Welk reptiel ben jij

Benieuwd welk reptiel het best bij je past? Doe dan de test

Mogelijke uitkomsten

Anaconda (10 x uitgekomen)

Je houd veel van water en je bent sterk. Je voelt je groot en waarschijnlijk ben je dat ook. De anaconda is de op een na langste slang. Maar hij is wel de zwaarste slang. De anaconda is een wurgslang

Alligator (2 x uitgekomen)

Je bent vaak in het water maar bent ook graag in de buurt van mensen. Bijna niks houd je tegen. Je houd van zonnen.

Baardagaam (0 x uitgekomen)

Je houd van zon maar af en toe ook een frise regenbui. Je bent snel en kan goed jagen. De baardagaam is een hagedis uit Australië.

Reuzenschildpad (1 x uitgekomen)

Je hebt veel zelfvertrouwen en je kan goed verdedigen. Je bent niet al te snel maar toch ben je een sterk wezen.

Leguaan (2 x uitgekomen)

Je bent een goede klimmer en zit graag in een een boom met uitzicht op je favoriete landschap. Je bent erg ondeugend. En je kan wel eens heel groot worden.

Kaaiman (15 x uitgekomen)

Je bent een ondeugend typ. Maar als je boos bent wil niemand met je te maken hebben. Soms ben je met vrienden. Vaak alleen. Je bent een kleine krokodillen soort uit zuid Amerika.

Nijlkrokodil (2 x uitgekomen)

De jager van de Afrikaanse rivieren, en de ergste vijand van het nijlpaard. Je bent een echte krachtpatser. je ligt graag met vrienden en familie in het water te zonnen of te baden. Maar neemt soms ook afstand. Als je iemand in je macht hebt, dan luisterde hij meestal wel.

Cobra (1 x uitgekomen)

Het typ waar iedereen wel een beetje bang voor is. Je bent klein maar toch een gevaarlijk kind/volwassene. Je Child het liefst in je eentje. Toch ben je vaak gewild.

Boa constrictor (31 x uitgekomen)

Gevaarlijk avontuurlijk en goed klimmend typ. Dat ben jij. Je bent vaak populier. Je hebt veel vrienden maar je hangt toch vaak in je eentje uit. De boa constrictor is een 2-4 meter lange slang. Je bent een wurgslang

Bijtschildpad (7 x uitgekomen)

Je bent hapgraag en heel eigenwijs. Je zit vaak op tussen de rotsen op een strand of in een stromende rivier. Je hebt niet echt vrienden want je bent graag alleen.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?