Wie van One Direction is jou ultieme love ?

Super veel meisjes zijn 1D fan. Maar welke van de 5 nou jou perfecte date ? En op wie lijk jij het meest ? Dat gaan we testen !

Lovey'all <3

KUDO ?

Mogelijke uitkomsten

Louis W. Tomlinson (12 x uitgekomen)

Jou perfecte date is Louis ! Jij bent romantisch en erg grappig ! Jou perfecte plek om te daten is picknicken, zodat jullie veel over jullie zelf kunnen vertellen.

Harry E. Styles (36 x uitgekomen)

Jou ultieme date is Harry ! Harry is lief en romantisch, net als jij ! Maar pas op ! Jongens zoals Harry zijn snel gekwetst en zoals je wel weet, Harry gaat nogal vaak vreemd. Jou perfecte date plek is de bioscoop, ga naar een romantische film en jou date is perfect.

Niall J. Horan (24 x uitgekomen)

Jou perfecte date is Niall. Niall is een lieve softie vreetzak. Dat past super bij jou ! Jou ultieme date plek is op een bootje. <3

Liam J. Payne (9 x uitgekomen)

Jou ultieme date is Liam. Liam is een lieve hulpzame jongen. En soms heb jij dat wel nodig, want jij bent een tikkeltje onhandig. Jou perfecte date plek is op een bootje <3

Zayn J. Malik (8 x uitgekomen)

Jou perfecte date is Zayn. Zayn is een coole lieve boy, die jou altijd trouw zou blijven. Wat jou een stuk zekerder maakt over jullie liefde. Jou ultieme date plek is gewoon thuis op zijn kamer, met een bak popcorn op jullie schoot, een romantische film kijken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • AnneStyles22

    Harry, maar harry gaat niet vaak vreemd!:@

    1 decennium geleden
  • esuy16

    Niall (H)(yeah)

    1 decennium geleden
  • xLove1D

    Liaaaaaamm (:

    1 decennium geleden
  • SMalik1D

    Zayn J. Malik.
    Horror denk wat beter haha

    1 decennium geleden
  • NOW

    Nialler <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?