Met wie vorm jij een team? One direction ~ kans 2

SORRY SORRY SORYYYYYYYYY!!! Ik ben veel, maar dan ook VEEL te laat. Hier is het dan :$

Deel 1: Click!

Dit is dus deel 2, veel plezier en hopelijk vinden jullie het wat :)

Mogelijke uitkomsten

Nialler! <3 (96 x uitgekomen)

'Heb jij nog een zijkantje?' vraag je aan Niall terwijl jullie druk bezig zijn met de puzzel. Beide hebben jullie nog niks gezegd na jullie.. momentje. 'Ik had hem hier zonet' zegt Niall terwijl hij tussen de stukjes zoekt. Je helpt hem zoeken en schuift allemaal stukjes aan de kant. Terwijl jullie druk aan het zoeken zijn valt zijn hand opeens op die van jou. Je weet niet precies wat je moet doen want er was alleen nog maar een ongemakkelijke sfeer tussen jullie. Ookal vond je het niet erg. Niall was altijd wel leuk maar je was nooit zeker over je gevoelens voor hem. Je negeerde het maar en ging gewoon aardig met hem om. Je ziet Niall blozen en begint licht te glimlachen. 'H-hij ligt onder je hand.' stottert hij. Licht teleurgesteld haal je je hand omhoog en zie je het zijkantje. Je drukt hem net op zijn plaats als je een soort geroep hoort. Het is Zayn die zegt: 'Jullie hebben dus de derde plaats. De verliezers mogen terug komen!'. 'Wij dus...' mompelt Niall. Jullie lopen naar de deur en openen het om naar de kamer te sjokken. Je had niet opgelet en loopt dan tegen Louis op. Met een brede grijns kijkt hij je aan en jij begint rood te worden. 'Wat heb jij creeper?' vraag je aan hem terwijl je om hem heen loopt.

Je ploft neer op de bank naast Zayn. 'Hey' zeg je. 'Hey' zegt hij terug. En daar eindigde het al zo interessante gesprek. Tot je zegt: 'Wie hebben er eigenlijk gewonnen?'. Zayn kijk even achterom en zegt bijna fluisterend: 'Het was gelijkspel tussen Harry en Louis, maar daar waren ze het niet mee eens. Toen het uit de hand begon te lopen heb ik ze maar apart genomen en beide verteld dat ze gewonnen hadden.'. Je begint te giechelen en ziet Liam raar naar je kijken. 'Lou en Hazz' antwoord Zayn en Liam knikt begrijpend. Liam kijkt weer weg maar kijkt meteen weer terug om te vragen: 'Waar is Louis eigenlijk?' . Je kijkt om je heen en ziet dat hij inderdaad verdwenen is. Net als Niall. 'En Niall?' voeg je er aan toe. 'Ik zag dat Louis Niall meenam naar de gang' zegt Harry die zich wat in het gesprek probeert te mengen. Je staat op en loopt richting de gang terwijl je 2 stemmen elkaar hoort tegenspreken. Je legt je oor op de deur en luisterd naar het gesprek. 'Maar jij ging toch mee?' hoor je Niall zeggen. 'Dat maakt niet uit, jullie samen is belangrijker!' spreekt Louis hem tegen. Je bent aandachtig aan het luisteren als je Harry aan ziet komen. 'He-' begint hij maar jij maakt een gebaar dat hij stil moet zijn. Hij kijkt je verbaasd aan en loopt dichter bij. Hij hoort de stemmen nu ook en begint te grijnzen. Zijn hand beweegt naar de deurklink en je geeft hem een als-je-het-maar-laat blik. Zijn grijns word bregen en snel opent hij de deur. Met een rood gezicht kijk je naar de twee jongens. 'Hey (y/n), jou moesten we net hebben.' zegt Louis. Verbaasd kijk je hem aan en hij zegt: 'Ik heb morgen een wedstrijd en daarna nog een berg huiswerk.' begint hij. 'Dus?' vraag je. Louis geeft Niall een por zodat hij wel een stap naar voren moet doen. 'Eh, hij zou morgen bij me logeren. Maar zou jij nu willen?'. Je kijkt hem met grote ogen aan. Hij kijkt naar de grond terwijl hij achter zijn hoofd krabt. 'Eh-em' stotter je.

Boobear! <3 (22 x uitgekomen)

Jij en Louis zitten op de bank terwijl Niall de puzzel van Zayn en een vriendin van je nakijkt. Je speelt wat met je nagels omdat je niks beters weet te doen en je niet als eerste een stilte wilt verbreken. 'Je haar is mooi' complimenteerd Louis je dan opeens. Je kijkt opzij naar hem en merkt dat hij al een tijdje met plukjes van je haar aan het spelen was. Je giechelt wat verlegen en kijkt omlaag. Je voelt dat zijn vingers een plukje van je haar achter je oren strijken en kijk weer op. Je ziet dat Louis jou ook aanstaard en hij bijt op zijn lip. Met zijn gezicht op die manier en maar een paar centimeter van je af is hij wel erg onweerstaanbaar. Hij buigt naar voren wat jij met alle liefde nadoet. Jullie worden onderbroken door een deur die opengegooit wordt. Meteen schiet je recht en kijkt wat er aan de hand is. Harry en een vriendin van je zijn ook al klaar met de puzzel, maar het lijkt ze niet te intereseren. Ze ploffen naast jullie op de bank. Je voelt Louis' lichaamswarmte met een vlaag verdwijnen want Harry neemt hem mee naar...ergens anders... Je kijkt je vriendin vragend aan die haar schouders ophaalt en je kijk nog even hoe de jongens weglopen.
Je kijkt maar om je heen en ziet dan de open deuren van de kamers. Uit de ene kwamen jij en Louis en uit die andere de geluiden. Meteen richt je je blik op je vriendin die tegenover je zit. 'Wat?' vraagt ze verwart. 'Ehdeb..' stamel je en je kijkt nog even om naar de deuren. 'Ja, de kamers. Dus?' zegt je vriendin. Je begint te grijnzen en zegt nep: 'Oh, niks.'. Ze kijkt je raar aan en je grijns word breder. 'Dus kan Harry goed zoenen?' zeg je. Ze wendt haar blik meteen af naar haar schoenen en haar wangen worden rood. Je begint luid te lachen en je vriendin durft niks meer te zeggen.

Nadat je uitgelachen bent vind je dat het wel erg lang duurt. 'Ik ga de jongens zoeke-' begin je maar je ziet ze al aanlopen. 'Hey, waar waren jullie?' vraag je. Harry grijnst even naar Louis en jij kijkt hem niet-begrijpend aan. Harry kijkt weer naar je op en rateld aan een stuk door: 'Louis wou je graag mee vragen. Hij zou je meenemen naar een huisje aan het wat-' en hij krijgt een stomp van Louis. Met grote ogen kijk je hem aan. 'M-mij?' vraag je verward. Louis zucht en zegt: 'Nou mag je het verhaal ook afmaken, Hazz.'. 'Dat was het wel. Oja, en je gaat er slapen en misschien ga je naar een prachtige zonsondergang kijken waarvan de stralen van de zon schitteren op het water' zegt Harry. 'Jaja, het is wel duidelijk Hazz' zegt louis die lachend met zijn ogen rolt. 'Dus wil je met Lou mee?' vraagt Harry. Louis maakt zijn blik los van Harry en kijkt je vragend doch verleidelijk aan. 'I-ik..' is het enige wat je even uit kan brengen.

Daddy Payne! <3 (27 x uitgekomen)

Samen met Liam loop je uit het kamertje. Als jullie naar de bank lopen voel je opeens de knokkels van zijn hand langzaam strijken over de rug van je hand. Je kijkt opzij en ziet Liam met een prachtige glimlach. Je lacht terug, en pakt zijn hand vast. De warmte van zijn hand verwarmt jou van top tot teen. Samen willen jullie gaan zitten, maar de warmte vervaagt door Zayn die Liam vast pakt net voor hij naast je wil gaan zitten. Je vriendin gaat naast je zitten en jullie beginnen meteen te kletsen. 'Dus hoeveelste waren jullie?' Vraagt je vriendin. 'Volgens mij laatste' mompel je zacht hopend dat ze het niet heeft gehoort. 'Sorry, hoeveelste?' Vraagt ze. Je kan gewoon horen dat ze je plaagt. 'Eerste, duhhh' zeg je. Je vriendin kijkt je raar aan en zegt dan droog: 'Dat kan niet'. je besluit er maar een act van te maken.'waarom niet? liam kan goed puzzelen' Zeg je.'Dat geloof ik gaag, alleen jij bent een ramp' lacht ze. 'Nietes!' Ga je tegen haar in als een klein kind. 'Waarom zijn jullie dan laatste?' Vraagt ze. Je schrikt en denkt na. 'Eh, nee. Ik ben inderdaad heel slecht in puzzels' zeg je dan maar, hopelijk vraagt ze niet verder. 'Volgens mij waren liams ogen mooier dan je dacht, alhoewel je ze waarschijnlijk amper hebt gezien omdat jullie beide met jullie ogen dicht 'aan het puzzelen' waren' rateld je vriendin waarna ze begint te lachen. Je blik is ondertussen al verdwenen naar de grond om daar elk detail te bestuderen. 'Ik wist het' zegt je vriendin. Opeens keer je je naar haar toe. 'Maar hoe weet je dat?' Vraag je nieuwsgierig. 'Nou, volgens mij is het best romantisch in zo'n kamertje' zegt ze. Dit keer is het jou beurt om te grijnzen. 'Volgens jou? Je bent er zelf ook in geweest!' Betrap je haar. Je ziet haar blozen en begint op jou beurt te lachen.

Dan komen de jongens terug en jullie besluiten beide om jullie stil te houden. over dat onderwerp dan. 'waar waren jullie?' Vraag je benieuwd. 'We moesten even wat bespreken' zegt Zayn simpel en hij gaat naast je vriendin zitten. Je doet een wenkbrauw-wiebel naar haar en dan voel je een hand op je schouder. 'Kan ik je even spreken?' vraagt Liam lief. je knikt en loopt met hem mee. Op de gang stoppen jullie en je kijkt recht in zijn twinkelende bambibruine ogen. 'Dit weekend logeer ik in een bungalow van mijn ouders' begint hij. Hij bijt op zijn lip en je legt je hand bemoedigend op zijn schouder. 'Ja Liam?' vraag je zacht en voorzichtig. Je ziet hem slikken en hij verteld verder: 'Nou, eh. Ik heb niemand die meewil. Zou jij...?'. Verbaasd kijk je hem aan. Onverwacht nieuws...

DJ Malik! <3 (21 x uitgekomen)

Dankbaar neem je zijn hand aan en alsof je een veertje bent tilt hij je omhoog. Zodra je staat kijk je weg van Zayn en krabt achter je hoofd. 'Eh..' Zayn is de persoon die de stilte verbreekt. 'Sorry' zegt hij. Wat verbaasd kijk je op. Zei hij nou echt sorry? 'Nee, het..het is oke' zeg je wat ongemakkelijk. Eigenlijk vond je het geweldig. Zayn was die sexy mysterieuze jongen die je altijd al leuk vond. Hij was als een droomjongen voor je. Dat jij nu toevallig met hem een team vormde was als een droom die uitkwam. En als kers op de taart kuste hij je ook nog. 'Dus..was het goed?' Zegt hij met een grijns. Hij is ondertussen al dichter bij je gestapt waardoor jij omhoog moet kijken. Maar dit geeft je ook de kans om lachend een duwtje tegen zijn gespierde borstkas te geven. 'Ja' zeg je zacht tussen het lachen. Hij stapt weer dichterbij met een glimlach.

Op dat moment wordt er op de deur geklopt. 'Jullie zijn jammergenoeg laatste, maar jullie mogen de puzzel wel afmaken hoor' horen jullie gedempte stem van Liam achter de deur zeggen. Jullie lachen zacht en Zayn vraagt: 'wat wil je?'. 'laten we maar terug gaan, anders wordt het verdacht' zeg je. Opnieuw stapt hij dichter tegen je aan en je hart maakt een sprongetje. Je duwt hem alleen deze keer niet weg, want kom op. Zayn. Leuke sfeer. Dichtbij... 'het maakt mij niet uit of het verdacht is' fluisterd hij zwoel in je oor. Zijn warme adem strijkt langs jou oorschelp. De trillingen van zijn stem dringen je gehoorgang binnen en galmen nog na. Voor je het weet antwoordt Zayn voor jullie: 'we komen er aan'.Je laat een teleurgesteld zuchtje over je lippen rollen, maar wel zodat Zayn het niet merkt. Voor je het weet word je hand vasgepakt door Zayn en voel je je weer helemaal blij. Samen lopen jullie het kamertje uit en gaan op de bank zitten. Je hoort at wr wat gesmoest wordt over jullie. Natuurlijk omdat jullie hand in hand lopen. Pff, alsof jullie de enigen zijn die in de kast gezoend hebben. De rest van de avond hebben jullie nog gezellig gekletst enzo, en voor je het wist was de tijd om. 'Tot ziens' zei je tegen iedereen, wat hun ook allemaal zeiden. 'Bedankt voor de uitnodigingen Lou' hoor je je vriendin achter je zeggen. Lachend rol je met je ogen en loopt verder. '(Y/N), wacht!' Hoor je de goddelijke stem van Zayn zeggen. Je twijfelt geen seconde en draait je om. 'Ja?' Vraag je misschien iets te vrolijk. Nou ik wou je dus vragen of je misschien een nachtje bij mij in een camper wilt slapen' zayn. Wauw, je had hooguit een tot ziens verwacht, maar dit. Hij laat met zijn tanden zijn lip los, waar hij waarschijnlijk op beet (damn, waarom moet je dat nou missen?), en hij kijkt je verwachtingsvol aan...

Hazza! <3 (53 x uitgekomen)

Harry kijkt om zich heen en jij kijkt hem raar aan. 'Wat zoek je?' Vraag je. Of betergezegd: wat kan je hier zoeken? 'Geen puzzel hoop ik' voeg je er aan toe. 'Nee, stoelen' zegt hij simpel. Je vormt met je mond een 'O' en loopt achter hem aan als hij naar de tafel met de stoelen loopt. Hij schuift een stoel voor je achteruit en gebaart at je moet gaan zitten. Je schenkt hem een dankbaar lachje en gaat vervolgens op de stoel zitten die voor je wordt aangeschoven. Harry is eigenlijk een redelijke gentleman. Je schud je hoofd, het kan wel zo zijn maar je moet niet vergeten dat hij een flirt is. Je zucht even teleurgesteld maar je herpakt je dan weer. Je kijkt weer op naar harry die tegover je is gaan zitten. Hij kijkt je aan met een grijns en jij vraagt: 'wat is er?'. . Zijn armen legt hij over elkaar op de tafel en buigt iets naar je toe. 'Niks, je bent gewoon zo mooi' zegt hij. Je begint te blozen en kijkt weg. Dan schiet het weer door je hoofd: Harry is een flirt pas op. Hij buigt nog ietsje verder voorover en je weet dat hij van plan is om je te kussen. Het is maar een wilde gok als je naar zijn gesloten oogleden en volle roze getuite lippen kijkt. In een vaag reflex ga je wat achteruit wat Harry merkt. Hij kijkt je raar aan en jij kijkt hem met een ongemakkelijke lach aan. Met een vinger por je zijn borst en je zegt: 'jij...' Met een ongemakkelijk lachje.

'Sorry...' Verontschuldigd Harry zich. 'Ik dacht dat...maar blijkbaar niet' zegt hij daarna. Hij staat op en loopt richting de deur. Jij loopt paniekerig als een kip zonder kop hem achterna. 'Harry nee!' Zeg je. Hij stopt en je botst tegen hem op. Jullie grinniken beide kort maar dan moet je maar ter zake komen. 'Ik vind je echt leuk, geloof me' floep je er al snel uit. Nou, lekker. Nu maar snel verdergaan voor hij er misschien iets meer achter gaat zoeken... 'Maar iedereen kent jou reputatie als flirt dus...' Je komt niet verder. Je probeert, tevergeefs, de brok in je keel weg te slikken. Je schrikt als je beide handen worden vastgepakt door Harry. Je kijkt hem aan en hij begint zijn verhaal. 'En wat nou als ik het je zal bewijzen door...ehm... Weet je wat? Wil je vanavond bij mij logeren?' Probeert hij. Nou hij wil in ieder geval moeite voor je doen. Maar dan zal het vast zijn als de zovele andere meisjes die bij hem langskomen, en at wil je niet. 'En wat is er dan anders?' Vraag je iets te eigenwijs. 'Wat bedoel je?' Zegt Harry, de verwarring is in zijn ogen te lezen. 'Nou ik ben heus niet het eerste meisje dat bij je komt logeren' zeg je zacht. Je kunt jezelf wel voor je kop slaan nu. Harry vraagt je om te logeren, en dan zeg jij dit? En toch ben je ergens wel blij, omdat je niet zomaar een meisje voor hem wilt zijn. 'We gaan gezellig een film kijken. Niks meer, niks minder, misschien wat snacks, maar dt is het. Gewoon gezellig jou en mij oke?' vraagt hij.

Statistieken

Statistieken

Reageer (21)

  • xyourlovex

    NIALLER <33
    Of course kom ik bij je logeren :3

    9 jaar geleden
  • VerenaClifford

    Logeren bij Louis YES PLEAS,,, Maak een vervolg alsjeblieft

    1 decennium geleden
  • iluffood

    Louis!!! Vervolg!!?

    1 decennium geleden
  • LouisxLover

    ik had nailler, maar ik had liever boobear. vervolg!!!!!!!!! dan doe ik gewoon alsof ik boobear had!:Y)

    1 decennium geleden
  • Narry1D

    Snel verder ik had Nialler kan niet wachten op het vervolg!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?