www.Myviolence.com ♥ 1

Hé!
Mijn naam is Jade en ik heb samen met mijn beste vriendinnen Elyn en Lise een eigen tijdschrift en website! Het tijdschrift heet: www.Myviolence.com. Ik ben 15 jaar en woon in Berlijn. We interviewen vaak veel bekende mensen voor ons tijdschrift. Verderest staan natuurlijk ook de laatste roddels op onze website! Ook staat er op de website en in het tijdschrift ook een rubriek genaamd: What if? We weten het. Het is niet zo'n originele naam, maar we wisten niets anders. In die rubriek kunnen de bezoekers alles aan mij alles vragen. Jij dus ook. Heb je vragen/problemen? Stuur maar een bericht! Ik probeer hem te antwoorden.
xoxo, Jade.

(Ps. Als je gewoon in het echt ook ergens mee zit, kan je je probleem/vraag naar mij toesturen via een persoonlijk bericht. Ik kan hem dan misschien in mijn serie gebruiken, en hem daar ook in beantwoorden. Je blijft altijd anoniem!)

Mogelijke uitkomsten

We shall meet again. ♥ (30 x uitgekomen)

Ik had besloten om maar thuis te eten. Ik moet tenslotte nog één ding regelen voor de website. Vol van het avondeten, loop ik terug naar het “kantoor”. Ik open het postvakje waar al de post in ligt die we krijgen voor ons tijdschrift. Veel bedrijven willen vaak bij ons adverteren, en daarom krijgen we vaak leuke spulletjes opgestuurd. Ik open de brieven voor What if. Gelijk valt mijn oog op een donkerblauwe envelop. Ik scheur de envelop voorzichtig open. Ik ga op een stoel zitten en vouw de brief open. Op dat moment begint mijn mobiel te trillen. ‘Met Jade?’ ‘Met Nynke!’ ‘Hé Nyn!’ ‘HET IS GELUKT!’ Roept Nynke vrolijk door de telefoon. Ze roept het zo hard, dat ik de telefoon een stukje van mijn oor moet houden. ‘Wat is je gelukt?’ Vraag ik. ‘Het interview!’ ‘Serieus?’ Mijn hart begint sneller te kloppen. Als het echt zo is dat Tokio Hotel beroemd is, dan hebben we misschien echt de goede te pakken! De verkoop van ons tijdschrift en de bezoekers van onze website zullen toenemen! ‘WANNEER?’ Roep ik enthousiast. ‘WACHT!’ Roep ik voordat Nynke wat kan antwoorden. ‘Kom anders nu naar mij toe, dan fietsen we samen naar Elyn en blijven we daar slapen!’ Ik ben dolenthousiast. ‘Goed idee! Ik kom eraan!’ Vrolijk spring ik van de stoel af. ‘TSCHÜS!’ Ik hang op en ren naar de huiskamer. ‘RAAD EENS!’ Roep ik vrolijk. Mijn vader kijkt op van zijn krant. ‘We hebben de loterij gewonnen?’ Ik schud lachend mijn hoofd. ‘Ik ga Tokio Hotel interviewen!’ Mijn vader trekt zijn wenkbrauw op. ‘Tokio Hotel? Komen ze uit Japan?’ Ik schud alweer mijn hoofd. ‘Ik weet eigenlijk niet waar ze vandaan komen.’ Mijn vader keert zijn hoofd weer terug naar zijn krant. ‘Ik hoor het nog wel.’ Zegt hij. Ik knik en loop weer terug naar het kantoor. Ik ga achter mijn laptop zitten en zoek op internet naar Tokio Hotel. Gelijk vind ik boordevol informatie. Wat gaaf! Ze zijn dus echt beroemd! Ze beginnen een extra tour in februari/maart 2006 omdat hun 1e tour in december 2005 na een paar dagen al volledig uitverkocht was. Amazing! Op dat moment wordt de deur opengegooid. Een hijgende Nynke staat in de deuropening. ‘EN?’ Roept ze. Ik wenk met mijn hand dat ze naar me toe moet komen. ‘KIJK DAN! ZE ZIJN MEGAPOPULAIR!’ Nynke grijnst. ‘Ik zei het toch!’ ‘Je bent geweldig!’ Blij vlieg ik haar om haar nek.

Nee (1 x uitgekomen)

Nee

? (2 x uitgekomen)

?

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • youfuckface

    Coééwl!

    1 decennium geleden
  • NIETONLINE

    LEUKK <3333

    1 decennium geleden
  • JolienBeest

    Hey Schat, die naam sprak mij al aan ! Ze zijn super !

    1 decennium geleden
  • xxFurImmer

    Leuk verhaal!!
    Ik ga snel verder lezen ^^
    xx

    1 decennium geleden
  • TasteOfDeath

    Verder! Fucking goed verhaal, Wil je zeggen als de nieuwe eris? Thnxx <33

    ECHT SNEL VERDER,

    Super mega tering deluxe goed!


    XXX- Naomi

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?