Welke element past het beste bij jou [Atla+Lok]

Naar de wereldberoemde serie van Michael Dante DiMartino and Bryan Konietzko, 'Avatar; The Last Airbender' en de vervolg serie 'Legend of Korra'. Waarbij de element; water, aarde, vuur en lucht op heldhaftige manier worden gestuurd. Maak de test, en ontdek welk element het beste bij jou past.

Het gaat over de elementen; dus niet over Avatar.

Mogelijke uitkomsten

Water (53 x uitgekomen)

Het element water staat bekend om zijn aanpassing vermogen, water is namelijk zowel verzorgend als verwoesten. Het waterstam-volk staan bekend als zorgzaam voor de mensen om hun heen. Ook zijn ze open naar andere toe, al gaat dit vaak ook samen met overgevoeligheid.

Het element water is het meest productief in een rustige omgeving. Ook moet je uitkijken dat je niet over-beschermend bent naar de mensen om je heen.

Aarde (67 x uitgekomen)

Het element aarde is welbekend van zijn stabiliteit en vastberadenheid. Ook zijn mensen van het aarde-rijk vaak heel praktisch, en zoekend naar de meest logische oplossing. Aarde mensen zijn heel loyaal naar de mensen om heen.

Als het element aarde werk je het beste in een gestructureerde omgeving. Een van je zwakke plekken is je eigenwijsheid, dit is een product van doorgeschoten vastberadenheid.

Vuur (65 x uitgekomen)

Het element vuur staat bekend als gepassioneerd. Mensen van de vuurnatie zijn vaak heel creatief en dapper, ze hebben geen probleem zich uit te drukken en hebben vaak veel zelfvertrouwen.

Je werkt het beste in een stimulerende omgeving, anders verlies je interesse en enthousiasme. Ook moet je uitkijken dat dat zelfvertrouwen zich niet omzet in arrogantie of roekeloosheid.

Lucht (54 x uitgekomen)

Lucht word vaak gezien als het element van de vrijheid. Veel luchtnomaden streven naar het verkrijgen van wijsheid, ook voelen ze zich vaak 'niet verbonden' met de realiteit, dit resulteert vaak aan een gebrek in menselijke interactie. Luchtnomanden kunnen hun emoties sterk controleren, maar dit zorgt er ook vaak voor dat ze dingen overdenken.

Je werkt het beste in een omgeving waar je alleen bent. Je moet uitkijken dat je niet te dromerig wordt. Ook moet je uitkijken dat je dingen niet overdenkt, dit zorgt ervoor dat je moeilijk vrede met jezelf kan sluiten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (27)

  • OosterEiland

    Vuur. Ik dacht dat ik water was (andere Quize met andere omschrijving) Maar eigenlijk ben ik (denk ik) ook lucht en aarde...
    Volgens jou beshrijving pas water helemaal bij me..

    9 jaar geleden
  • Jinhte

    lucht. ik dacht altijd aarde, aarde is mijn favoriet. maar nu ik deze beschrijving lees denk ik toch dat lucht bij me past... (grr, ik vind aarde nog steeds het leukst, i don't know why)

    9 jaar geleden
  • Poolster

    Lucht klopt wel

    9 jaar geleden
  • jessiiiex

    hmm aarde

    9 jaar geleden
  • WolvinBolin2

    Aarde

    (Bolin Ghihihihi)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?