Your journey with • One Direction

Je gaat samen met je moeder verhuizen. Jullie nieuwe huis is best ver weg, dus jullie moeten met de auto.
Alleen hebben jullie 2 auto's & kan je maar in één auto tegelijk rijden. Jij moet dus in de andere auto naar
het nieuwe huis rijden, maar je hebt je rijbewijs no niet! Jou moeder en haar vriendin hebben samen
besloten om de zoon van de vriendin van je moeder en jou samen naar jou nieuwe huis te laten rijden.
Het nu juist zo dat je de jongen helemaal niet kent, dus je hebt helemaal geen zin om met een onbekende in 1 auto te zitten voor een tijd.
Als je de jongen ontmoet kijk je met een heel ander beeld naar de reis.

Mogelijke uitkomsten

Niall horan (278 x uitgekomen)

Je opent de deur en kijkt recht in 2 oceaan blauwe-ogen. "Uh, hai" mompel je en klemt je hand om het handvat van de koffer achter je. Hij glimlacht lief naar je. "Hey, ben je er klaar voor?" vraagt hij zelfverzekerd. Je knikt uitbundig en duwt de deur verder open om je koffer door de deuropening.
De jongen beweegt naar achter om je erdoor te laten. Je loopt op je hippe schoenen over het pad in de voortuin. Je overhandigt de autosleutels aan de jongen en hij neemt je koffer mee naar de achterbak om hem er vervolgens in te leggen. Je kijkt grinnikend toe hoe hij bijna zijn hoofd stoot tegen de achterbakklep. Hij grijnst naar je en opent de deur om in te stoppen, wat jij ook doen. Jullie gooien op hetzelfde moment de deur dicht. "Ik heet Niall" zegt hij en start de auto op. "Ik heet (Y/N), leuk je te ontmoeten" zeg je en bekijkt ondertussen zijn haar wat enorm schattig zit. "Zullen we eerst wat snacks inslaan voordat we weggaan?'' vraag je. Niall knikt tevreden. Je wijst hem de weg naar de dichtstbijzijnde supermarkt en jullie nemen een parkeerplek in beslag. Als je een mandje wilt pakken staat Niall al naast je met een kar. "Zoveel gaan we toch niet meenemen?" vraag je verbaasd en knikt naar de kar. Niall lacht en loopt op zijn gemakje verder. Je legt het mandje terug en loopt achter hem aan. Als jullie 5 gangpaden verder zijn ligt de mand al voor de helft vol. Niall staat specifiek te kijken welke smaak mentos hij wilt. Hij neemt uiteindelijk degene met de kleurtjes. Hij gooit ze in de mand en kijkt je kinderlijk aan, waardoor je moet lachen. "Zin in een ritje?" vraagt hij.

Zayn Malik (91 x uitgekomen)

Je liep ijsberend in de voortuin op de onbekende knul te wachten. Hij was gewoon al 20 minuten te laat!
Je plukte wat aan je superman shirtje. Je besefte uiteindelijk dat rondlopen geen manier was om de tijd te doden. Je liep naar de auto toe en deed de achterklep open om op het randje te gaan zitten. Je had alles de afgelopen week precies uitgestippeld en de jongen, die nog steeds niet was komen opdagen, had alles dus verknalt. Je liet je benen over de rand bungelen en zetten je iPod aan. Misschien kwam hij wel niet. Je had echt geen idee hoe de jongen er ook maar uit zag of hoe hij zich gedroeg. Je slingerde met een boogje je benen naar de andere kant van de bak en ging horizontaal liggen om nog een beetje relaxed te worden. Je sloot je ogen en floot mee met de muziek tot je werd aangetikt. Je schrok en keek een knappe jongen aan. Hij keek je aan terwijl hij op zijn onderlip beet. Je trok je oortjes uit je oren en ging rechtop zitten. "Hey, ik ben Zayn" zei hij en pakte je hand om je omhoog te trekken. "Ik ben (Y/N)" zei je stamelend en liep voorzichtig zijn hand los. Zayn had prachtige bruine ogen en volle lippen.
Je wist gelijk dat je geen kans maakte bij hem. Er heerste een vervelende stilte. "Zullen we maar gaan?" vroeg je en je stapte zonder antwoord in de auto. Zayn kwam 10 seconden later de auto in en deed zijn gordel om. Hij start de auto en reed met jou hulp naar de snelweg om vanuit daar naar jou nieuwe huis te rijden. Opeens sloeg zayn af en je vroeg niet-begrijpend wat hij ging doen. "Ik vond het wel een goed idee om elkaar beter te leren kennen, dus wat vind je lekker?" vroeg hij en zette de auto tot stilstand. Je dacht even na. "Ik hou wel van Macdonalds" zei je. "Nou dan gaan we dat even halen, om samen op te eten" zei Zayn en liep naar de Macdonalds.

Louis Tomlinson (83 x uitgekomen)

"Hey, wakker worden" word er in je oor gefluisterd. Je kreunt en opent je ogen in een soort van slow motion stand.
2 twinkelende blauwe ogen kijken je aan. "Hey Sunshine" mompelt de jongen boven je en je glimlacht breed. De jongen lacht naar je en komt omhoog om jou ook omhoog te trekken. "God, ben ik nou serieus in slaap gevallen? hoe lang stond je daar al naar mijn gesnurk te luisteren?" zeg je beschamend. Hij schud zijn hoofd. "Je slaapt wel schattig" zegt de jongen en lacht. Je kijkt blozend naar de grond. "He kom op, je hoeft je niet te schamen" hoor je de jongen zeggen en hij pak je koffer om hem naar de auto te brengen. Je loopt langzaam achter hem aan. "Ik ben Louis" zegt hij en gooit je koffer met een knal in de kofferbak om hem daarna hard dicht te knallen. "Ik heet (Y/N)" zeg je en stapt in. Louis gaat naast je zitten en stelt voor om eerst Starbucks te halen. Je knikt als bevestiging en jullie rijden naar Starbucks en komen terug beide met een milkshake karamel.
Jullie rijden beide drinkend door naar het nieuwe huis. "Zullen we een spelletje spelen?" vraag je. "Ja, we kunnen het ja en nee spel doen" zegt hij en niet veel later zit je helemaal in het spel. "Geloof je in liefde op het eerste gezicht?" vraagt Louis. "Natuurlijk doe ik dat" zeg ik.
"Heb je al gezoend?" vraagt Louis. "Niet echt" geef je als antwoord. "Met mijn moeder wel, maar niet met een jongen" zeg je.
Je kijkt opzij en ziet Louis zachtjes lachen.

Liam Payne (52 x uitgekomen)

Je trekt de 2 plukken haar nog eens goed strak aan zodat je zeker weet dat je staart niet gaat uitzakken. Je drinkt je blikje cola leeg en gooit hem daarna in de prullenbak. Vanuit je ooghoeken zie je een jongen in een blouse het pad oplopen. "He, jij moet (Y/N) zijn" zegt hij. Je ogen glijden over zijn kleding en blijven hangen bij zijn ogen. Ze zijn prachtig. "Ja, en jij bent?" vraag je. "Ik ben Liam" zegt hij.
Hij wrijft met zijn hand in zijn nek. Wat enorm sexy is. "Kan ik je helpen met je koffer?" vraagt hij en knikt naar mijn babyblauwe koffer. "Uh ja, dat zal fijn zijn" zeg je en Liam tilt je koffer op en legt hem achterin. Liam houd de deur voor je open en je glimlacht lief naar hem. Als je bent ingestapt gooit hij de deur dicht en stapt zelf ook in. Jullie zijn zo'n 3 uur onderweg totdat jullie bij een hotel aankomen en besluiten daar te overnachten. Je had wat geld bij elkaar gehaald om daarvan eten, drinken en de overnachting van te kunnen betalen. Jullie vragen of er misschien nog 2 kamers over zijn, maar helaas. Alleen de huwelijkskamer is nog vrij. "Laten we die dan maar nemen" zeg je twijfelend en geeft de man geld. eenmaal in de kamer besluit je te douche. Je doet de deur dicht en kleed jezelf uit om onder de warme stralen te stappen. Je dompelt bijna in slaap onder de douche als opeens de deur opengaat. Je geeft een gil en probeert je vrouwelijke delen te bedekken.

Harry Styles (198 x uitgekomen)

Je zat naast Harry in de auto. Jullie waren ongeveer zo'n 3 uur onderweg. Je bekeek het stappenplan van jou moeder. Ze had alles uitgestippeld. De hotels had ze al geboekt en ze had wat geld aan je gegeven om eten en drinken van te kunnen kopen. Je hoorde Harry zuchten. "Wat is er ?" vroeg je zacht. Je voelde voor een paar seconden 2 ogen op je huid branden. "Ik zat te denken of we wel dat stomme reisschema van je moeder moeten aanhouden" zei Harry eerlijk. Hij had gelijk. Dat schema stelde niks voor en je zag gelijk dat er geen lol aan te beleven was. Je sloeg het reisboekje dicht en gooide het naar de achterbank waar het met een knal neerkwam. "We kunnen one way" zei je "Or another" vervolgde Harry je zin. Je glimlachte en sloeg de kaart open en volgde met je vingertop de weg die jullie nu volgde. Je bekeek de omgeving op de kaart nog eens goed en zag toen een park midden in het bos. "Perfect, kijk" zei je en hield de kaart voor Harry's gezicht, maar zo dat hij nog wel op de weg kon letten. Harry keek snel en knikte.
"We moeten wel nog 2 en een half uur rijden" mompelde je. In je ooghoeken zag je dat hij zijn schouders ophaalde.
"Oke, let's go" zei je en probeert de kaart weer op te vouwen. Wat echt onmogelijk is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (54)

  • Loner_girl

    Louis!!!

    9 jaar geleden
  • Hxpstertho

    Liammmm

    1 decennium geleden
  • xxNouisxx

    Sorry ik had niet gezien dat er al een vervolg was.

    xx

    1 decennium geleden
  • xxNouisxx

    Niall! Vervolg please

    1 decennium geleden
  • Truster

    Louuuuisss

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?