Wat is jouw ideale vakantiebestemming?

Altijd al benieuwd naar welk land je moet gaan voor jouw ideale vakantie? Je moet gewoon ff deze quizlet doen en voila!! Veel plzier!!

Mogelijke uitkomsten

Hawaii (31 x uitgekomen)

Jij houdt van witte stranden en een blauwe zee. Lekker bruinbakken, tussen de palmbomen cocktails drinken en eindeloos genieten.

Belgie (4 x uitgekomen)

Jij houdt van avontuur, en daarom is een survival vakantie in de Belgische ardennen helemaal aan jouw besteed. Overleven in de wilde bossen, helemaal te gek !!

Griekenland (5 x uitgekomen)

Jij bent dol op geschiedenis, en vindt het daarom super leuk om de tempels van de oude grieken te bewonderen!! En als je nou even wilt relaxen je kan altijd nog naar het strand!!

Nederland (1 x uitgekomen)

Jij bent iem. die gauw heimwee krijgt en dus is het verstandig om gewoon in Nederland te blijven. Tussen alle koeien kan jij je prima vermaken en je vindt het wel zo handig dat je gewoon je eigen taaltje kan blijven spreken.

Parijs (3 x uitgekomen)

Jij houdt ontzettend veel van mode, en aangezien Parijs DE modestad is, zou jij je daar prima kunnen vermaken. Als je eenmaal uitgeshopt bent kan je ook nog een bezoekje nemen aan de eiffeltoren of de notre dam!!

Noorwegen (3 x uitgekomen)

Natuur?? Waar?? >> In noorwegen. Jij wilt die mooie fjorden, meren bergen etc. graag bewonderen. Je wilt zeker wel even checken of er leuke vissen zwemmen, en als je in de winter gaat kan je ook lekker skien!! Helemaal fantastic!

Hollywood (3 x uitgekomen)

Tja,, misschien een beetje duur, maar dat heb jij er wel voor over. Al die sterren die om je heen lopen. En jij maar denken dat de p.c hoofdstraat er mee vol liep :S! Hollywood here I come (misschien vind je bollywood ook wel leuk):P:P

Everywhere and Nowhere (19 x uitgekomen)

Aan het einde van deze quizlet was het nog steeds niet duidelijk wat nou geschikt voor jou is! Jij vindt alles leuk en wilt dan ook de hele wereld verkennen. Ga op wereldreis, trek er op uit weet jij veel waar je uit komt.!! Egt megha!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Lisaxp

    hawaii

    1 decennium geleden
  • catt

    gave quiz maak er nog meer kom je die van mij ook doen :P:Pgroetjes Catt(cool)

    1 decennium geleden
  • SexyStar

    hawaii!!!jmmr geen turkije omg wil er naar toe!! turky!!(H)

    1 decennium geleden
  • Ilona001

    Hawaii!! Tsjaka das idd wat voor mij! Enne.. goeie quiz (cool)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?