De Harry Potter Quotes-Quiz!

Heb jij de boeken eigenlijk wel eens grondig gelezen? Ken jij de personages zo goed dat je weet wat zij zeiden in de meest uiteenlopende situaties? Als jij denkt te weten wie wat wanneer gezegd heeft, dan daag ik je hierbij uit om deze quiz te maken!

Het enige wat ik van je verlang is om je boeken achter slot en grendel te doen, je geest vrij te maken van alles wat niet met Harry Potter te maken heeft en deze Quiz ogenblikkelijk te doen!

Succes, Waardige Tegenstander.



Als je wint, krijg je een Chocokikker. (:

Mogelijke uitkomsten

Wat is hier gebeurd? (1 x uitgekomen)

Wat vind je er zelf van? Ging het goed? Kon je je nog wat herinneren? Volgens mij niet, want je hebt er, volgens deze uitslag, niet zo heel eg veel van gebakken. Ik denk dat je je nederlaag maar moet accepteren en je nog maar eens in de quotes moet gaan verdiepen.

Wauw. (9 x uitgekomen)

Dat ging... goed. Ja, goed. 't Is niet fantastisch of geweldig, maar je hebt je wel een soort van bewezen. Je was een geduchte tegenstander, dat blijkt maar weer!

Fantastisch! (27 x uitgekomen)

Volgens mij kan jij de boeken zo navertellen. En als je dat niet kunt, hebben jouw exemplaren niet achter slot en grendel gezeten! Laten we daar maar niet van uit gaan en het er op houden dat je het heel goed hebt gedaan. Proficiat.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • deIeted

    Fantastisch (:

    9 jaar geleden
  • Gisborne

    Hihi, fantastisch ^^
    Me is proud c:

    9 jaar geleden
  • Namelessshanti

    Ow no *shame:$* ik had wauw en het was nogal gegokt. (En dat noemt zich een potterhead)

    1 decennium geleden
  • Strahovski

    Fantastisch ja ja!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?