Welk bovennatuurlijk wezen past het beste bij jou uit Vampire Diaries?

Doe deze test en ontdek of jij een Heks, Vampier, Weerwolf of gewoon een normaal mens moet blijven.

Mogelijke uitkomsten

Een vampier! (150 x uitgekomen)

Dit dodelijke duistere wezen zou bij jou het beste passen! Zij hebben de kracht om mensen te manipuleren en je geest te beïnvloeden en zijn super sterk en snel. Een groot voordeel kan zijn dat je niet ouder word en je zult het moeiilijk krijgen met versterkte emoties.

Hun grootste zwakte is het zonlicht, tenzij je natuurlijk een zeldzame magische ring hebt en je moet overleven door middel van bloed te drinken. Verder moet je goed uitkijken voor houten kogels en scherpe puntige staken. Die zouden je dood wel eens kunnen betekenen. En kijk ook goed uit voor mensen met verbena/ijzerhard!

Een weerwolf (24 x uitgekomen)

Dit wezen past het beste bij jou! Dat is niet zo best, omdat dit betekent dat je de vloek hebt geactiveerd door iemand te vermoorden! Dus pas maar op voor de volle maan! Zij hebben geen controle dan en veranderen in een wolf. Daarnaast zijn ze de grote vijanden van de vampieren, want één weerwolvenbeet kan voor hen fataal zijn. Verder beschikken ze in hun menselijke vorm over bovennatuurlijke krachten, zoals ongekende kracht

Een heks/tovernaar (47 x uitgekomen)

Dit bovennatuurlijke wezen past bij jou! Ze zorgen voor balans in de wereld doormiddel van magische toverspreuken en hebben de kracht om iemand pijn te doen, dingen te laten verplaatsten, vloeken op te heffen, daglichtringen maken of andere dingen. Ze hebben ook zwaktes, want te veel magie kan voor hen fataal zijn. En iedereen wilt jouw hulp, want jij bent verdraaid handig met je magische spreuken boek!

Een normaal mens (91 x uitgekomen)

Jij bent liever een normaal mens, maar niet getreurd want er zijn genoeg bovennnatuurlijke wezens om je heen in Mystic Falls. Zo word het nooit saai.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Elevens_Eggos

    Heks/Tovernaar

    1 decennium geleden
  • Ilysae

    Normaal mens... Moet ik daar nou blij om zijn???? :P

    1 decennium geleden
  • Nightfallx

    Haha dankjewel :)

    1 decennium geleden
  • Tyche_

    Heks/tovenaar (Y)

    1 decennium geleden
  • Nouika

    Weerwolf. Waha
    Nice quiz
    Love vampire diaries.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?