spelen. Je vind Zwadderaars maar niks(behalve Noa want zij is aardig),omdat ze gewoon gemeen zijn en je een modderbloedje noemen. Een gevecht ga jij graag aan, omdat je dat wel leuk vond. Je vind Simon Filister leuk, omdat je zelf ook maar niks van de tovenarij begrijpt en je vind hem wel schattig☺ En tot je verbazing vraagt hij je ook mee naar het kerstbal en zn vriendinnetje te zijn (eigenlijk vind ie Veronica leuk, maar die heeft al iemand, dus vind ie jou nu leuk😉) jij bent echt dolblij dat ie jou ook leuk vind en zecht natuurlijk ja. De eerste dag na de kerstvakantie loop je opeens Door de gangen en ziet Sneep opeens voor je staan, jij vraagt: Mag ik er ff langs? Sneep: Sorry Ms. Watterson, maar dit is denk ik je eind. Toen vuurde hij een spreuk die je niet kende op je af. Dan komt Kaylie naar je toe renten, omdat ze je hoorde schreeuwen van pijn. Dan ziet ze je bebloed op de grond liggen. Ze probeert je nog te redden, maar dat lukt haar niet. Je laatste woorden zijn: Vergeet me niet, want ik zal jou ook nooit vergeten. Veronica: Wie deed dit en ik zal je nooit van me leven vergeten. Jij: Sneep, geen idee met welke spreuk, maar doe de groeten van me aan Simon. En dat was helaas je einde.😢😭

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?