Ben jij snel verliefd??

Ken jij dat gevoel? Jij kijkt steeds om je heen of je hem ziet, je krijgt geen hap meer door je keel en je tekent je hele agende vol met hartjes en zijn naam! Dat heet nou verliefd zijn! Ben jij snel verliefd! doe de test en ontdek het!

Mogelijke uitkomsten

Een beetje kieskeurig? (24 x uitgekomen)

Die jongen moet zich echt zeer vereerd voelen als jij verliefd op hem bent. Verliefd zijn is bij jou een uitzondering, dus iemand moet echt megaleuk zijn! En als je dan verliefd bent, schreeuw je het niet van de hoogste daken. Op zich heel goed hoor, maar kijk wel uit dat je niet te kieskeurig word. Iemand hoeft niet superknap te zijn om verliefd op die gene te worden! een heel goed karakter is ook heel aartrekkelijk!

Alles op zijn tijd! (34 x uitgekomen)

Jij bent af en toe verliefd op iemand. Niet te veel en niet te weinig. Verliefd zijn vind je een heerlijk gevoel dat je aleen hebt bij een bepaald persoon. Als je in love bent ga je er niet als een haas achteraan. Je kijkt een beetje de kat uit de boom. Blijf lekker zwijmelen en scoor hem waneer het tijd is!

Joun hart staat constant op hol!! (2 x uitgekomen)

Wooow! Als jij verliefd bent kun je aan niks anders dneken! je lichaam is vol met hartjes en je maag vol met vilinder! En dit is eigelijk altijd zo bij jou! Kijk je wel uit dat je je niet laat meeslepen door jongens en mooie romances. Je bent zo snel en vaak verliefd; een liefde kan bij jou wel een eendags vlieg zijn! Straks maakt een jongen daar gebruik van en dan krijg je later spijt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?