Bij welke natie uit de wereld van Avatar past jij het beste?

Bij welke natie voel jij het meeste thuis? Is dat water, Aarde, Lucht of Vuur?

Kom erachter!

Mogelijke uitkomsten

De Waterstam (74 x uitgekomen)

Jij voelt je het beste thuis bij de waterstammen. Zij beheersen het element, water. Hun kracht hebben ze te danken aan de oceaan en de maan geest.
Dit volk leeft meestal in het moeras of op de Noord en Zuidpool, omdat hier het meeste water is en worden gekenmerkt door hun typerende blauwe kleding en hun stijl die lijkt op die van de indianen.

'Water wordt gekenmerkt door verandering. Het volk van de waterstam is in staat om zich aan alles aan te passen. Hun sterke gemeenschapzin en liefde voor elkaar staat ze bijna overal doorheen'

Het Aarderijk (50 x uitgekomen)

Jij voelt je het meeste thuis bij het Aarderijk, de grootste Natie van de wereld. Zij beheersen het element van aarde en kunnen ook metaal besturen. Aardemeesters hebben de kunst van aarde besturen geleerd van de dasmollen. Bekende steden van het Aarderijk zijn Omashu en de hoofdstad Ba Sing Se. Ze beschikken over een sterk leger en hun leider is de Aardkoning.

"Aarde is het element van materie. Het volk van het Aarderijk is divers en sterk. Ze zijn blohartig en geduldig."

De Vuurnatie (82 x uitgekomen)

Jij voelt je het beste thuis bij de Vuurnatie. Deze natie bestaat uit het meeste aantal inwoners en bevind zich op een eiland met een vulkaan. Zij beheersen het element van het vuur en hun krachtbron is de zon. Hun continent werd geregeerd door Vuurheer Ozai met harde had. Ook begonnen zij een oorlog die honder jaar duurde. Ze worden gekenmerkt door hun rode kleding.

"Vuur is het element van kracht. Het volk van de Vuurnatie heeft begeerd en wilskracht en de energie en drang om te bereiken wat ze willen."

De Luchtnomaden (104 x uitgekomen)

Jij voelt je het beste thuis bij de luchtnomaden en woont het liefst in een luchttempel. Ze beheersen het element van lucht dat hen werd aangeleerd door de luchtbizons. Deze natie was het allerkleinst en deze mensen werden allemaal spitirueel opgevoed door monniken.

"Lucht is het element van vrijheid. De Luchtnomaden maakten zich los van wereldse zaken en vonden vrede en vrijheid. Verder schijnt het dat ze ook een behoorlijk goed gevoel voor humor te hebben."

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • Jamiezx

    Vuurnatie! GO ZUCKO!!! Kill Azula!

    9 jaar geleden
  • Dagonryder

    Omashu is de hoofdstad van het aarderijk, Ba Sing Se was alleen een tijdje de laatste vesting van het aarderijk, als je goed had geluisterd naar wat Sokka zei toen ze voor de tweede keer in Omashu (toen Boemi gevangen zat en Omashu was overgenomen door de vuurnatie) waren : Zie hier de hoofdstad van het aarderijk O...onee!
    (voor de rest was het wel een heel leuke quiz)

    1 decennium geleden
  • ProtonicPanda

    De waterstam.
    I (H) water :)

    1 decennium geleden
  • MusicXGuitar

    Luchtnomaden klopt wel :)

    1 decennium geleden
  • Breckenridge

    De waterstam :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?