Welke kunstenaar ben jij?

Met welk beroemd kunstenaar heb jij het meeste gemeen..

Mogelijke uitkomsten

Piet Mondriaan (123 x uitgekomen)

Jij breekt de realiteit het liefst, je hebt het meest gemeen met de oprichter van het minimalisme. Het werkt het liefst met primaire kleuren, en heeft ruimte voor andermans fantasie.

Johannes Vermeer (39 x uitgekomen)

Jij houdt van de ideale compositie, jij hebt het meest gemeen met een van de beroemdste Nederlandse kunst schilders Johannes Vermeer. Bekend om zijn symbolische en historische schilderijen.

Salvador Dali (98 x uitgekomen)

Jij staat bekent om je rijke fantasie, jij hebt het meest gemeen met de surrealist met een behoorlijke eigendunk, maar dit hoeft niet slecht te zijn. Want misschien was hij door de extreem realistische en symbolische schilderijen wel een genie?

Jackson Pollock (90 x uitgekomen)

Je staat bekend om je krachtig daden, jij hebt het meest gemeen met die 'action painter' Jackson Pollock, beroemd om zijn krachtige schilderijen met veel emotie. Gehaat door vele doe jij net als Jackson Pollock waar jij voor staat.

Vincent van Gogh (115 x uitgekomen)

Jij staat bekend om het vast leggen van de werkelijkheid op jou manier, jij hebt het meest gemeen met de impressionist Vincent van Gogh. Je staat bekend om je geweldige kleurenverloop en schilder techniek. Hoewel ongewaardeerd, blijf jij doen wat goed voelt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • ScarsStories

    Van Gogh! (:

    1 decennium geleden
  • WolvinBolin2

    Salavar dali ofzo

    1 decennium geleden
  • Vanparys

    Pollock.

    Hmm... I'm not sure. Ik ben meer iemand die realistische tekeningen en schilderijen maakt. :') En ik hou sowieso liever van 'middeleeuwse' kunst. :3

    Wel een toffe quiz. (:

    1 decennium geleden
  • blankendaal

    Vindcent van gogh

    1 decennium geleden
  • LoveStylesx

    Jackson Pollock

    jaah klopt wel denk ik xp

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?