Wie uit ''The Avengers'' ben jij?

Als je The Avengers ook zo leuk vind, en wilt weten wie je zou kunnen wezen, doe dan snel deze quiz! : )


8-03-2013; awww yeah! Het staat in de top, hartstikke bedankt!

Mogelijke uitkomsten

Captain America. (33 x uitgekomen)

Jij bent Captain America! Door middel van een serum ben je supersterk geworden, daardoor kun je alle schurken oppakken of zelfs doodmaken, zelfs Goden uit mythes zoals Loki, samen met de andere helden.


Misschien willen jullie ook mijn story lezen?

Iron Man. (16 x uitgekomen)

Awww yeah! Jij bent Iron Man, één van de beste en geweldigste (al zeg je het zelf) helden van dit tijdperk. Door middel van je mechanische pak, die je zelf ontworpen hebt, pak jij schurken op alsof het de normaalste zaak van de wereld is.


Misschien willen jullie ook mijn story lezen?

The Hulk. (18 x uitgekomen)

Oops! Doordat een experiment fout ging kan jij veranderen in een regelrecht groen monster dat hele steden kan verwoesten. Echter, als je weet wie je echte vrienden zijn, help jij ze om schurken op te pakken. In je menselijke vorm help je mensen en ben je superslim.


Misschien willen jullie ook mijn story lezen?

Thor. (12 x uitgekomen)

Wow, jij bent Thor. De god van donder, en samen met je geliefde hamer kun je niet alleen bliksem oproepen, maar ook wezens uit andere werelden slaan. Je hamer is je wapen, en daarmee ook je sterkte. Zonder je hamer ben je haast niks, maar hé, jij bent nog altijd een god! Samen met de andere helden afkomstig van planeet aarde moet jij je ''geadopteerde'' broer Loki zien te vangen!


Misschien willen jullie ook mijn story lezen?

Hawkeye. (16 x uitgekomen)

Wie zegt dat je bovennatuurlijke krachten nodig heb om een held te zijn? Jij bent Hawkeye, en samen met je pijl en boog ben je een dodelijk wapen. Aan jou de keus of het voor goede of slechte doeleinden gebruikt.. Misschien kan Black Widow in je beslissing meehelpen? ;')


Misschien willen jullie ook mijn story lezen?

Black Widow. (22 x uitgekomen)

Oei! Je hebt veel vermoord in je verleden en omdat ongedaan te maken werk je nu voor Nick Fury. Gelukkig komen je skills goed van pas in de missies. Doordat je in Rusland een strenge militaire en spionage training heb gehad, kun je vechten als de beste. Ook je conditie van een topatleet komt aardig van pas als er een god van Asgard naar de Aarde komt!


Misschien willen jullie ook mijn story lezen?

Loki. (23 x uitgekomen)

Woohoo! Jij bent Loki, een god die ongelooflijk goed kan manipuleren. Mensen vrezen voor je, en superhelden, waaronder je broer, vechten tegen je. Maar dat maakt toch helemaal niet uit, je hebt een sterk leger en het kan je eigenlijk ook helemaal niet schelen. Als mensen maar voor je buigen, alsof je een koning ben. En jij bent dé koning, geloof me.



Misschien willen jullie ook mijn story lezen?

Statistieken

Statistieken

Reageer (20)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?