Welke Total Drama puber ben jij?

Total Drama, gebaseerd op meerdere reality shows waar pubers rond een jaar of zestien de strijd aan gaan om één miljoen -of als ik -Island- honderd duizend euro te winnen. Hierbij zijn verschillen qua persoonlijkheid, verschillen qua uiterlijk en verschillen qua het spel "spelen." Maar op wie lijk jij nou het meesten?

Wait..
-Je hebt kans op alle personages van Island, Action en World Tour. Niet de Revange.
-Omdat mijn favorieten vooral jongens zijn, heb je ook zeker kans om op een jongen te lijken.
-Vul dit persoonlijk in, er zijn genoeg antwoorden.

Mogelijke uitkomsten

Alejandro (9 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Alejandro. Jij bent iemand met tactieken, jij bent iemand die voorbereid is en onwijs slim is in het bedenken van listen. Zowel om mensen te bedriegen, dan om ze te helpen. Dat maakt je sluw, maar wel betrouwbaar. Terwijl je dat misschien, helemaal niet bent.

Beth (19 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Beth, gelinkt als de Wannabe Girl. Je doet wat je gevraagd word, alleen niet altijd op het goeie moment. Daardoor zetten mensen het vertrouwen op je, maar wel een dun vertrouwen. Als je namelijk een band breekt, zullen ze wraak op je nemen. Blijf op jezelf en laat je niet afhangen van andere.

Blaineley (6 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Blaineley. Je bent zelfverzekerd, alleen iets té. Je enige doelen in het leven zijn knap en beroemd worden. Maar ook jij hebt je dagelijkse persoonlijke momenten, waar uitstraalt dat je duidelijk niet perfect bent, zoals je je voor doet.

Bridgette (31 x uitgekomen)

Jij bent Bridgette, gelinkt The Surfer Girl. Jij komt tot rust in de zee, en surft graag. Voor de rest ben je erg chill. Stress is geen woord voor jou, zolang alles goed gaat heb jij geen toevoegingen aan het leven. You go, girl!

Cody (67 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Cody, gelinkt The Geek. Je weet alles van technologie, ook speel je graag instrumenten, maar bent een tikkeltje onhandig. Zowel in het doen, als in het spreken. Jij haalt geen JONGENS aan de haak met je eindeloze gesmeek. Eerder dat de jongens om je acties lachen dan dat ze er echter al serieus op in willen gaan.

Courtney (17 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Courtney, gelinkt The Type A. Alles moet bij jou volgens de regels, als dat niet zo is ga je door het lint. Gestructureerd heet dat. Elke kans die je kunt grijpen om dichter bij het miljoen te komen, neem je. Je doet er alles aan om het te winnen, maar verliest overigens net zo vaak.

DJ (6 x uitgekomen)

Jij bent DJ, gelinkt The Brickhouse With Heart. Alles wat jij wilt in de competitie is winnen, en als het niet mee zit naar huis. Je bent gek op dieren, alleen kunnen ze niet goed met je overweg. Ook heb je vaak heimwee, omdat je je gezellige familie thuis mist. Ook al lijk je op een bodybuilder, je bent een softie.

Duncan (20 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Duncan, gelinkt The Delinquent. Jij bent iemand met je eigen stijl, maar je bent vooral heel erg luidruchtig en fout. Je bedreigd mensen graag, waardoor ze bang van je worden. En jij vind dat fijn. Maar achter je slechte persoonlijkheid zit een teer hartje.

Eva (12 x uitgekomen)

Jij bent Eva, gelinkt The Female Bully. Jij bent luidruchtig en sportief, maar vooral gemeen tegen anderen. Wanneer ze niet doen wat je zegt of wat je wilt, ga je volledig door het lint en doe je er alles aan om ze je te laten gehoorzamen.

Ezekiel (0 x uitgekomen)

Jij bent Ezekiel, gelinkt The Homeschooled Guy. Jij hebt je eigen mening, maar doordat je nooit een standpunt in een sociaal leven hebt bereikt uit je je mening op de verkeerde manier, waardoor mensen je verkeerd opvatten en tegen je aan kijken. Hierdoor hou jij het bij racen nooit lang vol.

Geoff (10 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Geoff, gelinkt The Funniest Guy Around. Jij bent cool, en pakt alles op een makkelijke manier aan. Je houd van feesten en kent totaal geen stress in je leven. Je leeft maar één keer, dus je moet er maar het mooiste van maken.

Gwen (2 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Gwen, gelinkt The Loner. Je bent erg op jezelf, het liefst wil je graag alleen zijn zonder drukte en ongein om je heen. Je irriteert je ook dodelijk aan mensen die aandacht van je willen krijgen, enkel je vrienden mogen dat.

Harold (2 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Harold, gelinkt The Dweeb. Jij weet alles. Je weet het woordenboek uit je hoofd, je weet wanneer de tachtig jarige oorlog begon en je weet wanneer Napoleon geboren is. Maar wat je niet weet, is dat mensen door je intelligentie een hekel aan je krijgen. Kijk uit voor je reacties.

Heather (5 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Heather. Gelinkt The Queen Bee. Je bent sluw en gemeen. In het spel ken jij geen vrienden, enkel vijanden. Zo probeer je elke vijand op een wijze manier uit te schakelen. Je speelt het spel voor jezelf, en niet voor andere. Dus helpen? Dat is zeker een grapje!

Izzy (5 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Izzy, gelinkt The Psycho Hose Beast. Mensen snappen nooit wat jij doet, je lijkt wel een sneltrein. Door je psychische aandoeningen lijken mensen je niet te volgen en nemen ze je ook niet serieus. Maar dat maakt je niks uit, zo ben je nou eenmaal. Vrolijk en opgewekt!

Justin (1 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Justin, gelinkt The Eye Candy. Je bent knap en dat weet je van jezelf. Iedere keer als je mensen hindert kijken ze verbaasd naar jou uiterlijke schoonheid. Maar erg slim, dat ben je niet. Uiterlijk is stipt nummer één.

Katie (4 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Katie, gelinkt The Sweet Girl. Je bent erg zorgzaam en betrokken, maar jou band met je beste vriendin is een onbreekbare band. Je bent afhankelijk van haar, en zij van jou.

Leshawna (6 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Leshawna, gelinkt The Loud Chick. Jij laat weten wat je denkt, en als mensen daar problemen mee hebben komen ze met jou aan de haak. Je bent erg beschermend tegenover iedereen, en laat je niet van het brood eten.

Lindsay (16 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Lindsay, gelinkt The Dumb Princess. Jij begrijpt wel vaker dingen niet. Het enige waar jij je mee bezig houd is de namen van je lipgloss\\\'jes uit je hoofd leren. Zo blond als wat.

Noah (97 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Noah, gelinkt The High IQ. Jij denkt overal over na, maar gaat overal te serieus op in. Je bent extreem intelligent, cynisch en ontzettend lui. Sporten is sowieso iets dat jij niet doet. Voor de rest lees je graag boeken. De rest hekelt zich dood aan je gevlekte persoonlijkheid. Wanneer ben je eens positief?

Owen (3 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Owen, gelinkt The Party Guy. Jij bent vriendelijk tegenover andere, je bent behulpzaam en je doet je best om al je angsten te overwinnen. Toch kunnen sommige er niet tegen als je weer eens onmogelijke vragen stelt, waarop niemand kan antwoorden.

Sadie (2 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Sadie, gelinkt The Sweet Girl's Friend. Net zoals Katie, ben je gehecht aan je vriendin. Toch vind je het soms moeilijk om te accepteren dat je beste vriendin meer aandacht krijgt, dat maakt je stikjaloers.

Sierra (10 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Sierra. Gelinkt The Uber Fan. Jij bent een echte fan girl van top tot teen. Beroemdheden zijn niet veilig meer in jou buurt. Mensen irriteren zich daarom ook dood aan jou uren lange gepraat over je idool. Maar jij schaamt je er helemaal niet voor.

Trent (4 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Trent, gelinkt The Cool Musician. Jij bent onwijs muzikaal en vindt jezelf altijd in muziek. Voor de rest ben je kalm en ga je goed om met andere, maar soms kun je een tikkeltje té aardig zijn en té goed zijn voor andere. Waardoor mensen je kunnen gaan gebruiken.

Tyler (19 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Tyler, gelinkt The Sporto Who Sucks At Sports. Je sport het liefste elke dag, elk uur, elke minuut, zelfs elke seconde. Er is alleen één probleempje, je kunt niet goed sporten. Door je onhandigheid in sporten stel je je vrienden op de proef, waardoor ze zich gaan hekelen aan je domme gedrag.

Niemand. (47 x uitgekomen)

Helaas, jou persoonlijkheid is zo uniek dat je op geen van alle lijkt! :(

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Marisha

    Noah
    Eigenlijk klopt dat wel.

    7 jaar geleden
  • amber1

    cody oke ik lijk echt zo veel meer op Zoey, maar ja die zit er dus niet bij.

    7 jaar geleden
  • sallydegroot

    Blainley

    8 jaar geleden
  • tinkerbel1

    Code. Nou ik wilde iemand anders mwehh

    8 jaar geleden
  • zupper

    Noah en Cody(H)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?