First love (One Direction)

First love :)

Wie is jou eerste liefde van One Direction :)

Mogelijke uitkomsten

Liam Payne (49 x uitgekomen)

Ik liep samen met mijn vriendin en mijn broer in de stad in. Ik wist niet waar we heen gingen maar ik was heel erg benieuwd. Ik keek om me heen en zach een winkeltje. Mijn broer keek me aan en lachte en zei " je bent toch fan van One Direction he ? " ik keek naar hem en knikte en zei " waarom vraag je dat ? ". Mijn broer lachte en keek me aan en zei " ik weet dat hun nieuwe cd uit komt en dat ze komen signere " ik keek naar mijn broer en zei " hoe weet jij dat " mijn broer keek me aan en lachte en zei " mijn baas zei het ". Ik keek hem blij aan en zei " wouw ". Mijn vriendin keek me aan en zei " ga maar eens kijken " ik keek naar mijn broer en vriendin en knikte en liep de winkel in.

Ik keek rond en zach inderdaad de nieuwe cd van One Direction staan. Ik liep erheen en pakte een cd en dacht " wouw ik heb hem als eerste " ik wilde naar de kassa lopen maar knalde tegen een jongen aan. Ik keek op en zach Liam Payne staan. Hij was echt nog mooier in echt dan op de cd. Hij keek me aan en zei " sorry meis " ik keek hem aan en zei " dat maakt niet uit ik was het schuld " ik keek naar Liam en bloosde en zei " nee ik had moeten opletten " Liam keek naar me en zei " mag ik een handtekening zetten ? " ik keek hem aan en knikte en bloosde. Liam pakte de cd en zette een handtekening en drukte iets in de cd en liep toen weer naar achter.

Ik bloosde en keek hem nog effe naar en voelde mijn hart als een gek kloppen. Ik keek naar de kassa man en betaalde de cd en liep weer naar buiten naar mijn broer en mijn vriendin en dacht " wouw mijn hart deed echt raar " mijn vriendin en broer liepen rustig door en ik keek in de cd en vond een briefje " bel me eens voor een afspraak dan maak ik alles goed X Liam " ik bloosde en keek naar het nummer en dacht " wouw ik heb zijn nummer " en ik beet in mijn lip en liep rustig terug met mijn broer en mijn vriendinn.




Vervolg laat me weten wie je had en hoe je het vond xMelanie

Niall Horan (24 x uitgekomen)

Ik ging voor het eerst in mijn leven naar een concert en ik was best zenuwachtig moest ik toegven. Mijn zus liep naar me toe en zei " heb je je kleding al " ik keek naar mijn zus en knikte en zei " een jurk met een leging en een tasje " mijn zus keek me aan en lachte en zei " laat het zien dan gekkie " ik liep naar mijn kast en pakte de jurk en de leging en de tas eruit en klede me erin om. Mijn zus keek naar me en lachte en zei " wouw je ziet er prachtig uit " ik keek naar mijn zus en lachte en zei " wil jij mijn haar doen " mijn zus knikte en lachte en deed mijn haren kamen en ik keek naar mijn zus en zach dat ze heel blij was. Ze deed mijn make up ook en zei " zoo je bent klaar " ik keek mijn zus aan en knikte en liep naar de spiegel toe.

Ik keek in de spiegel en was hellemaal blij. Ik keek naar mijn zus en knuffelde der en zei " danke ". Ik hoorde mijn vader al schreeuwen dat we gingen en ik zuchtte zacht. Ik pakte mijn geld en mijn id kaartje en liep met mijn zus naar onder. Ik gaf mijn moeder een grote knuffel en keek naar mijn moeder en zei " tot stracks mam ". Ze keek em aan en liet een traan vallen en zei " veel plezier meis " en ze knuffelde me. Ik keek mijn moeder aan en liet der los en gaf mijn zus nog een knuffel en stapte in de auto. Mijn vader reed rustig door naar het concert.

Ik keek naar mijn vader en gaf hem een kus en zei " kom me rond 2 uur halen " mijn vader knikte en gaf me een kus op mijn hoofd en reed weg. Ik zuchtte en liep naar de concertzaal en gaf mijn kaartje en liep naar mijn plek. Ik keek naar het poduim en zach de boys van One Direction opkomen. Ik screeuwde en zach dat Niall naar me keek. Ik bloosde en keek naar Niall en voelde mijn hart op holl slaan. Niall was echt mooi. Ik zong met de liedjes mee en vong een drinkbeker van Niall op en zach dat hij weg liep met de boys. Ik hoorde de meiden schreeuwen voor meer maar ze kwamen niet terug. Toen ik weg wilde lopen pakte een bodygard me vast en zei " kom mee ". Ik bloosde en knikte en liep rustig mee.



Wil je een vervolg laat me het maar wetem met wie je had xMelanie

harry Styles (19 x uitgekomen)

Ik liep de school in en voelde me hellemaal alleen. Ik had geen vrienden. Ik had geen vriendje. Ik had niks. Ik zuchtte en liep rustig naar mijn engels klas en loopte tegen een meisje aan. Ze keek me woedend aan en zei " let op waar je loopt slett !!! " en ze liep de klas in. Ik beet in mijn lip en zuchtte en voelde me weer hellemaal alleen. Ik ging in de klas op mijn plek zitten en keek naar de juf en hoorde der zeggen " we hebben een nieuwe leerrling in de klas ". Ik keek naar de deur en zach een jongen de klas in komen. Hij was mooi hij had mooie krulletjes en mooie ogen hij maakte mij aant dromen.

De juf keek rond in de klas en zei " Harry ga jij maar naast (jou naam) zitten " Harry keek naar me en lachte en zei " dat is goed mevrouw " Harry liep mijn kant op en ik hoorde alle meiden zeggen " wat een hottie ". Ik keek en beet in mijn lip en keek naar het bord. harry kwam naast me zitten en zei " ik ben Harry en jij ? " en hij gaf me een hand. Ik keek naar hem en pakte zijn hand en zei " ik ben (jounaam) " Harry keek naar me en lachte en zei " leuke naam " ik knikte en lachte en keek naar het bord

Harry keek naar me een helle tijd en ik voelde me heel ongemakkelijk worden. Ik beet zacht in mijn lip en maakte mijn werk af en ik hoorde de bel gaan. Harry stond rustig op en keek naar me en zei " ik zie je nog wel eens " en hij liep rustig weg. Ik beet in mijn lip en zuchtte en gaf mijn papiertje en liep rustig door naar de kantine.



Vervolg :) laat me maar weten :D wie je had xxxxMelanie

Zayn malik (24 x uitgekomen)

Ik liep met mijn ouders en zusje door het pretpark en mijn zusje keek rond en zei " ik wil daar in " en ze wees naar de achtbaan. Ik keek naar mijn moeder en zach dat ze het maar niks vond en zei " ik ga er echt niet in sorry." Ik keek naar mijn vader en zAch dat die der wel van hield. Hij keek en lachte en zei " ik ga der echt wel in " en hij pakte mijn zusje der hand en liep naar de achtbaan toe en ging in de rij staan. Ik zuchtte en keek voor me uit en dacht " dan ga ik maar weer alleen " en ik stapte in de rij.

Ik keek om me heen en zach dat we er al bijna waren. Toen zch ik ineens 5 jongens binnen komen. Ik keek naar ze en mijn ogen vielen meteen op de jonge met de ravenzwarte haren en de mooie ogen. Ik bloosde en keek naar onder en hoorde een andere jongen zegen. " er is een iemand alleen " ik keek naar achter en zei " die gene mag wel met mij " de jongens keken me aan en knikte en lachte en zei " ja echt ? " ik keek ze aan en knikte en zei " ja echt " de jongen met ravenzwart haar kwam bij me staan en lachte lief.

Ik keek voor me uit en zei " voor of achter " hij keek me aan en lachte en zei " laten we voor in doen " ik knikte en lachte en liep met hem daar heen. Zijn andere vrienden gingen 2 achterin en 2 naast ons. We stapte in de achtbaan en hij ging. Toen we klaar waren stapte we uit en liepen we naar de foto,s hij pakte er 2 en schreef p een achter op iets en gaf het aan me en liep rustig verder door. Ik keek hem naar en bloosde en keek naar de foto en las " ik ben Zayn trouwens als je in nog iets wil sms me X " ik bloosde en liep rustig door naar mijn moeder en vader en zusje en dacht " dat ga jk zekker doen "


Vervolg :D laat het me weten wie je had en of je wild xxMelanie

Louis Tomlinson (7 x uitgekomen)

Ik liep met een vriend van me door de dierentuin. We hielden van dieren en we wilde ook graag foto,s maken. We stonden bij de giraffe en ik zach een helle mooie jongen bij de giraffe staan. Ik keek naar hem en bloosde en merkte dat die naar me keek. Ik bloosde en aaide een giraf die dicht bij was. De jongen die ik best mooi vind liep naar boven met de trappen en liep naar me toe en zei " dass daisy ze vind je leuk " ik keek naar de jongen en bloosde en zei " ze is ook schattig" de jongen keek me aan en zei " ik ben Louis zou ik je rondlijde " ik keek hem aan en zei " ja leuk " ik aaide de giraffe nog eens en liep verder.

Louis keek rond en zei " kijk daar zijn de neushoorns " ik keek naar de grote grijze beesten met een hoorn op hun neus " die waren egt eng. Ik keek en hoorde Louis zeggen " hier zijn de cheeta,s. Ik keek naar de mooie kat achtige beestjes en zei " die zien er mooi uit " Louis lachte en keek me aan en zei " dat hoor k vaak " en hij liep verder en zei " dit zijn de jachluipaarden " ik keek en maakte een foto en zei " wouw " louis lachte en keek naar me en zei " wil je mijn dieren zien " ik knikte en keek naar hem en dacht " wat is die mooi "

Louis liep rustig met me door en ging naar het verblijf van de Koala en zei " dit zijn mijn diertjes " ik keek naar hem en lachte en zei " moet je ze dan niet verzorgen ? " hij keek naar me en knikte en pakte mijn hand en ging met mij naar binnen. Ik bloosde en keek naar onze hande en zach ee koala.s. Louis pakte hun eten en gaf mij ook een en zette een op mijn schouder. Ik voerde ze lief en maakte ene foto van Louis die een kus kreeg van een koala. Ik lachte en keek naar hem en merkte dat hij nu op de klok keek. Hij keek me aan en zei " ik heb nu pauze maar kan je stracks rondlijde verder " ik keek naar hem en knikte en liep rustig terug naar mijn vriend en zwaaaide naar Louis.


Wil je een vervolg :D laat het me maar weten :) laat me weten wat je vind xxMelanie

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • BeYourselfLy

    Liam, Super leuke quiz vervolg.

    1 decennium geleden
  • RachelMJ

    Harry vervolg
    forever alone here xd

    1 decennium geleden
  • Lusk

    Liamm.

    Vervolgg

    1 decennium geleden
  • HarrysCurlyMofo

    Vervolg!
    Xoxo

    1 decennium geleden
  • Ringwraith

    Geen vervolg! :')

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?