Maak jij kans om een frikandellenwedstrijd te winnen?

Tja, ik zat net ik hou van Holland te kijken, en toen kwam de vraag: 'Op hoeveel frikandellen staat het Nederlands record frikandellen eten in een uur?' Het record staat op 47 frikandellen in een uur! Aangezien ik gek ben op frituren leek het mij leuk om hier een quiz over te maken. Dus: hoeveel frikandellen kan jij op?

Mogelijke uitkomsten

geen (3 x uitgekomen)

Jij kunt beter meedoen aan een wedstrijd appels eten. Dat is in ieder geval een stuk beter voor je figuur

1 frikandel (6 x uitgekomen)

1frikandel vind jij lekker, maar meer hoef je er niet

een paar (12 x uitgekomen)

een paar frikandellen kun jij nog wel op, maar als je er meer eet word je kotsmisselijk.

ongeveer 10 (10 x uitgekomen)

jij houdt van frikandellen en jij kunt er ongeveer 10 op. best wel een goede score, maar toch nog lang niet hoog genoeg om te kunnen winnen

Een stuk of 30 (3 x uitgekomen)

Ik denk dat weinig mensen je dit nadoen, haha

Rond de 40 (1 x uitgekomen)

Zozo, jij komt in de buurt!! Het record verbreek je alleen net niet.. Ik zou na de wedstrijd wel even een hele week gaan hardlopen, anders heeft de wedstrijd je alleen maar opgeleverd dat je een kilootje zwaarder bent, en heb je het record niet eens verbroken :P

48 (15 x uitgekomen)

JAAAAAAAA jij bezit een groot frikandellen eet talent! haha. Ik zou meteen meedoen aan een wedstrijd, want jij kan het record nog weleens verbreken. Trek wijde kleren aan, om te voorkomen dat je halverwege de wedstrijd uit je broek scheurt :P , en gaan met die banaan, eeh.. frikandel!! You rock!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Amzilla

    ghehehehe, nee, ik zou niet meedoen an een frikandellenwedstrijd... ik probeer fastfood een beetje te vermijden, want het gaat heel fast mijn mond in. en dat wil ik niet. nope.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?