Wat wil jij later worden?

Welkom bij de quiz! Je gaat vragen beantwoorden over jezelf. Hierdoor kom jij meer te weten over verschillende beroepen en wat je later misschien zou kunnen worden! Veel plezier! (doeg)

Mogelijke uitkomsten

Brandweerman (6 x uitgekomen)

Wat leuk! Jij vindt brandweerman vast een leuk beroep. Een brandweerman is iemand die veel mensen helpt. Bijvoorbeeld als er ergens brand is, maar ook als er ergens een kat in de boom zit, komt een brandweerman hem redden! Je houdt van veel avontuur en vind het vast fijn om buiten te zijn.

Profvoetballer (8 x uitgekomen)

Jij vindt voetbal vast erg leuk om te doen. En je bent er nog goed in ook. Je houdt ervan om veel buiten te zijn en je bent goed in samenwerken. Misschien voetbal jij later wel bij Ajax, Feyenoord of PSV! Of natuurlijk de Graafschap.

Politie (6 x uitgekomen)

Wat leuk, politie! Jij vindt het fijn als iedereen zich aan de regels houdt. Daar zorgt de politie voor. Jij zorgt voor veiligheid, heel goed!

Dokter of zuster (5 x uitgekomen)

Wat leuk, zuster of dokter! Jij vind het vast belangrijk dat mensen zich goed voelen. Je helpt graag mensen, dat is heel goed! Een zuster of dokter zorgt voor zieke mensen en werkt in een ziekenhuis. Dokters en zusters zijn erg belangrijk voor iedereen.

Juffrouw of meester (5 x uitgekomen)

Wat leuk, juffrouw of meester! Jij vindt het vast belangrijk dat alle kinderen naar school kunnen, dat is erg goed van je! Een jufrouw of meester leert kinderen allemaal verschillende dingen, net als jou juffrouw!

Kapper (2 x uitgekomen)

Wat leuk, kapper! Jij vindt het vast leuk om haren te borstelen of vlechten te maken. Kappers zijn erg belangrijk, stel je is voor dat er geen kappers zouden zijn!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?