Hoe ziet jouw toekomst eruit?!

Okee, met deze quiz kom je te weten hoe je toekomst er uit ziet of zou kunnen zien.
Veel plezier!
:D

Mogelijke uitkomsten

YES! (20 x uitgekomen)

Jouw toekomst ziet er rooskleurig uit! Je krijgt een goede baan, en goede vrienden. De plannen die je in gedachten hebt voor de toekomst zouden zomaar eens uit kunnen komen. Hou vol! Laat je niet wijs maken dat je iets niet kunt en blijf in jezelf vertrouwen!

Woehoee! (3 x uitgekomen)

Jouw toekomst ziet er goed uit. Je krijgt een leuke baan en één echt goede vriend(in). Natuurlijk nog wel meer vrienden, maar er is er een die toch een speciaal plekje in je hart krijgt. Je bent erg origineel en creatief, dit komt goed uit in de toekomst en geeft je veel voordeel. Hou je vast aan je eigen toekomstplannen!

Okee! (7 x uitgekomen)

Jouw toekomst gaat er OK uitzien. Het is misschien niet het leventje van waar je hebt gedroomd, maar je hebt lieve vrienden een lieve man (of vrouw) en je komt goed rond. Eigenlijk heb je niets te klagen. Als je nog wat beter je best doet op school kun je misschien nog wel een leuker leventje krijgen! Goed je best doen dus!

Kan beter.. (1 x uitgekomen)

Jouw toekomst vindt je misschien niet zo leuk. Iets gaat er grandioos mis gaan, maar uiteindelijk komt het wel weer goed. Blijf er in geloven en help de mensen om je heen. Houd contact met mensen die je dierbaar zijn en laat je niet wijs maken dat je iets niet kunt. Hou vol!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?