Wie van de Four Sword Links ben jij?

Legend of Zelda: Four Swords Adventures is een game met vijf verschillende links met alle een verschillende personaliteit.
Welke van de vijf ben jij?

PS. Dit is gebaseerd op de Four Sword Manga!

Mogelijke uitkomsten

Green (0 x uitgekomen)

Jij bent Green!
Jij bent net zoals Green. vastbesloten, moedig en een geboren leider, je bent de leider van de groep en neemt de leiding en zo wat alles. Je bent altijd klaar om je angsten onder ogen te zien en je zou zelfs jezelf opofferen voor je vrienden als het nodig is. Echter, je kan soms iets te voorzichtig en arrogant zijn en soms vergeet je de mening van anderen als je een besluit neemt. Anderen kunnen ook goede ideeën hebben! Ookal ben je meestal de leider, vergeet niet degene die achter je staan die vertrouwen dat je de juiste besluiten maakt.
"We'll be... together always."
—Green Link, Legend of Zelda Four Sword Plus (Manga)

Red (0 x uitgekomen)

Jij bent Red!
Jij hebt het meest gemeen met Red. Altijd een glimlach op je gezicht, je kan je vrienden goed blij maken en je mist nooit je kans om een grap te maken of je vrienden op te moedigen als ze het moeilijk hebben. Omdat je een beetje onvolwassen bent ben je soms af en toe een huilebalk en wordt je bang van de kleinste dingen. Ondanks je angsten soms, je hebt een sterk hart en zou niet twijfelen om een vriend in nood te helpen, tegen elke prijs. Je vrienden houden van je en ze zullen nergens zijn zonder jouw glimlach.
"I don't think it's good to just accuse people like that!"
—Red Link, Legend of Zelda Four Sword Plus (Manga)

Blue (1 x uitgekomen)

Jij bent Blue!
Kijk uit, wereld! Blue link is hier om de dag te redden! Gemakkelijk aan te moedigen en altijd klaar om te gaan, je deelt het meest met de moedige, sterke en koppige Blue. Je intensiteit en vastberadenheid om dingen gedaan te krijgen is slechts een van de vele kwaliteit je hebt als een doorzetter, maar deze kwaliteiten hebben een aantal tegenslagen en je bent daarom goed bekend bij je vrienden als onbezonnen, soms onbeschoft en (soms) brutaal. Ook al doe je net alsof die kenmerken je niks kunnen schelen en je houdt je taai. Je bent niet bang om je meer gevoelige kant onder een taai pantser te houden. Standvastig en onbevreesd, al je vrienden rekenen op je om hun te helpen en de klus te klaren. Een taak die je meer dan bereid bent om te doen (zolang je genoeg eer op het einde krijgt).
"Don't kid around!! I'm more than enough to defeat one sorcerer!"
—Blue Link, Legend of Zelda Four Sword Plus (Manga)

Vio (1 x uitgekomen)

Jij bent Vio!
Rustig en bedaard, briljant en geestig, je bent net als Vio. Je bent de beste puzzel oplosser in de wereld, geen raadsel kan je scherpe geest ontwijken. Echter, vanwege je intelligentie, kan je soms wat saai zijn rond je vrienden of zeg je dingen zonder erbij na te denken hoe anderen erover kunnen voelen.Door deze koele en botte acties, is het gemakkelijk voor mensen met minder geduld om snel boos op je worden. Ondanks dit, ben je erg gewijd aan je vrienden en zou op een moment dat je ze kunt helpen met wat je weet, geen moment aarzelen. Hoewel je je emoties meestal verstopt houdt, deel je je meest diepste gevoelens met je vrienden en zij op hun beurt respecteren je vinden je een geweldige en betrouwzame vriend.
"I always thought nothing of myself but only as a clever guy, but I learned that our friendship for each other is more important."
—Vio Link, Legend of Zelda Four Sword Plus (Manga)

Shadow (Link) (2 x uitgekomen)

Jij bent Shadow (Link)!
Als gevolg van een eenzaam bestaan, is hij erg eenzaam. Verder is hij een vals persoon die iedereen in de val laat lopen. Hij is spottend, plagend, neerbuigend, arrogant, manipulerend, meedogenloos en sarcastisch. Hij is de schaduw van de held Link en is leven gegeven door de 'Dark Mirror'.
"Let me introduce you to the world of darkness."
—Shadow Link, Legend of Zelda Four Sword Plus (Manga)

PrincessZelda (1 x uitgekomen)

Jij bent Princess Zelda!
Princess Zelda is de mooie en elegante prinses van Hyrule. Ze is afgeschilderd als een vriendelijk en welwillende heerser met de wijsheid van jaren en diepe zorg voor de mensen waar ze over waakt. Ze is een zorgzame, sierlijke en zelfopofferend persoon.
Ze verdedigt haar verantwoordelijkheden wat voor een gevolg het ook heeft en ze is altijd bereid om haar vrienden te helpen. Bovenal is Zelda bekend als een vergevingsgezind persoon zelfs tegenover degenen die haar van te voren hebben pijn gedaan.
"Since you always bring me flowers, I'm able to see Hyrule from afar."
—Prinses Zelda, Legend of Zelda Four Sword Plus (Manga)

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?