Superstar Or Just A Person

De wereld van muziek... dat staat vast voor geld en on night-stands... maar deze jongen beleefd alles heel anders. komt dat door zijn afkomst of misschien iets heel anders??

Mogelijke uitkomsten

My 1e love (6 x uitgekomen)

Ik sla op de drums. Mijn band en ik zijn al anderhalf uur voor de fans aan het spelen. Het gaat al zeg ik het zelf, fantastisch. Ik drums zoals ik nog nooit heb gedaan en mijn solo's zijn fantastisch. Iedereen geniet en de sfeer kan niet beter. Na het concert komt er een heel mooi meisje naar me toe en gaan we samen naar mijn mooie, 5 sterren kamer.

Ik voel iemand aan m'n arm trekken. Ik rek me uit en kijk om me heen. Geen mooi meisje en geen mooie kamer. Het enige wat ik kan zien is Katarina, die aan het dekbed staat te trekken. "ik weet het, ik weet het" mompel ik. Ik kan er niet tegen dat ze me altijd zo vroeg wekt, maar nu moet het wel. Ik ga naar Amerika, eindelijk weg uit Mexico. Niet dat ik Mexico haat, nee juist niet, het is een prachtig land met een prachtige cultuur. De einige reden dat ik naar Amerika ga, is omdat ik dan eindelijk mijn droom kan waar maken en een normaal bedrag per week verdienen inplaats van 1 dollar per dag. Mijn moeder is het roerend met me eens en mijn vader, tja als die nuchter zou zijn zou die het vast fantastisch vinden. Sinds hij ontslagen is krijgen we maar net het brood op de plank. Niet dat we het zo slecht hebben, in het dorp kan ik zo 10 families aanwijzen die het slechter hebben dan wij. Maar ik ga hier weg, en dat is wat telt, misschien als ik genoeg geld heb verdient haal ik mijn hele familie ook naar Amerika.

Wordt vervolgd

nope (10 x uitgekomen)

probeer het nog een keer

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?