Welke vakantie vind jij het leukst?

Ga je elk jaar naar de eeuwige sneeuw in de bergen, of hou je het toch bij een all-in vakantie in de zonnige oorden?
Of ga je al jaren aan eens stuk met je ouders klimmen in de bergen in de vredige stilte of is het drukke stadsleven iets echt voor jou en kies je het liefst een citytrip?
Of als je het bovenstaande allemaal leuk vind , de combinatie: veertiendagen stadjes onveilig maken, in de zee dobberen of in het zwembad...

Mogelijke uitkomsten

All-in vakantie (7 x uitgekomen)

Elke dag aan het reuze zwembad liggen en over je zonnebril naar de hotties kijken, een rust vakantie zonder veel cultuur is perfect voor jou!

Wintersportvakantie (1 x uitgekomen)

Elk jaar wacht je met weinig geduld op de wintermaanden, in tegenstelling tot je meeste vrienden hou je van de winter en ben je blij dat er sneeuw dwarreld over je haren. Skiën of snowboarden ? Dat kies je zelf maar wat iedereen op je bestemming gemeen heeft is: de plezier van de bergen te vliegen met hoge snelheid en wind in je haren of vertaalt als het beste gevoel op aarde!

Citytrippen (2 x uitgekomen)

Parijs, Londen, Rome ,Berlijn, Barcelona dit zijn verschillende steden die als een mooi liedje in je oren klinkt! Je houd van de cultuur op te snuiven en museums af te lopen. Je zit niet graag stil op vakantie en je wilt alles gezien hebben. Ik kan maar 1 ding zeggen: tot aan de onderkant van de eiffeltoren, de ingang van het colloseum, het hoogste puntje van de big ben en de overblijfselen van de Berlijnse muur !

Het gouden midden (15 x uitgekomen)

Als je op vakantie gaat wil je graag stadjes ontdekken en dobberen in de zee of het zwembad . Dit is de gouden middenweg,en een perfecte vakantie keuze!

Wandelvakantie (2 x uitgekomen)

Het liefst zit je niet stil, zelf niet op een vakantie! Je houd van een beetje avontuur en gewoon in een ligstoel zitten zonnen is niets voor jou. Het enigste wat je nodig hebt is een berg, een wandelstok en een rugzak!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • girltough

    Citytrippen
    NEVER!! Ik woon al in de stad, in de vakantie wil ik veel natuur en een beetje cultuur.
    Ik ga altijd op fietsvakantie :)

    1 decennium geleden
  • Irusu

    De Gouden Middenweg!! Klopt. Wat een leuke uitleg bij die uitkomsten!:)

    1 decennium geleden
  • Diley

    Wandelvakantie!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?