7 minutes in heaven ft. One Direction

Je bent samen met een vriendin op vakantie. Het is erg lekker weer en jullie besluiten om naar het strand te gaan. Op het strand raken jullie bevriend met wel 5 knappe jongens, One Direction. Je vriendin verveelt zich en een van de jongens vindt het leuk om 7 minutes in heaven te spelen. Je aarzelt een beetje, maar stemt uiteindelijk toch toe. Gezamenlijk rijden jullie met 2 auto's naar het huis van Harry.

Mogelijke uitkomsten

Zayn (55 x uitgekomen)

Aarzelend pak je het briefje. Nieuwsgierig vouw je het open. Op het briefje staan een jongen die verdacht veel op Zayn lijkt en een meisje met dezelfde ogen als wat jij heb. De Zayn-achtige jongen zegt: 'Good choice!' Het is niet moeilijk meer om te raden aan wie dit toebehoort.
'Kom je,' zegt Zayn. Je knikt en loopt achter hem aan naar de kast. Een beetje zenuwachtig ga je op de grond zitten.
'Daar zitten we dan,' zeg je een beetje opgelaten. Zayn grinnikt en komt naast je zitten. Het valt je nu pas op wat een mooie ogen Zayn eigenlijk heeft.
'(Jouw naam), ik moet je iets vertellen,' zegt Zayn terwijl hij vlak voor zich naar de vloer kijkt, 'ik... Uhm... Toen ik je voor het eerst zag, daar op dat strand, toen... Ehh...' Zayn's stem sterft weg. Je had nooit verwacht dat Zayn zo verlegen is met meisjes.
'Toen wat, Zayn,' vraag je nieuwsgierig. Zayn kijkt je verlegen aan. Hij buigt zich langzaam naar voren en drukt zijn lippen lichtjes op de jouwe. Je voelt je wangen rood worden en de vlinders in je buik fladderen wild. Een beetje geschrokken verbreek je de kus en je ziet Zayn gekwetst kijken. Je kan niet geloven dat deze jongen je net gekust heeft. De kwetstende blik doet je een beetje pijn en dit keer ben jij de gene die naar voren buigt voor een kus. De kus wordt steeds heviger tot dat Liam op de deur bonkt.
'Kom, tortelduifjes. De tijd is om.'

Niall (44 x uitgekomen)

Met je ogen dicht pak je het eerste voorwerp wat je tegenkomt. Je hebt geen idee wat je net gepakt hebt, en opent nieuwsgierig een oog. Grinnikend maak je het pakje sultana's in je hand open.
'Wel delen,' zegt de blonde jongen, Niall. Vanaf het moment dat je hem zag had je al een oogje op hem, dus je bent best wel blij als hij op staat en naar de kast loopt. Huppelend volg je hem naar de kast en sluit de deur achter je.
'Hier,' zeg je en geeft hem de laatste sultana. Niall pakt, breekt het in tweeën en steekt het in een keer in zijn mond. Vol ongeloof kijk je hem aan. Hoe past dat in een keer in zijn mond? Niall grinnikt om je gezicht.
'Weet je,' zegt hij als zijn mond weer leeg is, 'je hebt best mooie ogen.' Je voelt je wangen rood worden. Wat zei hij nou?
'Bedankt, denk ik,' zeg je een beetje verlegen. Niall komt zachtjes naar je toe lopen en drukt je tegen de muur aan. Zijn gezicht komt steeds dichter bij en hij kust je. Zijn lippen drukken zwaar op de jouwe, maar dat vind je helemaal niet erg. Aarzelend duw je jouw tong tegen zijn onderlip aan en Niall opent zijn mond. Het smaakt een beetje naar Sultana, maar dat vind je helemaal niet erg. Niall's handen masseren jouw rug als er op de deur wordt geklopt.
'Guys, komen jullie nog,' zegt Louis, 'jullie zitten er al 10 minuten.' Verbaasd verbreek je de kus. De tijd ging echt snel.

Liam (34 x uitgekomen)

Zonder twijfel pak je de sleutelhanger met microfoon. Je had stiekem al gezien dat Liam die aan zijn autosleutels had. Je bent stapel verliefd op Liam en hield ongeveer alles in de gate wat hij deed. Zijn autosleutels konden daar niet aan ontbreken. Vrolijk loop je naar de kast en ging daar op een oude stoel zitten, wachtend op je prins op het witte paard. Precies 4,5 seconde later komt hij binnen gewandeld.
'Hey,' zegt hij knipogend. Je voelt je benen week worden, en bent blij dat je zit. 'Mag ik mijn sleutelhanger weer terug,' vraagt Liam. Je knikt heftig van ja en geeft hem terug. Het blijft even stil tussen jullie.
'Zoooo,' zeg je, 'en nu?' Je hoopt dat hij je gaat kussen, maar durft zelf geen initiatief te nemen.
'We kunnen gewoon doen wat andere hier altijd doen,' zegt Liam en komt op zijn knieën voor je zitten. Je bent nu een kop groter dan Liam. Je glimlacht zachtjes en buigt je naar voren om hem te kussen. Liam kust vol overgave terug. Je drukt hem stevig tegen je aan en woelt zachtjes door zijn korte haar. Liam streelt zachtjes je rug en je benen. Je vindt het helemaal niet verkeerd, en van jou mag het wel een uur duren. Maar regels zijn regels, en na 7 minuten worden jullie door je vriendin gehaald. Hand in hand lopen jullie de kast uit en gaan naast elkaar zitten.

Louis (40 x uitgekomen)

Vertwijfeld kijk je naar de voorwerpen voor je, je hebt echt geen idee wat je moet kiezen. Je besluit maar te loten en komt uit op een halvemaanvormig koekje. Je haalt je schouders op en neemt dat koekje en stopt het in je mond. Daarna loop je naar de kast. Je ziet wel wie volgt. Je bent net in de kast als de deur dicht gegooid wordt, het licht wordt uitgedaan en iemand zijn handen voor je ogen doet.
'Rara, wie ben ik,' zegt de jongen met een verdraaide stem. Je haalt je schouders op en probeert de handen van je gezicht af te halen.
'Kom op, raden,' zegt hij met nog steeds dezelfde stem. Zuchtend denk je na over wie het kan zijn. Je hoopt op Louis.
'Louis,' zeg je uiteindelijk.
'Heb je soms gespiekt,' zegt hij terwijl hij zijn handen weghaalt, 'het klopt namelijk.'
Lachend haal je jouw schouders op.
'Ik ben gewoon helderziend.' Louis lacht en draait je om, zodat jullie buik tegen buik staan.
'Ik ben blij dat je mijn koekje pakte,' zegt hij, 'maar ik zou het nu graag terug willen.' Louis kijkt vrij serieus.
'Sorry,' zeg je, ' dat wordt rottig, want het is een soort van op.'
'Ik weet wel een manier om het terug te krijgen,' zegt Louis en hij buigt naar voren. Zachtjes drukt hij zijn lippen op de jouwe. Niet snel daarna vraagt zijn tong om toestemming. Aarzelend doe jij je mond open. Jullie tongen spelen wat met elkaar. Je drukt je stevig tegen hem aan en gaat helemaal op in hem. Veel te vroeg komt Harry jullie halen. Zuchtend maken jullie elkaar los.
'Het was een lekker koekje,' zegt Louis in je oor terwijl jullie naar buiten lopen.

Harry (95 x uitgekomen)

Zonder te kijken naar alle andere spullen pak je de ketting. Je hebt geen idee van wie hij is, maar kettingen zijn altijd leuk. Aan de andere kant zie je Harry op staan en je hart maakt een sprongetje. Harry, de lieve, schattige krullenbol is de bezitter van de ketting. Je dag kan niet meer stuk. Met een zo nonchalant mogelijk gezicht loop je achter hem aan, niet iedereen hoeft te zien hoe blij je bent dat je met Harry 7 minuten in een kast mag zitten.
'Hey schoonheid,' zegt Harry met een hese stem als hij de deur dicht gooit. Het is een beetje donker in de kast, maar dat vind je niet erg. Zo kan Harry niet zien dat je bloost.
'Hey,' zeg je verlegen. Harry pakt de ketting uit je handen en doet hem bij je om.
'Een mooie ketting behoort tot een mooi meisje,' zegt hij glimlachend terwijl hij je wang streelt. Je draait jouw hoofd naar hem toe en het valt je nu pas op dat hij kuiltjes in zijn wangen heeft. Het maakt hem nog mooier dan dat hij is. Langzaam komt zijn hoofd dichterbij. Hij geeft je een kusje op je neus en je voelt je gezicht een beetje betrekken. Hij mag je best wel een kus op je mond geven. Een beetje verontwaardigt buig je naar hem toe om te laten zien hoe het moet. Je geeft hem een kus op zijn mond. Harry pakt je bij de heupen vast. Je vraagt toestemming met je tong om naar binnen te gaan en Harry gaat er op in. Jullie tongen draaien speels op elkaar als er door Zayn op de deur wordt geklopt.
'Komen jullie,' zegt hij, 'tijd is om.' Kreunend maak je jezelf los. Je vindt dit veel te kort.
'Vanavond, 12 uur naar het strand,' fluistert Harry snel in je oor, 'het is volle maan.' Glimlachend knik je. Je eerste date met Harry, geweldig!

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Heron

    Niall <3

    7 jaar geleden
  • Zeranity

    Louis yeah

    1 decennium geleden
  • donna2000

    Niall en zijn heerlijke sultana!!!! :-P (H)

    1 decennium geleden
  • Coronam

    Louis, het koekje was erg lekker! ;D

    1 decennium geleden
  • Little_Biatch

    ALs je een vervolg hebt,
    laat je het dan even weten?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?