Op wie lijk Jij??

Ik heb vele vrienden en familieleden... Ze zijn stuk voor stuk leuk en lief... Maar op wie lijk jij van hun?

Mogelijke uitkomsten

Robin (2 x uitgekomen)

Robin is mijn kleine neefje van 3. Hij is super schattig, eigenwijs, tokio hotel fan (vooral van bill). Hij doet precies wat je zegt, als ie tenminste met je overweg kan. Hij is de schattigste 3 jarige van de hele wereld :) Jij bent robin!

Jane (9 x uitgekomen)

Jij bent de knappe jane... jij bent helemaal fan van tokio hotel, vooral van tom (gitarist voor mensen die dat nie weten). Jane kan heel goed buikdansen, en is super lenig... Je kan goed met haar lachen en ze is super met kleine kinderen... Jij bent Jane!

Richelle (3 x uitgekomen)

Sjelle, Rich, ALLES past bij richelle... Richelle is n echte rockchick, houd van tom (th), kan supergoed gitaar spelen, is sportief en houd van pizza. Jij bent RICHELLE

Evi (8 x uitgekomen)

Evi past precies bij jou. Ze is n superzangeres en zingt vooral rock en zelfgeschreven liedjes. Ze houd van bill (tokio hotel), vrienden, familie, zingen, dansen, en alles wat daarmee te maken heeft. Haar lievelingskleur is ROOD, daarna zwart, en dan babyblauw. Ze is heel vrolijk (meestal) en je kan haar alles vertellen...

Moii (Elies) (3 x uitgekomen)

Je bent n super-bassiste! je houd van shoppen, muziek maken, uitgaan enzovoort! je hebt altijd wel iets te doen, en kan nog geen minuut stilzitten! kortom: jij bent... MIJ!

Melissa (1 x uitgekomen)

Jij bent melissa. In een paar woorden omschreven: vrolijk, aardig, kan goed met iedereen overweg, grappig, tomboy. Melissa is mijn beste vriendin... Ze kan verder ook nog supergoed acteren en weet altijd onder straf uit te komen...

Sander (0 x uitgekomen)

Je bent supergoed met robin, je bent zijn idool. Je hebt een goed gevoel voor mode en humor, en kan soms wat brutaal/eigenwijs/melig zijn. Je bent verder wel te vertrouwen, en zal altijd voor iedereen die in de minderheid is opkomen. Jij bent Sander!

Beau (0 x uitgekomen)

EEN MODELLETJE!!!!! maar toch n lieverd! veel jongens vinden haar leuk, want ze is knap, kan brutaal zijn, en kan goed met mensen overweg. ook zij kan net als elies (mij) super overweg met de bass..

Damiën (5 x uitgekomen)

Jij bent Damiën. Samen met Melissa en Semara ben je een van mijn beste vrienden (mijn = elies).
Je bent n hele goede sporter, minder in vakken die je niet eens leuk vind (wiskunde, frans). Damiën heeft een zusje en een broer. Damiën is soms eigenwijs, maar wel een strebertje. Zijn favo muziek is Greenday. Hij kan amper stilzitten en kan brutaal zijn.

Semara (1 x uitgekomen)

Semara is (samen met Melissa en Damiën) mijn beste vriendin. Je kan haar alles vertellen, ze zal altijd naar je luisteren. Ze kan goed mensen helpen die met problemen zitten. Ze staat altijd voor je klaar, maar als je haar OF een van haar dierbare (vrienden familie) uitscheld of pijnigd, kun je dat terug verwachten.

Sven (12 x uitgekomen)

Twee woorden: Prettig Gestoord.
Sven houd van grapjes en ondeugende dingen. Het liefste zou hij de hele dag in het zwembad liggen, filmen of z'n zus (elies) iriteren. De hele school kent hem, van rector tot brugklassers tot eindexamenstudenten. Zijn beste vrienden zijn Maarten, Glenn en Max. Hij noemt hun zijn 'gang'...

Maarten (2 x uitgekomen)

Maarten is geliefd bij de meiden, en kan goed met ze overweg. De leraren vinden hem echter een iritant ventje, maar dat maakt hem juist NOG populairder. Maarten behoort tot de 'gang' van Sven. Zijn beste vrienden zijn: Glenn, Sven en Max.

Glenn (3 x uitgekomen)

Jij bent glenn... Glenn is een superbreakdancer, jumper, en is heel goed in C-walking. Hij is de 2lingbroer van Richelle, en de beste vriend van maarten. Hij zal altijd voor zijn vrienden opkomen. Zijn lievelingskleur: Zwart! Het liefst zou hij de hele dag op de bank tv liggen kijken, of computeren, maar helaas! hij moet naar school! (nog wel)... Daar kent de rector hem, maar is hij van sommige leraressen tog het lieverdje. Met zijn charmes krijgt hij ALLES voor elkaar...

Max (3 x uitgekomen)

Jij bent max. Max is een durfal. hij durft zowat ALLES! Ondanks de aandacht die hij krijgt van meiden, reageert ie daar niet zo snel op. Zijn droommeisje moet durven, knap zijn, en vooral SEXY! van stoere minirokjes houd hij wel, maar ze mag geen huppelkut zijn. Een knappe Tomboy, het liefst met blond lang haar en bruine ogen, die DURFT!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Noah98

    Ik lijk op Sven.

    1 decennium geleden
  • Magnum

    mooi gemaakt @

    1 decennium geleden
  • Evalien

    ik ben J0ou :O :A Mooi gemaakt! jammer dat niet alles plaatjes heeft..
    TIP: bedenk wat bij die persoon past, bijv. een minirokje, en zet dat als plaatje erbij ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?