Welke soort God of Godin ben jij?

Iedereen kent wel een God of Godin, maar welke god/in wil jij zijn? Die van de liefde of natuurelementen?? Los deze quiz op en je weet het.;)

Mogelijke uitkomsten

God van het verraad en het vertrouwen (24 x uitgekomen)

Je bent geheimzinnig en zegt niet zo veel. Je kent veel dingen over anderen en je twijfelt niet om dit tegen hun te gebruiken. Je bent een gezellig en toch een gevaarlijke persoon;

God/in van de liefde (17 x uitgekomen)

Je hebt al veel lieven gehad, je bent een knappe persoon. Je verleidt iedereen met mooie woorden, maar als je iets niet krijgt wordt je woedend en begint iedereen kwaad te worden op iedereen. Dat zijn je krachten.

De God/in van de oorlog (21 x uitgekomen)

Je bent een stoere en sterke persoon. Zowel je innerlijke als de buitenkant. Je bent een geboren leider en je kan er niet tegen dat iemand je tegenspreekt. Je probeert indruk te maken op de meiden of jongens.Je kunt de storm controleren.

God/in van de natuur (17 x uitgekomen)

Je bent iemand die graag in de bossen zit en je ravot graag met andere. Je bent een echte teamspeler, maar je probeert toch de beste te zijn in wat je doet. Je gevoelens controleren mee het weer. Als je boos bent zullen er natuurrampen gebeuren, ben je blij dan is het prachtig weer.

De god/in van de dood (22 x uitgekomen)

Je bent iemand die veel respect heeft van andere. met je blik kan je mensen doen zwijgen. Je bent een wat serieus persoon, je bent iemand die wijs is. Je kan soms je hard van steen maken, daarom past je taak bij je. je leidt mensen naar het paradijs of de onderwereld.

de God/in van de kunst en muziek (31 x uitgekomen)

Je bent een opgewekt persoon die niet vaak stil is. Je houdt van muziek en kunst. Je tekent om de 2 seconden. Je houdt van feesten, maar je houdt ook van stilte en rust. Je zegt onmiddellijk wat je niet aanstaat. Je houdt niet van oorlog.

God/in van sport en spel (5 x uitgekomen)

Je bent een sportief iemand. Je kunt elke sport en je zit in de scouts of andere jeugdbeweging. Je haat het als iemand vals speelt. Je kunt vliegen, je zintuigen zijn 10x verstrekt en bent supersnel.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • coolecoole123

    oorlog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    9 jaar geleden
  • MinnieMouseX

    Sport en spel :)

    1 decennium geleden
  • Safi

    Verraad en vertrouwen, maar ook wel oorlog en dood...

    X

    1 decennium geleden
  • Wentz

    Van de oorlog, oftewel Athena.

    1 decennium geleden
  • Lettertypes

    Godin van de natuur (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?