Wie ben je?

Als je niet zeker weet wie je bent en niet weet wat je wil doe dan deze quiz. Je persoonlijkheid kom je te weten!!

Mogelijke uitkomsten

verlegen (0 x uitgekomen)

Je bent een beetje verlegen. Je durft niet zomaar naar iemand toe te gaan en zeggen wat je wilt of voelt. Je bent een type die liever thuis een film kijkt dan dat je met je vrienden naar een druk concert gaat! Je zit verscholen achter een muur die je om je zelf heen hebt gebouwt!

Mijn tip is: Laat je zien aan de wereld! Als je een leuke jongen ziet krijp dan niet terug in je schelp maar kruip eruit en ga naar hem toe! Anders zou je er heel er spijt van hebben als hij dadelijk iemand anders heeft!!

Stresskip (0 x uitgekomen)

Nou... je uitkomst zegt het al... Je stresst je teveel!! Over alles! Je bent bang dat je gaat falen op school of niet goede cijfers haalt! Je maakt je zorgen om je vriendin. Je maakt je zorgen om je buurvrouw, je maakt je zorgen over alles en iedereen!!

mijn tip: Ontspan een beetje! Je hoeft niet weken voor die toets te gaan leren, je bent slim genoeg om dat 2 a 3 dagen van tevoren te doen! En aak je geeen zorgen om je vriendin het komt allemaal goed! Je hoeft niet alle verantwoordlijkheid om je heen op je te nemen! Help eerst jezelf dan iemand anders

aardig (7 x uitgekomen)

Je bent tegen iedereen aardig. Je bent zelfs aardig voor de pestenkoppen in je klas! Ooit gehoord van te aardig zijn? Als je bijna klaar bent met je project en je komt er achter dat je maatje nog niks heeft gedaan, ga het dan niet oor hem doen maar ga naar de leraar en vertel de situatie. Het is niet eerlijk dat je maatje voor niks te doen het zelfde hoge cijfer als jou krijgt!! En als jij een lekker koekje of een stukje cake mee naar school neemt, hoef je het niet aftestaan aan iemand anders. Want als hun iets lekkers mee nemen, krijg jij geen stukje hoor!

mijn tip: Kom voor je zelf op. Het is goed om aardig te zijn maar overdrijf er niet in. Wees aardig tegen de personen waarbij je weet da die het ook bij jou zouden doen.

dapper (5 x uitgekomen)

Je komt voor jezelf op, Je weet goed wanneer je wel en niet iets moet doen.

Mijn tip: Verder niet wie je bent laat niemand jou veranderen. Dat geld voor iedereen, je bent wie je bent en wees daar trots op! Jij bent dapper van jezelf dus met jou komt alles goed! Geloof in jezelf en help de zwakkere en gewonden.

onzeker (15 x uitgekomen)

Iedereen is onzeker! Schaam je niet! Zelf die coole meidengroep bij je op school, die zijn allemaal zo onzeker dat ze hun gezicht vol smeren met make-up en zoveel mascara opdoen waardoor ze lijken op een stel hoeren. Je moet niet luisteren wat andere over je zeggen of van je denken. Geloof in jezelf. Vind jij die broek leuk en andere vinden hem raar, so what! Als jij hem leuk vind dan doe je hem toch gewoon aan. Wat boeit het nou of ze hem stom vinden, jij hebt hem aan en het is jou leven.

mijn tip: Wees zelfverzekerd over alles wat je doet. Vind je leuk om dat te doen dan doe je dat, ookal vinden die meiden bij je op school raar. Het is jou leven en jij bepaalt wat je doet, zij niet! Don't be affraid

verdrietig (3 x uitgekomen)

Je bent niet tevrede met jezelf, je bent bang en heel erg onzeker. Je word gepest, het gaat niet goed thuis en veel vrienden heb je niet. Je voelt je derpi de hele tijd. Hey, dit is niet cool! Ga naar school met een glimlach, wees jezelf en geniet van het leven! Zeg eens tegen al die mensen die je raar vinden dit ben ik en ik ben daar trots op! Leid je eigen leven en de rest komt van zelf!

tip: Geniet van het leven. Bekijk niet alleen de duistere kant maar ook de zonnige kanten van het leven.

zonnig (4 x uitgekomen)

je bent een zonnetje, altijd blij en je vrolijkt mensen op!

mijn tip: Zorg dat er geen wolken voor je gaan hangen zodat niemand je meer ziet...

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • GusWaters

    leuke quiz!! xx

    1 decennium geleden
  • Boundary

    Woehoe leuke quiz x

    1 decennium geleden
  • girltough

    Leuke quiz!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?