Welke Pony ben jij?

Obvious, want ik ben een brony ;) maargoed je kan er hier achterkomen welke pony je bent blablabla doe deze quiz maar gwn :P

Mogelijke uitkomsten

Fluttershy (115 x uitgekomen)

Jij bent Fluttershy, het typetje wat probeert zo min mogelijk op te vallen en niet zo veel durft. Maar komt iemand aan je vrienden dan kunnen ze het ergste van je verwachten. Je bent altijd aardig, zorgzaam en helpt veel andere mensen als ze je nodig hebben.

Rarity (59 x uitgekomen)

Je bent de mooiste in je vriendengroep en je doet er alles aan om de mooiste te blijven. Je bent ook totaal niet bang om jezelf te laten zien. Maar toch, als je vrienden om iets vragen, geef je het altijd. Je bent guller dan ieder ander.

Pinkie Pie (105 x uitgekomen)

Rustig en saai. NIKS VOOR JOU! Je bent altijd in voor een lolletje. Je bent ook de lolbroek van de vriendengroep en altijd de drukste. En een feestje zonder jou is niet geslaagd.

Twilight Sparkle (22 x uitgekomen)

Je bent de slimste van je vriendengroep en misschien wel van je klas. Je bent ook echt een boekenwurm. Alles haal je uit boeken, je praat vaak over boeken, je weet nog net niet hoe je moet ademhalen uit boeken.

Rainbow Dash (70 x uitgekomen)

Je hebt een groot ego en je vindt dat jij altijd gelijk hebt of dat je de beste bent van iedereen. Soms is dat irritant aan je. Maar je vrienden kunnen altijd op je rekenen en je doet graag dingen voor ze. Je bent er altijd voor je vrienden.

Applejack (114 x uitgekomen)

Heeft een van je vrienden een eerlijke mening nodig? Dan kloppen ze meteen bij jou aan. Je bent altijd eerlijk en je bewaart geheimen met je leven. Maar je bent ook een echt familiemens. Je bent graag gezellig bij je familie en bezoekt ze vaak.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Kraaivacht

    Applejack mijn favo!!!

    9 jaar geleden
  • Illea

    Twilight sparkle <3

    1 decennium geleden
  • Tahani

    He he. Twilight Sparkle. :')

    1 decennium geleden
  • appeltjexxx

    Pinkie pie, lol

    1 decennium geleden
  • xApumn

    Als enige rarity, rarity is de bom, joke ,aar hele leuke quiz XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?