Wie van harry potter ben jij?

Wil je weten met welk personage uit Harry Potter er bij jou innerlijk past? Doe deze quiz dan snel!

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (11 x uitgekomen)

Je bent Harry Potter.
Je bent erg moedig en sterk, je hebt je ouders nooit gekend maar je houdt super veel van ze. Je bent een erg goede tovenaar en je hebt wil om je te bewijzen. Je bent erg toegewijd aan je vrienden en zou zeker niet zonder ze kunnen. Je speciale vaardigheid is je moed en trots. Je bent ingedeeld bij Griffoendor en je hoort daar thuis. Je vrienden zijn Ron en Hermelien en je bent verliefd op Ginny.

Ron Wemel (10 x uitgekomen)

Jij bent Ron Wemel.
Je bent moedig maar soms ook bang, je grootste angst is spinnen. Je maakt deel uit van de grote familie, de Wemels. Veel mensen vinden je ''verkeerd'' maar je bent heel toegwijd aan je vrienden. Je speciale vaardigheid is je moed en jezelf beheersen ookal ben je erg bang. Je bent ingedeelt in Griffoendor en je hoort er thuis. Je vrienden zijn Harry en Hermelien en je bent ook verliefd op Hermelien.

Hermelien Griffel (5 x uitgekomen)

Je bent Hermelien Griffel.
Je bent erg slim en ook heel moedig. Je hebt dreuzel ouders en je word er af en toe mee beledigt, ookal trek je je er niks van aan het raakt je wel, maar je houdt heel erg van je ouders. Je speciale vaardigheid is je slimheid, en je kennis van spreuken, maar ook je moed is sterk. Je bent ingedeelt in Griffoendor en hoort daar thuis, al had Ravenklauw ook wel bij je gepast omdat je zo slim bent, toch is je moed overwelmender en zit je in Griffoendor. Je vrienden zijn Ron en Harry, en je bent verliefd op Ron.

Ginny Wemel (3 x uitgekomen)

Jij bent Ginny Wemel.
Je bent super moedig en je bent (bijna?) nergens bang voor. Je maakt deel uit van de familie Wemel en kritiek kan je geen flikker schelen. Je neemt het op voor iedereen als het moet. Je lijkt een onschuldig meisje maar je bent hard en moedig. Je speciale vaardigheid is je moed en toewijding. Je bent ingedeelt bij Griffoendor en je hoort er zeker thuis, door je moed en toewijding aan je vrienden. Je bent verliefd op Harry.

Draco Malfidus (6 x uitgekomen)

Jij bent Draco Malfidus.
Je bent een echte Zwadderaar al heb je uiteindelijk je goeie kanten ookal lijkt dat niet zo. Als het erop aan komt ben je geen verrader. Je bent een type die absoluut niet van modderbloedjes houdt maar echt ''slecht'' ben je niet. Je vader is een dooddoener en daarom moet jij hem volgen. Maar als je slechtheid op de proef word gesteld trek je je toch terug. Je speciale vaardigheid is je opstandigheid en de wil om je te bewijzen. Je hoort echter thuis in Zwadderich maar van alle slechte personen ben jij de beste.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?