Welke draak past bij jou?

Draken zijn mystieke wezens waarvan we het bestaan niet zeker weten. Is het bijvoorbeeld mogelijk geweest om ze te temmen en ze als huisdier te houden? Wat als, wat als, wat als, wat als? We kunnen alleen maar raden. Maak deze quiz en bekijk welke draak het beste bij jou past en wie weet staat ie misschien ooit in je leven langs je zijde.

Mogelijke uitkomsten

Zwarte Draak (171 x uitgekomen)

Zwarte Draken worden vaak verkeerd begrepen. Men ziet ze vaak als het kwaad. Echter de zwarte draken geloven in rechtvaardigheid en wraak. Ze waarderen waarheid en vrijheid. Deze draken verschijnen wanneer u behoefte heeft aan een beschermer. Als ze zich eenmaal aan je bekend hebben gemaakt brengen ze vaak een groot aantal jaren met je door. Zwarte draken komen uit grotten en spelonken. Bedank ze met de geuren van wierook.

Rode Draak (19 x uitgekomen)

Rode draken zijn de meesters van de bergen en maken deel uit van het element vuur. Rode draken blinken uit in genezing, zowel fysiek als emotioneel. Ze bewegen zich voort op de wind. Deze draken worden nog regelmatig waargenomen als ze over de bergen vliegen. Bedank deze draken met kristallen.

Groene Draak (106 x uitgekomen)

Groene draken maken deel uit van de elementaire basis van de aarde. Ze verblijven in de bossen en kunnen je helpen om verder te groeien of om terug te keren naar het oorspronkelijke zelf. De draken blijven gemiddeld 10-15 jaar bij je. Bedank deze draken met bloemen, planten of zuivere grond uit een bos.

Blauwe Draak (42 x uitgekomen)

De water draken maken deel uit van het element water. Ze worden vaak geassocieerd met emoties. De verschijning van een van hen betekent meestal dat het tijd is om diep in jezelf te kijken, hoe jij je eigen emoties instant houd en hoe je hierin handelt naar je medemens. Bedank ze met water of zeewier.

Gouden Draak (3 x uitgekomen)

Gouden draken hebben een grote vorm. De energie van een gouden draak komt vaak over als een gevoel van verveling. Ze kunnen je vaak helpen op het gebied van kennis en geld. De gouden draken laten zich vaak zien in de momenten als je op moet passen of als iemand meer bescherming nodig heeft. Ook verschijnen ze vaak als je op zoek bent naar verborgen kennis. Het liefst worden ze bedankt in een gift van geld of een glinsterend voorwerp. De gouden draken ontstaan uit mijnen en vergeten plaatsen.

Witte Draak (49 x uitgekomen)

Deze worden vaak gezien als gaven van een goddelijk wezen. Witte draken zijn uitstekende vrienden in moeilijke tijden. Sommige hebben twee of drie hoofden. De verschijning betekent een geschenk vanuit de spirit wereld en een schouder om op te huilen. Bedank ze met dankbaarheid en lof.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • JustaCat

    blauwe draak

    3 jaar geleden
  • TurboNerd

    zwarte draak & een leuke quiz

    1 decennium geleden
  • Ancestor

    Gouden draak

    1 decennium geleden
  • Quanierkta

    zwarte draak (nerd)

    1 decennium geleden
  • CloakBoy

    Zwarte draak (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?