Wat zeggen jou ogen

Doe de vragen en kom erachter wat.jou karakter is qua ogen

VEEL PLEZIER :)

Mogelijke uitkomsten

Helder blauw (91 x uitgekomen)

jou ogen zijn mooi helder blauw, de jongens vallen voor je prachtige ogen, maar word niet te zelfverzekerd. Voor de rest kun je ook erg inteligent zijn maar je hebt zo je momenten dat je je echt even los moet laten gaan en je even gek moet doen, het boeit jou niet wat andere van je vinden. Bij jou zou je mooi met oogpotlood een lijntje moeten trekken en goede mascara. Laat je ogen opvallen! Ook staat de kleur roze jou goef als oogschaduw, lekker fel staat altijd goed. :)

Grijs (47 x uitgekomen)

jij hebt de kleur grijs, vaak zit er nog wel een kleurtje door. Je hebt prachtige donkre ogen die jou mysteriues maken, jongens zijn daar dol op. Jij hebt ook een tikkeltje onzekerheid in je, dat is nergens voor nodig! Je moet eens een keer lekker gek doen. Be yourself. Ik zou je aanraden om eens groen aan te doen, een wit shirt met groene strepen bijv. of een groene broek zou vast geweldig bij jou ogen passen. Met wat mascara en een felle kleur zien jou ogen er fantastisch uit. ;)

Bruin (105 x uitgekomen)

Jij hebt prachtige bruine ogen, jij hebt een wat buitenlandse uitstraling sommige jongens vinden dat echt helemaal te gek. Jij bent een echt lief persoon maar kan ook een echte bitch zijn, zorg niet dat jij mensen onzeker gaat maken daar maak je geen vrienden mee, maar die lieve kant vind iedereen leuker en waarschijnlijk laat jij die ook zien. Jij kunt het best bij wat mascara en donkere oogschaduw blijven meer is niet nodig om jou een perfecte uitstraling te geven. :)

Groen (65 x uitgekomen)

jij hebt mooie groene ogen, deze kleur komt niet vaak voor maar is een prachtige kleur, deze kleur vinden jongens ook leuk. Jij hebt wat apparts in je je bent ook leniger dan de meeste mensen, ook kun je van die momenten hebben later WTF heb ik dat echt gedaan? Voor de rest ben je ook grappig en lach je veel, je bent echt een leuke vriendin. jij hebt aan wat mascara en oogpotlood al genoeg je hebt al zo'n bijzondere kleur je hebt er niet veel meer voor nodig. :)

Statistieken

Statistieken

Reageer (26)

  • Narry1D

    Blauw!!! :)

    1 decennium geleden
  • Jiyomi

    Bruin, hmmm, ik ben geen b*tch :/

    1 decennium geleden
  • FluffyUnicorn

    Bruin! Jepp, klopt inderdaad (: .

    1 decennium geleden
  • LaDispute

    grijs. leuke quiz!(hoera)

    1 decennium geleden
  • Bethel

    Bruin, klopt best wel

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?