Met wie vorm jij een team? One direction ~ kans

Je bent samen ment 3 vriendinnen uitgenodigd bij Louis thuis. Zijn ouders zijn weg. Als jullie aankomen bij het huist durft niemand aan te bellen. Jij offert je op en doet een stap naar voren. Net voor je op de bel wilt drukken wordt de deur opengedaan. Je ziet Harry glimlachend in de deuropening. 'Welcome ladies!' zegt hij. Een voor een stappen jullie naar binnen. Je ziet Zayn op de bank zitten, Liam op de stoel, maar waar zijn Louis en Niall? Voor je iets kan zeggen zie je Niall. Hij kwam van de keuken en haalde een bak chips, natuurlijk. Jullie gaan op de bank en op de stoelen zitten. Niet veel later komt Louis ook al. 'Waar was je?' vraagt Zayn aan hem. 'Pissen' antwoord hij simpel.
Als jullie allemaal zitten is er een korte stilte. Die wordt onderbroken door Liam: 'Wat zullen we gaan doen?' zegt hij. Een paar van jullie halen hun schouders op. Een van je vriendinnen zegt ineens: 'Spelletjes!'. 'Kunnen we niet beter...' zegt Niall met zijn mond vol. We wachten geduldig tot hij het doorslikt. 'Ik weet niks.' zegt hij dan. 'Dan doen we spelletjes, maar wel in teams!' stelt Zayn voor. Louis fluisterd wat in Harry's oor. 'Waar praten jullie over' zeg je eigenwijs. Je krijgt zo'n zelfde antwoord terug: 'Over dat we jullie dik in gaan maken' zegt Louis. '2 jongens samen is oneerlijk!' zegt een andere vriendin van je. 'Ja want wij zijn veel beter dan jullie!' zegt Harry.
'Ik weet wat!' hoor je Liam zeggen die direct verdwenen is. Jullie kijken elkaar verbaasd aan en halen jullie schouders op. Liam komt terug met 4 puzzels en een fluitje. 'Iedereen krijgt een puzzel in een aparte kamer..' begint hij uit te leggen. We horen al een paar mensen zuchten maar we blijven aandachtig luisteren. 'We maken papiertjes met onze namen. De meisjes mogen een papiertje uit een hoed halen en dat word hun teamgenoot waarmee ze de puzzel moeten oplossen!' zegt hij. Hij heeft het blijkbaar helemaal in zijn hoofd. 'Maar dan blijft 1 van ons over' zegt Louis tegen Liam. 'Ja, die is dan de scheidsrechter. Als je je puzzel afhebt kom je uit de kamer en zoek je de scheids, die controleert de puzzel en blaast op het fluitje. Dat team is dan nummer 1. De rest gaat nog door voor plaats 2, 3 en 4.' Vervolgens pakt Louis papiertjes en de jongens schrijven hun naam er op. Ze stoppen het in een goochelhoed en jij mag als eerste een papiertje pakken...

OMG. De eerste dag (7 mei 2013) nadat ik de quiz had geactiveerd heeft hij al 12 kudos!!! Nummer 2 (Nummer 1 zou kunnen, maar ik weet het niet :$) in de top!!! Thank you all!!! Ik zal voor jullie bezig gaan voor een 2e deel! Oke, veel plezier met de quiz!

Deel 2 :)

Mogelijke uitkomsten

Hazza! (72 x uitgekomen)

Je sluit je ogen en graait met je hand in de goochelhoed. Je haalt er een papiertje uit en Je ziet Harry staan. Al stond er op het eerste gezicht huwu... Hij glimlacht en jij glimlacht terug. Je gaat naast hem staan en je wacht tot de rest ook een team heeft. 'Nu ben je in ieder geval niet alleen' zeg je tegen hem. 'En met jou gaan we zeker winnen!' zegt hij. 'Het gaat wel om de gezelligheid, winnen is niet alles.' zeg je om hem er aan te herrineren. Niet dat je niet blij bent met het compliment. Jullie richten je weer op de meiden die briefjes pakken. Louis blijft over. 'Nog meer kans om te winnen' fluisterd harry in je oor. Iedereen pakt een puzzel en Louis pakt het fluitje. '3, 2, 1, FLAMINGO!' hoor je Louis roepen. Op de 'flamingo' sprint Harry naar de kamer. Als enige loop jij rustig achter hem aan.

Als je de kamer binnenkomt zie je alleen een puzzel op de tafel, geen Harry die druk bezig is met winnen. Je kijkt om je heen maar kan hem niet vinden. Je loopt naar de puzzel om er maar mee bezig te gaan. Dan hoor je de deur langzaam dichtgaan. Je kijkt opzij en je ziet Harry. Hij loopt op je af. 'Waarom ben jij niet druk bezig?' zeg je maar als logische reactie. 'Het gaat wel om de gezelligheid, want ja, winnen is niet alles' zegt hij. Je giechelt even en knikt. Je probeert je dan weer te richten op de puzzel. Je voelt opeens 2 handen op je onderrug. Je schrikt en schiet rechtop. Voor je het weet sta je recht voor Harry. Hij glimlacht, en jij geeft hem ook een nerveus lachje terug. Dan voel je opeens 2 warme lippen op de jouwe. Je weet niet precies wat je moet doen maar probeert er maar in mee te gaan.
Dan vliegt de deur open. Jullie stoppen met jullie 'sessie' en kijken om. 'Iedereen heeft de puzzel al af, maar ik wil jullie net storen met jullie spel...' zegt Louis. Hij trekt de deur dicht. Jij en Harry staan een beetje ongemakkelijk voor elkaar. Je besluit om maar te lachen wat hij vervolgens ook doet.

Boobear! (52 x uitgekomen)

Je steekt je hand in de hoed en haalt er meteen een papiertje uit. Je leest de naam Louis op het briefje. Je kijkt zijn richting op. 'Heb je mij?' vraagt hij met een grijns. Je knikt voorzichtig en loopt naar hem toe. 'Ik ben blij dat ik bij jou in het team zit' fluisterd hij in je oor. Je kijkt opzij en zegt: 'Ik ook'. Hij legt een arm om je heen en jullie kijken welke teams er zijn. Niall blijft over. 'Ohh, zielige Niall' zeg je. 'Ik vind het niet erg hoor!' zegt hij en je kijkt hem verbaasd aan. 'Dan kan ik lekker eten' en dan wordt het duidelijk. Hij pakt het fluitje en ploft op de bank. Zonder af te tellen zegt hij: 'GOOOOO!' en blaast keihard op het fluitje. Je stopt je vingers in je oren om het geluid te dempen. Opeens voel je dat een hand je arm meesleept. Je schrikt maar ziet dan dat het Louis is. Je trippelt achter hem aan terwijl hij nog je hand vast heeft.

Als jullie in de kamer zijn laat Louis je hand even los om de deur te sluiten. Je probeert om de doos van de puzzel te openen. Je word tegengehouden door dezelfde hand. Je volgt met je ogen zijn arm naar boven. Op hetzelfde moment dat je Louis' grijns ziet, voel je 2 handen op je heupen. Je schrikt maar je wordt gerustgesteld door twee lippen die op die van jou geplant zijn. Je armen onspannen en je legt ze om zijn hals. Dan laten je lippen los. Louis kijk je verbaasd aan. Je legt je vinger op je lippen en loopt naar de wand. Je legt je oor er op. Je hoort allemaal zoengeluiden. 'Hoor je dat?' zeg je tegen Louis. 'Nee.' zegt hij en hij loopt ook naar de wand. Zodra hij zijn oor op de wand legt luisterd hij even goed. Meteen haalt hij zijn oor er af en zegt: 'Ja dat is Harry'. Je begint ineens keihard te lachen. Ook die geluiden, zo lachwekkend. Opeens hoor je de geluiden niet meer. Je legt een hand voor je mond. 'Volgens mij hoorden ze je' fluisterd Louis. Direct daarna beginnen de geluiden weer. Samen liggen jullie in de slappe lach en lopen het kamertje uit. Niall kijkt jullie verbaasd aan. Nadat jullie het hem halflachend hebben uitgelegd ligt Niall ook in een deuk.

Nialler! (274 x uitgekomen)

Je kijkt in de hoed en houd je hand omhoog om er zo een uit te pakken. 'Je mag niet kijken!' zegt Louis. 'Sorry.' zeg je en je kijkt de andere kant op. 'Uuhhm..' zeg je even in jezelf. Je pakt een papiertje dat ongeveer in het midden lag. Je brengt het naar je ogen. Je leest Niall en kijkt zijn richting op. Hij krijgt je direct door en begint te blozen. Je lacht en loopt op hem af. Je gaat dicht tegen hem aan staan. Hij kijkt je even verbaasd aan, maar als jij hem een glimlach schenkt ontspant hij. Tussendoor zegt hij: 'Ik denk eerlijkgezegd niet dat we gaan winnen, ik ben niet zo goed in puzzels.'. Je haakt je arm in die van hem waarvan zijn hand vastzit in zijn broekzak: 'Ik help je wel!' zeg je. Zayn blijft over. Hij pakt de puzzels en deelt ze uit aan de teams. Als hij bij ons komt pakt hij ook de bak chips en geeft ze aan Niall. 'Laat Nialler niet verhongeren' zegt hij tegen je. Je steekt je duim op en dan fluit Zayn op zijn fluitje.

Waarschijnlijk zijn jullie als laatste in een kamertje want jullie liepen rustig. Je graait in de bak chips en prop een handje vol in Niall zijn mond. Hij houd zijn handen onder zijn kin voor de chips die uit zijn mond vallen. Ook hij propt chips in je mond. Je begint te lachen en doet een stap achteruit.'Hmmhm, muehajah' zeg je. Een vragende toon komt zijn keel uit, wat jij natuurlijk ook niet kan verstaan. Je moet de chips ergens lozen. Je dacht er even aan om het in de doos van de puzzel te doen, maar dat kan niet als (braaf) meisje. Zeker niet als er gezelschap bij is(Niall). Je spuugt het uit in de prullenbak. Tja, dat is netjes. Niet dus. Dat merk je ook aan de gezichtsuitdrukking van Niall. 'Lekker' verbeter je. 'Ohh..' zegt hij. Hij heeft het natuurlijk al op. Hij loopt op je af. 'Dit is gezellig' En je knikt instemmend. Je ziet hem naar je toe buigen en je voelt zijn armen. Snel daarna voel je zijn lippen. Even daarna laten jullie beide tegelijk los. 'Euh.. ik proef chips' zeg je wat ongemakkelijk. 'Euh.. ik, ja ook' en jullie besluiten om maar verder te gaan met de puzzel.

Leeyum! (136 x uitgekomen)

Je kijkt de andere kant op en laat je hand naar beneden vallen. Je hand valt eerst naast de hoed. Je probeert nog eens en je voelt de papiertjes. Je hand zoekt tussen de papiertjes, en ergens onderin kies je een papiertje. Je opent het en ziet Liam netjes geschreven. Tussen de jongens zoeken je ogen Liam. Als je ogen bij hem stoppen heeft hij je door en hij schenkt je een lieve glimlach. Je loopt op hem af en gaat naast hem staan. Aandachtig kijken jullie naar de teams. Harry blijft over. 'Nou, jullie redden je' zegt hij. 'schiet op, pak die puzzels!'. Liam pakt een puzzel voor jullie. 'Zullen we Louis proberen in te maken?' zeg hij. Je knikt instemmend. 'Zeker!' zeg je. Dan hoor je Harry's stem: 'Klaar voor de start' jullie gaan beide in een startpositie staan. Jullie grijnzen nog even naar elkaar en horen dan 'AF!'.

Buiten adem komen jullie de kamer in. Lachend sluit Liam de deur en legt de puzzel op te tafel. Even wachten jullie, en dan openen jullie de doos. Liam wil de doos openen, maar dan valt jou hand opeens op die van hem. Je trekt hem terug en begint te blozen. Hij lacht en jij kijkt naar de grond. Dan voel je een vinger onder je kin die je hoofd omhoog lift. Je bijt op je lip als je bijna verdrinkt in zijn ogen. Hij kantelt zijn hoofd en je voelt zijn adem tegen je aan. Dan trek je je hoofd terug. Verbaasd kijkt hij je aan. 'Sorry' zegt hij en hij loopt weer naar de puzzel. Er is een ongemakkelijke stilte. 'Louis zullen we toch niet meer verslaan' zegt hij uiteindelijk maar. Je loopt naar hem toe en zonder te twijfelen kus je hem toch. Hij schrikt maar gaat er rustig in mee. Zijn handen houden jou armen vast. Niet veel later horen jullie een geluid. Liam laat je los en gaat bij de deur staan. 'Gewonnen!' hoor je een stem. Je opend de deur en ziet Louis een van je vriendinnen een High-Five geven. 'We konden ze inderdaad niet verslaan' zeg je met een lachje. 'Maakt niet uit' zegt Liam.

DJ Malik! (57 x uitgekomen)

Je hand zweeft boven de goochelhoed en valt er dan in. Je kiest een van de papiertje bovenin. Meteen vouw je het open want je bent erg nieuwsgierig. 'Ik wist het!' hoor je achter je. Je kijkt om en ziet Zayn achter je. Je kijkt op het papiertje en leest Zayn. Je draait je om en glimlacht naar Zayn. Hij houd je hand vast en neemt je mee naar de zijkant. Jullie wachten samen tot de teams er zijn. Liam blijft over. 'Je bent wel de beste scheidsrechter' zeg je tegen hem. 'Ja, want jij hebt dit bedacht' zegt een vriendin van je. 'Inderdaad!' zegt Liam en hij pakt de puzzels. Hij loopt langs de teams en de jongens pakken allemaal een puzzel. 'Oke, kies jullie kamer en...' zegt Liam. Daarna hoor je het fluitje en jij loopt voor Zayn naar een kamer.

Je bent niet zo snel en je ziet Niall met een vriendin de kamer al ingaan. Je stopt en kijkt om je heen om een andere kamer. 'Kom!' hoor je Zayn roepen. Je kijkt in de richting van het geluid en ziet Zayn al bij een deur staan. Je loopt naar de kamer terwijl Zayn de deur voor je openhoud. 'Een echte gentleman' zeg je lachend tegen hem. 'Tja..' hoor je hem zeggen als je naar binnen loopt. Hij sluit de deur en gooit de puzzel op de grond. Alle stukjes liggen verspreid over de vloer. 'Waarom deed je dat?' vraag je aan Zayn. 'We gaan toch niet bezig met die puzzel.' en hij grijnst naar je. Je kijkt hem verbaasd aan en zegt: 'Wat bedoel j-?' je wordt onderbroken door Zayn's lippen op die van jou. Je laat hem los en zegt: 'Dus jij gaat er van uit dat ik dit gewoon goed vind?' zeg je tegen hem. 'Vind je het niet goed dan?' vraagt hij. 'Nou...eerlijkgezegd niet...' zeg je erg zacht. Daarna kust Zayn je weer. Langzaam stappen jullie naar achter. Je struikeld over de doos en valt op de grond. 'Sorry' zegt Zayn als hij je overeind helpt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (41)

  • Amica

    Nialler <3

    9 jaar geleden
  • Hauntme

    Liam ^^

    9 jaar geleden
  • 1drocker

    niall

    9 jaar geleden
  • xyourlovex

    NIALLL <333
    Yeahhh!! (;

    9 jaar geleden
  • Lusk

    Liam ^^, ik zat ook echt zo van: geef me Liam, geef me Liam, GEEF ME LIAM XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?