Welk type 'Dere' ben jij?

Ookwel: 'Wat voor een japanse personaliteit heb jij?'
In de japanse fandoms zitten verschillende personaliteiten waarin elk het woord 'Dere' terugkomt. Ben jij een ijskoude Kuudere of juist een smoorverliefde Yandere? Doe deze quiz om het uit te vinden!

PS. De personaliteit wordt uitgelegd in je uitslag. c;

Mogelijke uitkomsten

Tsundere (10 x uitgekomen)

Jij bent Tsundere!
Tsundere's zijn vanbuiten scherp, bot en sarcastisch (TsunTsun) maar vanbinnen aardig en zorgzaam. (DereDere) Normaal zijn ze scherp maar kunnen spontaan verwisselen naar aardig op het juiste moment. Een soort Heet/Koud personaliteit.
Meestal gedragen ze zich zo tegen hun geheime liefde of interesse, maar ook tegen familie en/of vrienden.
De Tsundere kan variëren van de "Stilte behandeling (Iemand negeren/kortaf antwoorden)'' naar "smoorverliefde klasgenoot op de kleuterschool die je duwt in de zandbak." De redenen voor zulk gedrag ligt vaak aan onzekerheid of een conflict tussen gevoelens.
"Oh, Arnold, how I love you. And yet I hate you! And yet I love you. And yet I hate you! And yet I LOVE you."
— Helga Pataki, Hey Arnold.

Yandere (7 x uitgekomen)

Jij bent Yandere!
Een yandere is een persoon die zo erg romantisch geobsedeerd is met iemand dat ze alles zouden doen om alleen maar diegene's aandacht te krijgen. Ze zijn dan ook gewelddadig en gebruiken gewelddadige middelen om de competitie uit de weg te ruimen.
Een yandere laat der ware aart schuil onder een lieve glimlach en geweldige personaliteit die spontaan kan verdwijnen als het nodig is. Maar wat er ook gebeurt, de lieve glimlach blijft, zelfs als ze de schedel van haar slachtoffers doorboort. De meest gebruikte wapens voor yandere's zijn grote keukenmessen en scharen.
Yandere's zijn zelfs in staat om hun geliefde het leven af te nemen als dat zou moeten. Want dan is hij/zij voor eeuwig van de yandere. Dus pas op, want één verkeerde stap en het is te laat.
''Anyone who gets between me and Yukki can just die!"
—Yuno, Mirai Nikki

Kuudere (6 x uitgekomen)

Jij bent Kuudere!
Een kuudere is koud, stomp, cynisch en het kan der vrijwel niks schelen als haar geliefde sterft. Dat is wat ze is aan de buitenkant, maar eigenlijk is ze zorgzaam en aardig vanbinnen.
Je kan ze vergelijken met een iglo. Een koude muur in een ijskoude wereld alleen maar om de warmte vanbinnen te beschermen.
"Leon was as cold as ice and kept himself away from others... But the truth is, he was kind, and had a heart that was warmer than anyone else's."
— Philia Felice, Tales Of Destiny 2

Dandere (60 x uitgekomen)

Jij bent Dandere!
Een Dandere is iemand die normaal gesproken rustig en stil is. Soms kan die zelfs overkomen als emotieloos. Dandere's zullen plotseling spraakzaam, schattig en lief zijn alleen op het juiste moment met de juiste persoon als je het voor elkaar krijgt de juiste acties te ondernemen en zo, zogezegd, het slot opent en dat ze zich zo gedragen omdat ze zo erg verlegen zijn.
Een Dandere zal min of meer een normaal persoon zijn maar zal niet praten tenzij er tegen hun wordt gesproken of het verplicht is. Ze vermijden praten vanwege hun verlegenheid, maar als het nodig is, praten ze. Ook voelen Dandere's zich meer thuis in grote groepen als het mensen zijn waarmee hij/zij comfortabel mee is. Het heeft alleen geen effect als er een onbekende of iemand die hij/zij amper kent zich ertussen mengt.
"Problems that cannot be solved do not exist in this world."
— Yuki Nagato, The Melancholy of Haruhi Suzumiya.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • ErxnYeager

    Yandere... oops... Eren.. Senpai..

    8 jaar geleden
  • Elocinia

    Dandere ..
    Dat is idd zo XD

    1 decennium geleden
  • KittyBearsx3

    Dandere Klopt helemaal :0

    1 decennium geleden
  • Hazzalavista

    dandere, klopt!
    leuke quiz! :)

    1 decennium geleden
  • Raxeira

    Tsundere, klopt perfect!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?