Your journey with • One Direction part 2

Lieve lieverds, ik ben echt super blij met de reacties & daarom vandaag het vervolg (:
heel veel plezier met deze quiz
en laat vooral weten wat je ervan vind (flower)

hier zijn de andere delen.
Part 1


Mogelijke uitkomsten

Niall Horan (104 x uitgekomen)

Je kijkt naar de jongen die recht voor je staat met een enorme glimlach. "Is dat wel z'n goed idee?" je kijkt Niall vragend aan. Hij haalt zijn schouders licht op. Je lacht twijfelend, maar stapt dan toch het karretje in. Je houd je goed vast en je voelt hoe Niall de kar in beweging brengt. Niet veel later scheuren jullie door de hele winkel. Je probeert niet te gillen, maar aangezien je helemaal door elkaar word geschud gaat dat moeilijk. De jongen achter je schatert het uit en tevreden stopt Niall de wagen om op adem te komen. Hij helpt je uit het karretje door zijn hand naar je uit te steken. Je pakt hem vast en meteen voel je je huid branden wanneer zijn warme hand die van jou raakt. Je gaat voorzichtig staan en de jongen tilt je op om je daarna weer op de veilige grond te zetten. Zijn handen liggen op je heupen en langzaam verwijderd hij ze. Je wangen worden rood en snel begin je het karretje richting de kassa te duwen. Je laat Niall voor een paar seconde achter, maar als snel loopt hij met een grijns naast je. Het verbaasd je eigenlijk wel dat jullie niet zijn gezien of tegen gehouden zijn, aangezien er toch best veel personeel is. Jullie rekenen snel af en gooien op de parkeerplaats alles in de auto.
Jullie moeten nog lang rijden, maar jullie besluiten te stoppen, want het is al laat. Niall stopt de auto vlakbij een warenhuis. Hij legt zijn handen op zijn bovenbenen. Opeens begint hij breed te glimlachen en hij kijkt je aan. Je kijkt hem vragend aan. "Laten we een car sleepover doen" met een enthousiast gezicht bekijkt hij je. Je moet lachen en knikt. Nadat jullie de leuning van de achterbank naar achter hadden gedaan en het voedsel en de koffers naar voren hadden verplaatst, kwamen jullie erachter dat je helemaal geen deken had om onder te kunnen slapen. Niall vond dat helemaal niet zo erg, omdat hij het al warm had. Je keek toe hoe Niall zich probeerde uit te kleden. Het enige wat hij aanhad was een boxer. Happend naar adem probeerde je jezelf ook om te kleden. Je hield je slipje, BH en shirt aan voor de zekerheid. Jullie klimmen naar achter en gingen liggen. Je had aandachtig naar de jongen naast je geluisterd die een verhaal aan het vertellen was. Nadat je had gemeld dat je echt moe bent, ga je met je rug richting Niall liggen. Niet veel later voel je een lichaam tegen dat van jou. Nu heb je het zeker niet koud.

Zayn Malik (32 x uitgekomen)

Jullie lopen de McDonalds in. Je gaat zenuwachtig naast Zayn staan die het bord boven de kassa aan het bekijken is. Je besluit ook maar te gaan kijken om te beslissen wat je neemt. Uiteindelijk nemen jullie beide kipnuggets en een beker drinken. Je betaalt voor Zayn en jezelf en lopen terug naar de auto. Zayn opent de achterbak en gaat op het randje zitten. Hij klopt naast zich en je laat je naast hem zakken. Je eet genietend van je nuggets. "Het spijt me, dat ik te laat was" Je keek hem met een onderzoekende blik aan. Meent hij dit nou? Je maakt een 'uh' geluidje en slikt het stukje kip door. "It's alright'' mompel je. Eigenlijk vond je het vervelend dat hij te laat kwam, maar je vergeeft het hem. "Meen je dat?" vraagt hij, met een lieve glimlach. Je knikt en stopt je laatste nugget in zijn mond als hij zijn mond open trekt om wat te zeggen. Hij glimlacht en eet de nugget op. Je staat op en rekt jezelf uit.
Zayn klapt de achterbak dicht en jullie stappen weer in. Zayn rijd de weg weer op. "Waar gaan we vanavond slapen?" Met een bedenkelijk gezicht staar je naar de borden aan de rand en boven de snelweg. "He , mijn vrienden wonen hier dichtbij. Als je wilt kunnen we daar denk ik wel overnachten" stelt Zayn naast je voor.
Het bleek maar een kwartiertje rijden te zijn. Je maakte kennis met Danny en Ant. Ze hadden nog een logeerkamer over dus we hadden ze de koffers daar gezet. Het was avond en je was je boven aan het omkleden. Je trok je broek en shirt uit, totdat de deur openvloog. Zayn verscheen in de deuropening en kijk je eerst met grote ogen aan. Je gaf een gil en hielt je shirt voor je lichaam. "Omg, sorry'' Zayn bekeek je en grijnsde toen. "Wat?" Met een vragend gezicht keek je naar hem. "Je bent hot"

Liam Payne (37 x uitgekomen)

Een harde schreeuw verlaat je mond. "Liam!" hij kijkt je geschrokken aan. en houd een hand voor zijn ogen. "Het spijt me, ik .. " mompelt hij. Je droogt je in een razend tempo af en trek je lingerie aan. "Je mag weer kijken" Je borstelt je haar en bind het vast met een elastiekje. In je ooghoeken zie je Liam naar je kijken. Zijn ogen glijden over heel je lichaam. Je rilt even en wilt de badkamer uitlopen om je pyjama te pakken. Liam komt tussen jou en de deur staan. Hij kijkt je lustig aan. Oh god, je duwt hem aan de kant en loopt heupwiegend naar het bed. De jongen achter je bestudeerd je en snel doe je je veels te grote slaapshirt aan. Je kijkt Liam glimlachend aan. Oke, het was misschien even schrikken, maar hij heeft niets gezien. Wat zocht hij eigenlijk in de douche?
Je kruipt op bed en pakt je tijdschrift. Liam loopt naar de andere kant van het bed en je ziet hoe hij zich uitkleed. Zijn shirt word verwijderd. Zijn gespierde borst word zichtbaar en je kan het niet laten om te kijken. Ook trekt hij zijn broek en sokken uit en gaat naast je onder de dekens liggen. Hij ligt met zijn hoofd naar je toe. Je gooit het tijdschrift na een tijdje door de kamer en doet het lampje naast het bed uit. Het is meteen donker en snel ga je onder de deken liggen, waarna je je meteen een stuk veiliger voelt. Als je goed ligt voel je Liam bewegen. Je voelt opeens een warme hand op je been en je er komt een gilletje uit je mond. Liam komt dichter naar je toe. "Wat doe je?" vraag je toch wel bang. Twee zachte lippen worden tegen je slaap aangedrukt. De hand beweegt heen en weer en zorgt ervoor dat de plek warm word. Je word bang en kruipt snel het bed uit. Je ziet een zwarte waas rechtop in bed zitten. Je hoort hem zuchten en hij stapt net als jij ook het bed uit om vervolgens naar je toe te lopen. "Liam, laat me met rust" fluister je. Je voelt zijn lichaam tegen dat van jou en je zet stappen naar achter tot je de muur raakt. Een warme hand word op je wang gelegd en niet veel later twee lippen op die van jou.

Harry Styles (91 x uitgekomen)

Jullie reden in het bos. Ergens langs het hobbel pad zag je een bordje met 'Pas op beren'. Je vond het gelijk al een slecht idee. Harry reed verder tot jullie bij kleine boshutjes aankwamen. Het stond serieus midden in het bos en het zag er gezellig uit. Je stapte uit en keek naar het gebied rondom je. Je zag een klein beekje en achter de bossen een paar bergen staan. Je hoorde hoe Harry naast je komen staan. Niet snel draaide hij zich om en hij pakte de koffers. Jullie liepen naar het huisje, nadat jij en Harry ingecheckt hadden. Je duwde de piepende deur open en toen je het bed zag had je gelijk zin om de slapen. Je gooide je koffer in de hoek en kroop onder de dekens. Je hoorde Harry lachen. Je keek glimlachend voor je uit. Het bed lag heerlijk, eerder hemels. Het was donker en best laat. Toen Harry zijn kleren uit trok, leverde dat gekraak op van het bed. Je probeerde je ook uit te kleden, maar een skinny jeans krijg je niet makkelijk uit. "Uh, Harry? kan je me .. helpen?" vroeg je en Harry stond op. Hij pakte je enkels en trok je broekspijp naar zijn kant zodat je broek van je benen afgleed. Harry gooide de broek aan de andere kant van het hutje wat zo'n 4 meter was. Je mompelde iets wat moest lijken op een dankje. Opeens klom Harry over je heen. Hij duwde je benen openen en ging er tussen liggen. Je hielt je adem in toen je zijn zachte krullen tegen je voorhoofd voelde. "Laat me je ook helpen met je shirt" fluisterde Harry in je oor en zijn vingertoppen streelde je buik. Je kon niks met je benen, want Harry lag er tussen. Het enige wat je kon was wijder of ze om Harry heen slaan. Lippen drukte zacht tegen het puntje van je neus. Je keek Harry zonder wat te zeggen aan. Wat kon je überhaupt zeggen?

Louis Tomlinson (46 x uitgekomen)

Je had tevreden toegekeken hoe Louis de tent in elkaar had gezet. Wat blijkbaar nog moeilijk was ook. Zuchtend kijkt Louis me aan. "Hij is klaar. We moeten alleen de koffers er nog in doen." Je staat op en trekt je koffer mee over het gras naar de tent. Met een grote zwaai vliegt hij de tent in. Je kruipt de tent in en gaat op het tweepersoons luchtbed zitten. Louis komt op handen en knieën de tent in, waardoor zijn shirt naar beneden hangt en je goed naar zijn tattoos kan kijken. Je bijt op je lip. De jongen gaat ook op het luchtbed zitten. Het was buiten al donker en je had buiten ook een klein lampje aangezet Binnen in de kleine tent staat er ook een. Je wrijft even in je ogen en kijkt slaperig naar het kussen op het bed. "Ga maar slapen, je ziet er moe uit" zegt Louis. Je draait je hoofd en glimlacht naar hem. Je kijkt naar je shirt en wil het uittrekken, maar je durft niet omdat Louis kijkt. Je kijkt twijfelend op. "Ik kan omdraaien als je dat wilt" Louis kijkt je vragend aan. Je knikt en Louis gaat op zijn buik op het bed liggen. Je trek je shirt uit en je broek moet er ook aan geloven. Je gaat snel onder de deken liggen. "Je kan kijken" fluister je zacht. Louis komt omhoog en trekt zijn eigen shirt uit. Je opent je ogen een klein stukje en hapt naar adem. Ook trapt hij zijn broek uit. Je ziet hem kijken en snel doe je je ogen dicht. Je hoort iets schuiven en bewegen. "He", word er in je oor gefluisterd. Je opent je ogen en kijkt recht in twee ogen. Twee lippen drukken op die van jou. Je deken word ophoog gedaan en een warm lichaam ligt tegen dat van jou. Louis laat je lippen los om op adem te komen. Hij gaat boven je hangen en zijn hand streelt zacht over je buik. Zijn hand vind zijn weg naar boven. Zijn vingertoppen glijden zacht over je borst. Je kijkt hem twijfelend aan. "Gaan we seks hebben?" fluister je zacht, bang voor zijn antwoord. "Ik denk het"

Statistieken

Statistieken

Reageer (49)

  • offpindaxx

    Vervolg pleasss ! Xx

    1 decennium geleden
  • cassandra42

    please vervolg??? :X

    1 decennium geleden
  • donna2000

    Niall <3
    Vervolg, vervolg, vervolg!!!!!!!!!!!!! Pleaseeee!!!!

    1 decennium geleden
  • NeilaHoran

    Vervolggggg!!!
    Wil je het laten weten??

    1 decennium geleden
  • streetlightlwt

    Niall *-*
    Vervolg? ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?