Ben jij populair?

Ben jij het populaire meisje op school waar iedereen naar opkijkt? Of ben je eerder een grijze muis die niet voor zichzelf durft opkomen? Ontdek het hier!! Veel succes!! :-)

Mogelijke uitkomsten

Jij bent populair!! (25 x uitgekomen)

Jij bent populair! Iedereen van school kijkt naar jou op! Alle jongens zouden een afspraakje met jou wel zien zitten! Pas wel op voor jaloerse mensen, laat je door hen niet doen jij weet immers veel beter! goede raad: Geniet van je populariteit, maar blijf met je voeten op de grond en voel je niet beter als anderen. Succes!

Niet zo populair, maar ook geen grijze muis! (10 x uitgekomen)

Jij bent niet zo populair, maar je laat je ook helemaal niet doen! Het is niet omdat je niet bij het ''populaire groepje'' hoort dat je niet geliefd bent bij jevrienden. Je hebt immer een heleboel vrienden en vele mensen hebben je graag. Tip: Probeer niet hopeloos bij het ''populaire groepje'' te horen, wees blij met je vriendengroep. Succes!

Oei, jij bent een grijze muis! (8 x uitgekomen)

Oei, jij bent echt een grijze muis... Je durft duidelijk niet voor jezelf opkomen en verbergt je liever voor anderen. Hierdoor heb je ook niet zoveel vrienden en kan je enkele verlangend naar dat ene populaire groepje kijken. Tip: Kom voor jezelf op: sla een babbeltje met dat ene populaire meisje, lach eens vriendelijk naar die ene jongen die je wel ziet zitten,... Succes!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • F4Nina

    Grijze muis, er staat in de omschrijving enkele verlangend naar dat ene populaire groepje kijken, ik zal dat nooit maar dan ook nooit doen ik HAAAT dat soort groepjes dat zijn echt de stomste mensen meiden jongens daar zou ik nooit mee omgaan ik HAAT zulke meiden vooral om dat ze zo truttig doen dus grijze muis klopt niet bij mij ik draag dan wel geen make-up en jurkjes en rokjes maar dan ben ik nog geen grijze muis !!!!!!! ik ben blij zoals ik ben en en niet goed voor jezelf op kunnen komen kunnen die truttige bitchy meiden een voorbeeld aan nemen want zulke meisjes zijn juist de liefste !!!!! en betrouwbaarste !!!!!!!!!!!!

    ik ben mezelf en verander voor niets of niemand en zeker niet voor zo,n kut popiopi trutten groepje !!!!!!!!!!!!!

    sorry dat moest er echt ff uit ik HAAT zulke meiden en mensen echt!!!!!!!!!!! ik meen elk woord van wat ik zei !!!!

    1 decennium geleden
  • Amaretto

    populair ja, nee, ja niet echt eigelijk. Nu nieuwe school, nieuwe start :)

    1 decennium geleden
  • louis32

    Heey, deze quiz was helemaal niet bedoeld om bepaalde mensen te kwetsen, sorry als het wel zo overkwam... (en zouden jullie misschien ook is de moeite willen doen om mijn story eens te bekijken , als niemand het iets vindt stop ik er mee....)

    1 decennium geleden
  • brokenxlady

    grijs muisje? Omdat ik niet aan mode doe, en me eerlijk gezegt niet helemaal kan vinden in de vragen, daarom klikte ik grotendeels maar wat aan. achja. ik ben ook niet bepaalt het standaart persoontje die op de wereld rond huppelt. :P leuke quiz btw.

    1 decennium geleden
  • purphose

    Poplair :)
    Ik had eerder verwacht niet populair maar geen grijze muis !
    Goh, toch beter nadenken dus :) Ach, misschien zag en dacht ik het ook allemaal verkeerd :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?