Wie ben jij van de serie Friends?

De bekende serie die gaat over een vriendengroep. Maar wie ben jij van deze vriendengroep? Doe de test nu en kom erachter!

Mogelijke uitkomsten

Ross Geller (9 x uitgekomen)

Je bent Ross Geller. Je bent intelligent, hebt humor maar je bent ook soms onhandig. En relaties.. nou ja, ze liepen niet altijd even goed.

Phoebe Buffay (6 x uitgekomen)

Je bent Phoebe Buffay! Misschien een vegetarïer of niet, en een voorliefde voor dieren! Je bent soms een beetje gek, maar voor vrienden ga je door het vuur!

Chandler Bing (10 x uitgekomen)

Je bent Chandler Bing! De sarcastische van de zes. Je haat je werk, maar je bent er wel goed in. Als je eenmaal een relatie hebt ga je er ook voor de volle 100% voor.

Rachel Green (3 x uitgekomen)

Je bent Rachel Green! Op het eerste oog ben je misschien een dramaqueen, maar je bent er voor vrienden en je houdt van shoppen. Ook wil je koste wat kost een baan wat met mode te maken heeft.

Monica Geller (0 x uitgekomen)

Je bent Monica Geller! De neurotische 'moeder' van de zes. Je houdt de groep een beetje in toom en je hebt een schoonmaaktic. Je kan niet tegen rotzooi en als iets verplaatst wordt. Je bent een kei in koken en dan ook een goeie kok!

Joey Tribbiani (10 x uitgekomen)

Je bent Joey Tribbiani! Je komt uit een groot gezin en bent soms traag van begrip. Toch ben je grappig en laat je geen vrienden in de steek. Je passie is acteren, en je beroep is acteur.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • DrearyFox

    Phoebe Buffay, That's kind of true... (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?