Welk type anime girl ben jij?

Ik speurde eens rond en zag dat er eigenlijk bijna geen nieuwe quizen waren over anime types. Dus ik dacht, ik ga aan de slag. Ontdek wat voor type jij bent. Ben jij Tsundere, Yandere, Chibi, Kuudere of iets anders? Ontdek het nu! En vergeet niet een kudo te geven voor mijn harde werk! (I know you wouldn't.)

Mogelijke uitkomsten

Tsundere (45 x uitgekomen)

Jij bent een typische tsundere:
Jij bent bang om je zwakke punten te versterken, én om je liefde te uiten. Hierdoor maak je altijd ruzie met je crush of ga je helemaal door het lint. Toch diep van binnen ben je heel erg gevoelig en geef je veel om mensen.

Voorbeelden van tsundere personages zijn Shana van Shakugan no Shana, Minami Shimada van Baka to Test to Shoukanjuu!, Louise de la Valliere van Familiar of Zero en England van Hetalia (lol)

*Mijn favoriet

Yandere (26 x uitgekomen)

Jij bent een typische yandere:
Je lijkt heel erg aardig en lief, maar wanneer iemand aan jouw crush zit of je crush je afwijst word je woedend en werkelijk waar een moordmachine. Beter maar niet spelen met jouw gevoelens.

Voorbeelden van yandere personages zijn Yuno Gasai van Mirai Nikki, Kotonoha Katsura van School Days, Lucy van Elfen Lied en Misa Amane van Death Note.

Loli (2 x uitgekomen)

Jij bent een typische loli:
Je ziet er uit alsof je heel jong bent, maar eigenlijk ben je een stuk ouder. Daarnaast gedraag je je ook nog als een klein kind. Mensen schatten je niet zo snel zo oud als je werkelijk bent.

Voorbeelden van loli personages zijn Rikka Takanashi van Chuunibyou demo Koi ga Shintai!, Yoshino van Date a Live, Victorique de Blois van Gosick en Kobato Hasegawa van Boku wa Tomodachi ga Sukunai.

Kuudere (32 x uitgekomen)

Jij bent een typische kuundere:
Je bent altijd erg stil en houd je vaak op de achtergrond. Ondanks je heel koudbloedig lijkt, ben je altijd leuker om als persoon te spreken dan je bent in een groep. Je bent erg intelligent en/of bent een logische denker over van alles.

Voorbeelden van Kuundere characters zijn Mei Misaki van Another, Kanade Tachibana van Angel Beats, Shiina Mashiro van Sakurasou no Pet na Kanojo en Yuki Nagato van The Melancholy of Haruhi Suzumiya.

Dandere (63 x uitgekomen)

Jij bent een typische dandere:
Je bent erg onsociaal en je praat erg weinig. Tot een betrouwbaar persoon je de groep ik leid en je iets socialer word. Je hecht je ook heel erg aan dat persoon, denk aan een goede vriendin van je bijvoorbeeld.

Voorbeelden van dandere personages zijn Sawako Kuronuma van Kimi Ni Todoke, Nagisa Furukawa van Clannad (Afterstory), Hinata Hyuga van Naruto en Mizuki Himeji van Baka to Test to Shoukanjuu! (die volgens mij ook iets weg heeft van yandere)

Genki (26 x uitgekomen)

Jij bent een typische genki:
Je bent luid, vrolijk en enthousiast. Vriendinnen vinden je altijd het zonnetje van de dag. Als genki weet je dat je niet veel suiker mag, maar toch kun je er nooit van af blijven. Binnen enkele secondes stuiter jij alweer de lucht in.

Voorbeelden van genki personages zijn Kushieda Minori van Toradora!, Tomo van Azumanga Daioh, Kamiigusa Misaki van Sakurasou no pet na kanojo

Chibi (20 x uitgekomen)

Jij bent een typische chibi:
Je bent nogal de kleinste en een ontzettende huilebalk. Daarnaast ben je heel vriendelijk en lief en heb je heel veel respect voor je vrienden. Ook ben je een tikkeltje onhandig, maar dat maakt niet uit.

Voorbeelden van chibi personages zijn Manaka Mukaido van Nagi no Asukara en Mikuru Asahina van The Melancholy of Haruhi Suzumiya.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Yuzu

    Genki Klopt half maar wel een leuke quiz !!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?