bij wie van 1D pas jij het beste?

altijd al willen weten wie van 1D het beste bij jou past? test het!

Mogelijke uitkomsten

liam Payne (15 x uitgekomen)

net als liam ben jij een beetje verlegen. door jouw volwassen houding vragen vriendenjou vaak om raad. je houdt niet zo van drukke mensen om je heen,dan klap je dicht. probeer af en toe eens uit je schelp te kruipen :P

Louis Tomlinson (14 x uitgekomen)

louis en jij zijn een echte lolbroek-match. bij die chagrijnige leraar weet jij bijvoorbeeld zo een glimlach tevoorschijn te toveren. yep,jij kunt echt iedereen aan het lachen krijgen. maar wat mensen niet zijn is dat achter al die grapjes ook een kwetsbare kant zit verschuilt. zelfs jij pikt stiekem een traantje weg bij een zielige film,dus laat die kant ook eens aan mensen zien,dan weten ze dat je ook serieus kunt zijn.

Niall Horan (44 x uitgekomen)

relaxede Niall
jij bent relaxed en lief en hebt,net als niall,altijd een big smile op je gezicht. je staat altijd klaar voor je vrienden ookal hebben ze je midden in de nacht nodig. in je vriendengroep ben je meestal de luisteraar.

Zayn Malik (21 x uitgekomen)

mysterieuze zayn.
jij doet je eigen ding waardoor je een beetje mysterieus overkomt. je vindt het heus wel gezellig om mensen om je heen te hebben maar soms heb je even tijd voor jezelf nodig. blijf lekker doen waar jij je prettig bij voelt.

Harry Styles (11 x uitgekomen)

energieke harry
jij en harry vormen samen een bom van energie. je bent erg sociaal en hebt daardoor ook een grote groep vrienden. onvoldoende gehaald? maakt niet uit,want door jouw vlotte babbel sniek je er toch nog wel een punt bij.kijk wel uit dat je niet te ver gaat want je wilt niet dat mensen geirriteerd raken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?