Jared Leto and you! {36}

Je pleegouders en de 3 mannen kwamen eraan je had het al tegen Jared gezegd en de jongens wisten precies wat ze moesten doen. Jared pakte jouw bij je hand en bleef een beetje met je achteraan staan terwijl Shannon helemaal vooraan stond en Tomo in het midden. De deur ging open...

Mogelijke uitkomsten

I'm afraid but, I know we are stronger as a team as family... But why have they did this? (19 x uitgekomen)

Ze kwamen binnen Jared hield je al meer tegen je aan, je pleegmoeder keek naar je met een gemene en duistere blik. Je wist dat ze zich eerst helemaal onder had gespotten met drugs. Shannon wist gelijk dat ze een wapen bij hadden dus had hij ook extra een pistool megenomen er zat maar 1 kogel in om ze bang te maken. En 2 kogels als het echt nodig was
je voelde je echt veilig, je pleegvader begon met praten dat 1 van de jongens met jouw moest meegaan.
Tomo ging met je mee, Shannon en Jared moesten hier blijven met 1 man en je pleegvader.

Ondertussen in de auto waar je helemaal niet fijn zat met 3 man op zat aan jouw kant zat een man met een geweer en Tomo's naam zat een man met een mes.
En je pleegmoeder zat aan het stuur.

Eindelijk aan gekomen bij het oude huis dat je nooit als je echte thuis had beschouwd.
Jullie liepen naar binnen je had Tomo's hand vast want je durfde niet alleen te lopen, je liep naar je kamer en keek naar je oude kamer waar geen poster hangde want je had alle posters die je had altijd in een doos bewaard je vond het zonde om ze op te hangen. Je hoorde de deur dicht gegooid worden en keek met een schrik om. Je keek Tomo met een angstige blik aan hij begon aan de deur te trekken maar die ging niet meer open en je kamer was de zolder dus het zou eigenlijk zelfmoord zijn als jullie sprongen. Je pakte de belangrijkste spullen bijeen en dat waren de posters, je leesboeken, je cd's en je knuffelbeertje.
Je pakte ze gooide ze in een doos en maakte het raam open, en zei tegen Tomo dat hij als jij op het dak stond de spullen aan moest geven en hijzelf op het dak moest gaan. Je sprong op het dak van het huis dat al eeuwen leeg stond. En klimde via het hekje van de tuin er weer af Tomo volgde je voorbeeld en deed het zelfde je keek om de hoek en de moter die je weleens gebruikte stond er nog.
En de sleutels hingen nog steeds achter het volgegroeide hekje. Je propte de doos in de koffer en starte de moter op maar voordat jij achter het stuur zat zei Tomo al dat hij ging rijden.
En jullie reden weg zonder gezien te worden.

Ondertussen bij Jared & Shannon was de spanning te breken Shannon had ondertussen 1 kogel afgevuurd en die was gelijk raak, hij had de pistool van de man ook al kapot geknald tegerlijker tijd dat hij schoot tegen zijn arm. Jared had je pleegvader buiten westen geslagen, hij kwam bij en Jared sloeg hem nog een keer.

Jij en Tomo rende naar binnen, en jij rende gelijk naar boven je maakte de hotelkamer open en zag dat Shannon en Jared al de koffers hadden gepakt en met je mee renden naar onder...


muerto (0 x uitgekomen)

dogma muerto! (A)
luego doy te algo a! (A)

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?