Welke gevechtsrobot uit Mega Man ben jij?

Ik was een tijdje veel bezig met de games van Mega Man en ik dacht dat ik daar een quiz bij kon maken. Met deze Quiz kom je erachter welke robot jij bent. Ben je Mega Man, Proto Man of Bass?

Mogelijke uitkomsten

Mega Man (6 x uitgekomen)

Jij bent Mega Man! De voormalig lab assistent van maker Dr. Thomas Light. Je bent omgebouwd tot een gevechtsrobot om te strijden tegen de kwaadaardige robots van de slechte Dr. Wily. Dat doe je niet alleen, maar met de hulp van je vrienden, zoals je robothond Rush!

Proto Man (6 x uitgekomen)

Jij bent Proto Man! De eerste prototype creatie van robot wetenschapper Dr. Thomas Light en de broer van Maga Man. Je bent een robot die zorgt voor zichzelf en z'n eigen kant op gaat. Je hebt je wel eens begeven op het slechte pad, maar je hebt ook je jongere broer Mega Man geholpen!

Bass (6 x uitgekomen)

Jij bent Bass! De creatie van de kwaadaardige Dr. Wily. Je bent gebouwd als een imitatie van Mega Man met als doel: sterker zijn dan Mega Man. Je hebt ook een robothond die jou helpt genaamd Treble. Je gaat vaak in tegen Dr. Wily, ook al heeft hij jou gemaakt. Alles wat je wil is de sterkste robot ter wereld zijn en Mega Man overwinnen, maar soms moest je je tijdelijk bij hem aansluiten. Kortom, je bent een Antiheld!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?